פרקי היום - 9.1.07

richter

New member
הפרק הראשון - פרק 202

202 - Cartman's Mom is Still a Dirty Slut - אמא של קרטמן עדיין זונה מלוכלכת כשדוקטור מפיסטו עומד לגלות לכולם מי הוא אביו האמיתי של אריק, פתאום הכל מחשיך ונשמע קול ירייה. מתנקש מסתורי ירה במפיסטו! מפיסטו מובהל לבית החולים, וכעת כולם נאבקים נגד הזמן בנסיון נואש לגלות סוף סוף מי הוא אביו האמיתי של קרטמן.
 

richter

New member
הפרק השני - פרק 203

204 - Chickenlover - מאהב-התרנגולות אוטובוס הספרים מגיע לעיירה השלווה, ומהר מאוד מתגלה עובדה חדשה על השוטר ברבריידי- הוא אינו יודע לקרוא! ברבריידי חוזר בחזרה לבית הספר על מנת ללמוד לקרוא ובכך להציל את תפקידו. בינתיים, אדם מסתורי אונס תרנגולות ברחבי סאות' פארק, ורק ברבריידי,יחד עם ארבעת העוזרים החדשים שלו - קרטמן, קני, סטן וקייל - יכולים לעצור אותו.
 
אוי אחד הגאונים ../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה, זה הפרק שבו גילינו את האהבה של קרטמן לסמכות...
 

Th3onE

New member
Im a cop,and u will respect my

authoritah! פרק חמוד.. השוטר ברבריידי די טוב! :p וקני שוב כפי שמגלים, קדוש. (ומקסיקני?!?!?@~!@?!~??)
 

richter

New member
10.1.07 - פרק 204

204 - Ike's Wee Wee - המשמו של אייק (
)
אייק עומד לעבור ברית, וארבעת הילדים נחרדים לגלות מה משמעות הדבר. קייל ממהר ומבריח את אייק מהבית על מנת לנסות ולהגן עליו מפני הוריו. "אנחנו לא חותכים אותו לגמרי, אנחנו רק קוצצים אותו קצת כדי שייראה גדול יותר"
 

richter

New member
10.1.07 - פרק 205

205 - Conjoined Fetus Lady - הגברת בעלת העובר הסיאמי קייל נפצע באפו במהלך משחק מחניים, וחייב ללכת אל האחות, עליה שמע הרבה סיפורי אימה מפי ילדי הכיתה. לתדהמתו, האחות נראית רגילה לגמרי. כלומר, מלבד העובר המת המחובר לראשה. שילה ברופלובסקי מנסה לחנך את הילדים לגבי מצבה הראשית של האחות גולום, ומחליטה שצריך לערוך שבוע מודעות למחלה בסאות' פארק על מנת לעורר הזדהות והבנה אצל כל תושבי העיירה. בינתיים, קבוצת המחניים של בית הספר, "הפרות של סאות' פארק", זוכה באליפות המחוזית והארצית, ונוסעת לייצג את ארה"ב באליפות העולם במחניים מול סין. פרק לא רע בכלל (וגם הקודם), אבל כמו שאר הפרקים הישנים סובל לדעתי מהרבה סצינות "מתות".
 
שוב, אחד הפרקים הקלאסיים!

זה בערך אחד הפרקים הראשונים שאי פעם ראיתי, והוא מצוין! מה שעושה את הפרק זה גברת קראבטרי... חחח
 

Ufin

New member
הקטע הטוב ביותר בפרק

הוא בארוחת ערב שכל ההורים עושים עם האחות, כשהילדים בסין can you please pass me the dead fetus? I mean salt
 
חחחחח נכון, גם חשבתי על עוד אחת

בתחילת הפרק כששילה באה למנהלת, ואז היא אומרת לה: "What seems to be pissing you off this time?" חחח ואז שילה אומרת שהיא רוצה להעלות תמיכה או משהו, והמנהלת אומרת "of course you do"
(הכל מזכרון, אז יש מצב שאני טועה)
 

richter

New member
וגם

באחת הפעמים כשהם משחקים מחניים, והכדור פוגע ב-BEBE ומעיף אותה, הם מסתכלים עליה שתי שניות, ואז צוחקים
וגם כל הקטעים עם גברת קראבטרי SIT DOOOOOWWWWN!!
 
למעלה