612-622../images/Emo58.gif
אני נוסעת היום לכנרת ליומיים - וייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! - ואני הולכת לישון קצת לפני כי אני אחרי שסגרתי שבת בבסיס, אז אין יל זמן לכתוב הודעות אורכות לפרקים האלו, וברור שאני רוצה לכתוב הודעה ארוכה כי אלו שני פרקים ופרקי הסיום והם היו מטורפים. אז בנתיים בקצרה, היה בסדר, לא משהו. נתעלם מהיצור המלפצתי והמגעיל קים ומהסיפור שלה, אם כל זה לא היה קורה, אז היו שני פרקים חמודים ודי מצחקים. אם לא היה את זה אז די הייתי נהית מהם. הם לא היו מספיק טובים בשביל סוף עונה חוץ מהקליפ האנגר המטורך בסוף של הפרק השני. אני אוהבת לראות את ג'ידי רציני יותר. זאק שחקן מעולה ומשחק תפקידים דרמטיים גם ממש טוב וזה כיף לראות אותו ככה. אני שונאת את קים בכל נשמתי ובכל רמח אברי. השחקנית הזאת משחקת בשלושת סרטי ספיידרמן וכל פעם שראיתי אותה בסרט השלישי הייתי כזה -איכס! בואאחס! עופי מהמסך. זה מפגר שהם חזרו להיות ביחד והיה לי מגעיל לראות אותם ביחד, אבל נהיתי ממש שמחה כשג'ידי ואליוט התחילו להראות סימני התלבטות. זה מראה כמה שהסדרה נהייתה גרועה שלמרות שהסיפור עם אליוט וג'ידי טיפשי ממש עכשיו כשהיא ארוסה לקית' ושכבר עבר עליהם כל-כך הרבה, שאני ממש רוצה שהם היו ביחד וזה רק בגלל שהסיפור עם קים אפילו עוד יותר טיפשי ואני רוצה שהיא תעוף מהתמונה. כך שבאמת אני שמחה שהם עמדו להתנשק גם אם זה ממש זונתי מאליוט. מג'ידי זה לא זנותי. קים עשתה לו משהו נורא ולא איכפת לי שהוא יבגוד בה. היו כמה קטעים מצחיקים כמו הארנב שהזכיר לי את "דוני דארקו", התמונות של איזי, הקבוצה של השרת הייתה גאוני חחח, הרגע שדר' קוקס מבטיח לג'ידי חיבוק היה ענק ועוד. ג'ק כזה חמוד!!!!! אני מ-מ-ש מאוכזבת מדר' קוקס שהוא באמת אמר לג'ידי לא להיות הסנדק שלו. זה ממש גמעיל ומטומתם בעיני. כאילו צריך את הרגע הזה בסוף שהוא יגיד לו "האמת שאני רוצה שתיהיה הסדנק שלי יותר מכל אחד אחר. אני מצטער". אבל סקראבס נהייתה גרועה. אני ממש מקווה שהעונה הבאה תשתפר! זה יכול לקרות. הם יכולים לעשות פרקים הרבה יותר טובים. קוקסיאן זה הדבר השווה ביותר החדש. אני חושבת שאני אוסיף את זה בקרוב לחתימה שלי. טוב זה היה די ארוך חחח!