פרקי הארץ- מאיה...

פרקי הארץ- מאיה...

רק אני שמתי לב שמאז שהסוד שלה התגלה מזכירים בכל פרק לפחות 15 פעם עד כמה מאיה נשית???
זה כבר ממש גרוע ופאתטי...

וניקול ממש מעצבנת אותי!!!!

ועוד משהו....
&nbsp
עכשיו כשריק מצא את הכדורים, מעניין איך היא תצא מזה...

ohadcarrington

New member
רוזי!! התגעגעתי לתגובות שלך!

בקיצור, לא סובל את שתיהן, שיעופו לי המסך כבר, מאיה עם הדברים הרגילים וניקול מעצבנת אותי שהיא הולכת בפורסטר וחושבת שהכל שייך לה, במיוחד שהיא מדגמנת, אתמול קרטר אוליבר ואלי היו חמודים בצילומים....
&nbsp
לגבי הכדורים זה ממש קל לצאת מזה, היא בטח תגיד שהגוף שלה לא מייצר מספיק אסטרוגן, זה דבר שקורה, זה כמו שגברים לוקחים טסטוסטרון

:)

תשמע, אני חושבת שמה שמאיה עשתה לריק הוא דיי שפל...
זאת רמאות ועם כל ההבנה למה שהיא עברה היא עדיין רימתה ושיקרה לבן אדם (לא בטוחה שריק עונה להגדרה של בן אדם אבל בכל זאת...) בנושא מאוד קריטי...בניגוד לנשיקה...
&nbsp
אני מכירה מספר זוגות כאלה ומעולם לא היה שם שקר או הסתרה של נושא..
&nbsp
בקשר לניקול,מאיה פאקינג אחותך!!!!
למה את כזאת כלבה?!?!
ועוד חיה בסרט שאת דוגמנית פחחחחח
למרות שהשחקנית עצמה ממש יפה...

ohadcarrington

New member
לגבי מאיה אני לא ממש בטוח אם מה שהיא עשתה נכון או לא

הרי שניהם בני אדם (אם הם עונים להגדרה של בני אדם) לא ממש שפויים, ריק עם אובססיה לכנות, ומאיה סתם לא שפויה וחולת שליטה, זה נושא מאוד קריטי אבל כנראה שריק יראה את זה בתור הסתרה של פרט טכניקלי על הדרך בה היא נולדה, ריק סיפר שלגבי קרוליין אם זה היה כל בן אדם אחר הוא עוד היה יכול לסלוח, אבל רידג', האויב המושבע שלו, על דבר כזה הוא לא יכול לסלוח, מבחינתו להתנשק עם רידג' זה יותר חמור מבגידה זה הדבר הכי חמור שיכול להיות.... , מבחינת מאיה הוא רואה את זה בתור שהיא הסתירה ממנו משהו שהיא פחדה שיערער את היחס ביניהם פרט טכניקלי...
&nbsp
מצד אחד, מאיה פחדה, עם כמה שאני לא סובל אותה, אפשר לראות שהיא פוחדת לאבד את כל מה שהשיגה (בין אם בדרכים כשרות או לא), את אהובה, את הכל...
תארי לך שהיא הייתה אומרת לו דבר כזה על ההתחלה, היא מעולם לא הייתה מוצאת מישהו שיסכים להתחתן איתה, לדעתי היא אמרה את זה רק כשהיא חשבה שהקשר ביניהם מספיק חזק לספוג טלטלה שכזאת, כי תחשבי על זה, שאת יוצאת עם מישהו, אתם נקשרים אחד לשני, ופתאום אחרי שבועיים מגיע אלייך החבר שלך ואומר לך שהוא נולד בתור אישה, חתיכת פצצה לא? אז לקשר שרק התחיל זה בעייתי לספר, אבל נגיד שאתם אוהבים, ואתם יוצאים תקופה ארוכה, אז אנשים פתוחים מספיק ואם זו באמת אהבה אז אפשר להתגבר על הכל....
מצד שני, יכול להיות שאני תמים מידיי ושאין באמת דבר כזה אהבה בעולם ושזה חולף אחרי זמן מסוים....

&nbsp
ולגבי ניקול, את כל כך צודקת, היא מעצבנת בכל כך הרבה רמות, באמת חיה בסרט שהיא יכולה לדגמן ועוד אוליבר מנסה להגיד לה בעדינות שהיא לא טובה בזה והיא אומרת לו איזה יופי יצאו התמונות אני ממש מהמממת כמו ילדה בת 4. לגבי מאיה היא מתנהגת ממש מגעיל אם הייתי מאיה הייתי מעיף אותה כבר מהאחוזה ואומר לריק שהיא חולת נפש או משהו ומדמיינת דברים ושהיא ברחה.... כאילו היא פאקינג אחותך ואת סוחטת אותה ומאיימת עליה? מה עובר עלייך?

אני יכולה להבין את הפחד שלה, ולדעתי הוא מוצדק

מה שלא מוצדק זה השקר שלה.
לא מוסרי בעליל!
&nbsp
זה כמו שחולה איידס לא היה מספר לבן/בת הזוג כי הוא פוחד לאבד אותו (בכוונה הקצנתי את הדוגמה).
לא חושבת שיש לשקר כזה הצדקה.

ohadcarrington

New member
השאלה היא כזאת:

תארי לך שהיא הייתה מספרת לו בשבוע הראשון והוא היה זורק אותה ומפטר אותה מפורסטר, זה יכול לקרות; ותארי לך שאם היא הייתה מספרת לו עכשיו, אחרי הרבה זמן, והוא יקבל אותה, כנראה, היא לא הייתה מאבדת אותו...
אז מה עדיף, לספר לו על ההתחלה ולקחת סיכון ענקי שהיא תאבד אותו? או לספר יותר מאוחר ולהסתכן פחות?
מה שכן, האם זה באמת נקרא שקר? כי זה לא שהוא שאל אותה והיא שיקרה, היא פשוט לא סיפרה... כן לא שאני טוען שזה מוסרי מה שהיא עשתה...

betty281

New member
ואיך זה מתפתח

בארצות הברית? ראיתי כמה ספויילרים ביוטיוב וזה ניראה שהוא מקבל אותה כמו שהיא מצד שני זה כמו שריק הומו חחחח זה מצחיק אותי... הסדרה כבר 28 שנים אם אני לא טועה וזה פשוט מופרח כל מה שקורה שמה ואייבי וליאם? כאילו באמת שאני מתהההה על ליאם אבל לפי מה שאאיתי הוא בסוף יוותר עליה ויהיה עם סטפי לא נמאס לו מכל המשולשים המאוסים???? או שאולי צריך להגיד לכותבים את זה ואייבי בכלל נהייתה פסיכית בפרקים בארצות הברית שזה בכלל מצחיק אותי מהילדה הטובה לילדה הרעה והנצלנית בקיצור מאוד מעניין אותי לגעת מה קורה שמה בארצות הברית כי אם זה ככה בארץ הולכים ממממשששש למשוך את העלילה של ריק ומאיה כמה חודשים טובים... וזה ממש מבאס

נסכים שלא להסכים

לדעתי זאת רמאות היא חמורה יותר מכל שקר.
היא לא הייתה צריכה להסתיר פרט כל כך משעומתי מהעבר וגם משעותי לעתי(מבחינת ילדים).
לא מכירה הרבה שהיו סולחים על משהוכזה.

ולשאלתך,כן, היא הייתה צריכה לקחת את הסיכון.

ohadcarrington

New member
לא לא אני דיי מסכים איתך

רמאות זו המילה הנכונה, וכן היא מאוד חמורה, וכן היא הייתה צריכה לקחת את הסיכון, רק אני אומר שאפשר להבין את המקום שהיא באה ממנו, אני לא אומר שזה מוצדק כי זה ממש חמור, אבל עדיין אפשר להבין במידה מסוימת מאיפה היא מגיעה.
&nbsp
אז אנחנו כן מסכימים

ohadcarrington

New member
אני תמיד התייחסתי לרידג' החדש בתור דמות חדשה שבמקרה

קוראים לה רידג' זה ממש מוזר לשמוע אותו ואת ברוק מדברים על העבר, כי 20 שנה היה לי רון מוס ופתאום מביאים לי איזה משהו לא מזוהה שמתיימר להיות רידג'

avivit3321

New member
מאיה גרועה

לא משנה מה יעשו איתה
בעיני היא שחקנית גרועה, מכוערת וסתמית
עיני העגל שלה מטריפות אותי לגמרי
&nbsp
כשהיא והגבר הדי מגעיל שלה ריק מופיעים אני בד"כ מזפזפת
לא יכולה לסבול את שניהם
&nbsp

כשראיינו אותם היא הייתה ממש חמודה...

גם קראתי איזה כתבה בה היא אמרה שהיא דיי מבינה למה שונאים את מאיה...
&nbsp
השחקנית נראת סבבה בתור בת אדם אבל אני ממש לא סובלת את הדמות....

למעלה