פרקים.

פרקים.

אני צריך את שמות הפרקים כש The who and rhcpבאים וכל שאר הלהקות וגם שהומר הולך ללמוד גיטרה באיזה מקום ויש שם מלא אמנים ידועים(אני לא כל כך את הפרק הזה אז אני לא יודע אם תיארתי טוב) ממש דחוף אני צריך להגיש איזה עבודה! בקיצור כל פרק אם רוקיסטים או להקות רוק. תודה מראש.

AlBundy

New member
רשימה

7F18 - Brush with Greatness רינגו סטאר 8F08 - Flaming Moe's אירוסמית' 8F11 - Radio Bart סטינג 8F21 - The Otto Show ספיינאל טאפ 9F19 - Krusty Gets Kancelled רד הוט צ'ילי פפרס 9F21 - Homer's Barbershop Quartet דייויד קרוסבי וג'ורג' האריסון 1F01 - Rosebud הראמונס 3F03 - Lisa the Vegetarian פול מק'קארטני 3F21 - Homerpalooza פיטר פראמפטון, סמאשינג פאמקינס וסוניק יות' 5F09 - Trash of the Titans יו2 AABF06 - Viva Ned Flanders המודי בלוז AABF16 - The Old Man and The "C" Student נגינה של NRBQ BABF05 - Take My Wife, Sleaze שוב NRBQ מנגנים BABF16 - Kill the Alligator and Run קיד רוק BABF20 - A Tale of Two Springfields ההו CABF20 - Homer the Moe אר אי אם DABF11 - Weekend at Burnsie's פיש DABF22 - How I Spent My Strummer Vacation אלביס קוסטלו, לני קרביץ, טום פטי, בריאן סצר, מיק ג'אגר וקית' ריצ'ארדס EABF05 - Barting Over בלינק 182 EABF13 - Dude, Where's My Ranch? דייויד בירן HABF15 - The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer מטאליקה HABF18 - Jazzy and the Pussycats הווייט סטרייפס יש עוד כמה מוזיקאים שלא רשמתי כי הם לא ממש מנגנים רוק (בריטני ספירס, *אנסינק וכו').

למעלה