פרקים 404, 405 , 406

frikin shin

New member
פרקים 404, 405 , 406 ../images/Emo58.gif

ראיתי אותם עכשיו. פרקים ממש יפים. כל השבוע (שבועיים שלושה מי יודע) רציתי לראות אותם אבל לא הספקתי וכשרציתי אז אח שלי היה באינטרנט בקיצר עכשיו ראיתי אותם ברצף. התספורת של רורי החדשה לא כל כך נורא פשוט בפעם ההיא זה לא היה נראה לה טוב כל כך. טוף לא נורא מתגברים. רורי קצת אובססית עם עץ הלימודים
שלה אתם לא חושבים
זה היה קצת טיפשי כזה
היה נחמד שהיא נפתחת לאנשים חדשים ויוצאת והכל אבל זה לא אומר שהיא צריכה להציע לכל בנאדם שני שהיא רואה לצאת איתה... לורליי, סוקי, אמילי והקייטרינג. מאוד נחמד
. עללק השותף של ריצ'רד לוקח עם ריצ'רד את כולם לאטלנטה! הקטע הכי קורע היה קירק! חחחח התיבות דואר, ההכנות לפגישה הראשונה שלו שהבחורה לא ברחה ממנה והוא נכנס ללחץ בגלל זה... חחחח
היה ממש מצחיק. ראיתי את סיזר איזה 4 פעמים או 5 בכל העונות. לא תיארתי אותו ככה. האמתי כל פעם שיש אותו מחדש אני שוכחת אותו ואז שוב לא מתארת אותו ככה
. שאלה
למה רורי כל הזמן חוזרת הבייתה מייל??? היא לא אמורה לחזור רק בסופי שבוע??? חוץ מהפעם הזאת שלא היה לה איפה ללמוד והחדר היה מלא בברוקולי (
). כלומר זה לא די רחוק לנסוע כל הזמן מייל הבייתה???
טוף זהו ביי

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gifלפרקים הנ"ל וטיפונת ל-407

התספורת של רורי מאד מתאימה לה דווקא לדעתי... מבגרת אותה. היא אמורה להראות קצת יותר גדולה היא בכל זאת בקולג'. הפרק עם העץ היה מצחיק... היא כ"כ היסטרית הבחורה הזו חחחחח אני לא אוהבת את השותף של ריצ'רד
יש בו משהו מרושע ומאד לא מושך.. פיכס רורי "אמורה" לחזור בסופי שבוע כן אבל הם אמרו שזה משהו כמו 20 דקות מהבית שלהם אם אני לא טועה ככה שזה שהיא קופצת הביתה גם באמצע השבוע נראה לי די הגיוני. אוקיי בקשר ל-407, אני בטוחה שמשהו כמו 99% מכן לא יודעות מי זה בכלל אבל סבסטיאן באך, הסולן של Skid Row שהיו אהבת חיי בגיל 15, מופיע בתפקיד אורח חחחחחחחח זה כ"כ משעשע! הוא הזדקן נורא נורא הוא היה כ"כ יפה פעם....
על הפרק עצמו אין לי הרבה מה להגיד.. פרק מצחיק ביותר.

1נוגי

New member
מנצלת שירשור על עונות אסורות

מי יודע/ת מה כותבים בשורת החיפושב...מקום האסור כדי למצוא את הפרק הראשון של העונה השלישית של בא"ג?

Pink Lavender

New member
הממ...

Gilmore girls וכשיש תוצאות חיפוש... תבדקי איפה יש 301 ה-3 זה מספר העונה ה-01 זה מספר הפרק בהצלחה

למעלה