לגבי מאיה אני לא ממש בטוח אם מה שהיא עשתה נכון או לא
הרי שניהם בני אדם (אם הם עונים להגדרה של בני אדם) לא ממש שפויים, ריק עם אובססיה לכנות, ומאיה סתם לא שפויה וחולת שליטה, זה נושא מאוד קריטי אבל כנראה שריק יראה את זה בתור הסתרה של פרט טכניקלי על הדרך בה היא נולדה, ריק סיפר שלגבי קרוליין אם זה היה כל בן אדם אחר הוא עוד היה יכול לסלוח, אבל רידג', האויב המושבע שלו, על דבר כזה הוא לא יכול לסלוח, מבחינתו להתנשק עם רידג' זה יותר חמור מבגידה זה הדבר הכי חמור שיכול להיות.... , מבחינת מאיה הוא רואה את זה בתור שהיא הסתירה ממנו משהו שהיא פחדה שיערער את היחס ביניהם פרט טכניקלי...

מצד אחד, מאיה פחדה, עם כמה שאני לא סובל אותה, אפשר לראות שהיא פוחדת לאבד את כל מה שהשיגה (בין אם בדרכים כשרות או לא), את אהובה, את הכל...
תארי לך שהיא הייתה אומרת לו דבר כזה על ההתחלה, היא מעולם לא הייתה מוצאת מישהו שיסכים להתחתן איתה, לדעתי היא אמרה את זה רק כשהיא חשבה שהקשר ביניהם מספיק חזק לספוג טלטלה שכזאת, כי תחשבי על זה, שאת יוצאת עם מישהו, אתם נקשרים אחד לשני, ופתאום אחרי שבועיים מגיע אלייך החבר שלך ואומר לך שהוא נולד בתור אישה, חתיכת פצצה לא? אז לקשר שרק התחיל זה בעייתי לספר, אבל נגיד שאתם אוהבים, ואתם יוצאים תקופה ארוכה, אז אנשים פתוחים מספיק ואם זו באמת אהבה אז אפשר להתגבר על הכל....
מצד שני, יכול להיות שאני תמים מידיי ושאין באמת דבר כזה אהבה בעולם ושזה חולף אחרי זמן מסוים....

ולגבי ניקול, את כל כך צודקת, היא מעצבנת בכל כך הרבה רמות, באמת חיה בסרט שהיא יכולה לדגמן ועוד אוליבר מנסה להגיד לה בעדינות שהיא לא טובה בזה והיא אומרת לו איזה יופי יצאו התמונות אני ממש מהמממת כמו ילדה בת 4. לגבי מאיה היא מתנהגת ממש מגעיל אם הייתי מאיה הייתי מעיף אותה כבר מהאחוזה ואומר לריק שהיא חולת נפש או משהו ומדמיינת דברים ושהיא ברחה.... כאילו היא פאקינג אחותך ואת סוחטת אותה ומאיימת עליה? מה עובר עלייך?