פרקים של VOYAGER

dor_ian

New member
פרקים של VOYAGER

שלום לחברי הפורום. יש כאן כאלה שמורידים פרקים המאינטרנט? אני רוצה לראות את הפרקים של VOYAGER ולא מסתדר לי השעות המטורפות של YES. מאיפה אתם מורידים? בקאזה הכל באיכות נוראית ושנים עד שיורד. כדאי לי להשתמש באימיול. לא מותקן אצלי. גם שם איטי מדי. אם מישהו כאן צבר פרקים באיכות טובה אני אשמח להעתיק ממנו תמורת תשלום סביר. תודה

HyperNovA

New member
בכל זאת אימיול הוא הכי טוב

אימיול וביט-טורנט הם האמצאים הכי טובים להשיג פרקים באיטנרנט של ST. אני משתמש באימיול כדי להוריד פרקים של וויאג'ר כי למיטב ידיעתי אין טורנטים של וויאג'ר. אני בחבילה הכי איטית של ADSL שהמהירות שלה זה 500 KBitPS שזה בערך 60 KBytePS שזה המהירות המקסימלית שלה. בנוסף לזה, הפכתי את המודם שלי ל ROUTER, מה שגרם לחסימת ה PORTS שלי (באופן פשוט, זה מאט את ההורדות בתוכנות כמו קאזה אימיול וכו'). גם כשאני פותח את ה PORTS לאימיול זה לא עוזר, אבל זה בעיה לפורום אחר כבר. בכל מקרה מה שאני בא להגיד פה שלמרות כל התנאים שפועלים לרעתי, אני עדיין מעדיף הרבה יותר להוריד באי מיול. אתה תמיד תמצא שם את הפרקים שתרצה מכל סידרת טרק, כולל וויאג'ר שאני מוריד עכשיו את עונתה הראשונה. כמו כן, במהלך השעות, מהירות ההורדה צוברת תאוצה כי אתה מתקדם בתורי הורדה. אפילו אם תגיע למהירות שאיטית בשביל ADSL, כמו 2-5 KBPS, שזה בערך מהירויות ההורדה שלי באי מיול, עדיין ההורדות ירדו בתוך עניין של 1-4 ימים, תלוי במהירות כמובן, וזה עוד עם מהירות נמוכה שזה דבר לא נורמלי אלא אם כן אתה עובד תחת תנאים דומים לשלי. בכל מקרה אני מרוצה, כי האיכות של הפרקים באימיול מעולים, מאוד קל למצוא אותם, ורציפות ההורדה שם הרבה יותר טובה. כשתגיע למהירות של 5 KBPS נגיד, סביר להניח שלא תרד מתחת למהירות הזאת. לעומת זאת בקאזה אתה יכול להגיע ל-60 KBPS ואז פתאום 2 היוסרים שאתה מוריד מהם מתנתקים ואז אתה ב-0. זה "תמצית" (יותר נכון עבודת פרופסורה...) היתרונות של השימוש באימיול.

למעלה