פרקי האלווין

a nice girl

New member
פרקי האלווין

הי, למי שצופה בשידורים היומיומיים בסטאר וורלד: האם כבר התחילו לשדר את פרקי ההאלווין שהם אמורים לשדר השבוע?

a nice girl

New member
תודה, ועוד שאלה

השידור בחצות הוא שידור חוזר למה שהיה בצהריים, או שזה להיפך?

תודה רבה רבה !

כל מקרה רק התחלתי היום לראות את הפרקים (והפרק היה ענק עוד לא יצא לי לראות אותו בכלל) , כל מקרה מישהו יודע עם הפרקים של הלווין משנת 95,96,97,94,93 עומדים לשודר גם בשבוע הזה או הבא ..?

gloom

New member
היום הייה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif../images/Emo102.gif

זה הייה פרק עם זה שהומר מעיף את הילדים שלו ליער יעני לאגדות. שאומרים בהורוסקופ שהומר ימות ואז הוא מת ואומרים לו לעשות מעשה אחד טוב ושהדולפינים משתלטים על העולם. אכן פרקי ההאלווין הם הפרקים הטובים ביותר....... וכן. הפרקים שבחצות הם השידור חוזר של הפרקים בצהוריים

לא עונים לשאלה שלי

העם הפרקים של 95,94,96,97,01 יהיו השבוע ? , כי אין לי את הפרקים הללו והיו לי אותם בקלטת ספיישל שעשיתי רק לפרקים של הלווין ואז מה קרה הסרט נדפק לי בתוך הקלטת ונהרס , הפעם אני לא יתן לזה לקרות אני זוכר את הפרקים הללו והם היו ממש קלסאיים .

a nice girl

New member
אבל זה פרק מהעונה ה-12!

והעונה ה-12 זו העונה שהם משדרים עכשיו בימי ראשון בבכורה בערוץ, ולכן יכול להיות שהפרק הזה שודר בתור סתם פרק בעונה החדשה ולא בתור חלק מרצף ההאלווין. האם יהיו פרקי האלווין, באיזה סדר ומאילו עונות - כל זאת נגלה רק ביום שני. (אני נשמעת כמו הקריין של "בועות").

את לא מבינה

STAR אף פעם לא מראים את פרקי ההלווין בחלק מן העונה עצמה הם תמיד מחכים לחג עצמו בכדי להראות את כל הפרקים של הספיישל הלווין , השנה אני לא יודע מה בראש שלהם אז בבקשה היום ראיתי שזה היה ההלווין של 98 (שיש לי אותו) כל מקרה מתי יהיה את השנים שאני ביקשתי עם בכלל מישהו יודע ?

a nice girl

New member
נכון, אתה צודק. הם תמיד מדלגים.

ושאלה בקשר לפרק של היום: זה היה הפרק עם הפאה הרצחנית של הומר, בארט וליסה נשאבים לטלוויזיה ומגי מתגלה כבת של חייזר? אני שואלת כי אני לא בבית לראות את הפרקים של 12:00 ואני רוצה לדעת מראש מה יהיה הפרק בחצות (כי את חלקם כבר יש לי מוקלט). אני אשמח אם תכתבו כאן כל יום השבוע אם אפשר איזה פרק היה בצהריים.

למעלה