פרקים 17, 18, 19

Ionled

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה קורה?

אני עכשיו בתהליכי הורדה של הפרק האחרון שמצאתי (18), הבעיה היא שבאתר שממנו אני מוריד כולם רבים עם כולם לגבי השאלה איזה פרק זה כי אף אחד לא מוכן לצפות בפרק אם הוא לא בטוח שזה הפרק שאחרי פרק 17 עם הפלאשבק. מישהו יודע מה מו מי? לא מצליח להבין וגם אני כמו האלו שהזכרתי לפני כן לא ממש רוצה לראות את מה שאני מוריד אלא אם אני בטוח שזה פרק שאחרי 16 מאחר וכל פרק שאני אראה אחריו יכול להרוס לי... תודה :)

orlf1

New member
אני עדיין לא מבין משהו

OK פרק 17 ישודר מחר אין לי בעייה אבל אם אתם אומרים שייצא פרק 19 והוא בעצם 18 אז פרק 18 ייצא אני צודק ואם אני רואה באתר להלה שייצא פרק 18 שהוא בעצם 19 אז גם 19 ייצא רק 17 לא ייצא והוא ייצא מחר

LoomLoom

New member
איך זה שפרק 18 יצא ברשת כש17 עוד לא

:( עצוב. התחלתי לראות אותו... ואז שמתי לב שחסר לי פרק.

LoomLoom

New member
הפרק עם הפלאשבקים זה פרק 16

פרק 18 מופץ עכשיו ברשת... ו-17 עדיין לא... משהו מוזר.

4ShiRaN

New member
ואי לא הבנתי כלוםםם

יש לי את פרק 18 שהוא למעשה 19 עכשיו אם אני רוצה את פרק 18 איך אני ידע איזה קובץ הוא באמת ה18??

adi121

New member
פרקים 17, 18, 19 ../images/Emo13.gif

כל מה שיש לכם להגיד בנושא שרשרו לפה. תודה

mk77

New member
אני רק יכול להגיד |ספויילר|

שהפרק 18\19 הזה הוא חזק.. ראיתי אותו למרות שהוא לא ערוך.. לא ברור לי עד הסוף שזה שהוא גילה לנער ההוא על התכנית זה לא היה מתוכנן.. לא הבנתי עד הסוף מה קרה עם הפרקליט ההוא שעובד עם חברה של לינק על התיק.. למה הוא מדבר עם אברוצ'י? ולמה הוא מפוחד כזה? שרה אכזבה כשהחליטה בכל זאת להחליף את המנעולים.. טוב.. עכשיו יעבור הרבה זמן עד לפרק 20.. נחשפה התכנית..

4ShiRaN

New member
פרק 19 ...ספוילר

כן גם אני ראיתי את פרק 19 ואני כבר מתה שיצא 20 מעניין המ יקרה עם כל התוכנית של הבריחה עכשיו שבליק גילה את מה שהם עשו ושרה יצאה רעהההההההההההה למה היא החליפה מנעול

../images/Emo58.gif פרק 19 מש"ש

רק למי שראה אם לא תסגרו מהר את ההודעה הזו.. מהר... הפרק הזה מראה כמה שחסר לנו מידע סך הכל 2 פרקים ואי אפשר להבין את 19 וואו...

orlf1

New member
הורדתי את פרק 18 שיש בלהלה

וזה פרק 19 100% וגם אין לזה תרגום אז חכו ואם אני לא טועה היום ב10.4.06 יוצא פרק 17

Marv123

New member
לצערי...

עדיין לא סיימתי להוריד את 19 (שהוא כביכול 19....) אז בואו נסכם ת'עניין הזה אחת ולתמיד כדי שלא יתבלבלו יותר אנשים... פרק 18 ששוחרר הוא בעצם פרק 19...הם פשוט בילבלו בין השמות... פרק 16 - Brother's keeper - הפרק שמתעד איך הכל התחי פרק 17 - J-Cat עדיין לא שוחרר פרק 18 - Bluff עדיין לא שוחרר פרק 19 - The Key זה הפרק ששוחרר שכתבו שהוא פרק 18...שהוא בעצם 19... מובן עכשיו?

למעלה