פרקים מוזיקליים

היתושה

New member
פרקים מוזיקליים

חוץ מהפרק 315 - Mr Hankeys Christmass Classics ומהסרט האדיר כמובן... מישהו יכול לחשוב לי על פרק מוזיקלי?

richter

New member
המממ

יש את 301. Rainforest Schmainforest למרות שעד כמה שאני מצליח להיזכר השיר זה היה אותו אחד כל הפרק. ויש את 317. Worldwide Recorder Concert שזה מוזיקלי מבחינה מסוימת השאלה היא איך את מגדירה "מוזיקלי"- פרק שכולו עוסק בצורה זו או אחרת במוזיקה? כי יש הרבה פרקים שיש בהם שיר אחד לפחות

היתושה

New member
כל פרק שבו הם שרים כמו...

במחזמר. זה שבפרק הראשון, למשל, הם שרו "SHCHOOL DAY" ממש לא הופך אותו למוזיקלי... אני רוצה הרמוניה וסימפוניה כמו בסרט!!!

Or Jacob

New member
או יש המון כאלה . אני מחפש כבר

שנים תווים לפסנתר לשירים האלו למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא ? למי שעדיין אין את הדיסק הגאוני של מיסטר הנקי , יכול להוריד את כל השירים שבדיסק מפה (יש שם גם ליריקס) : http://www.southpark.dsl.pipex.com/audio/hcc.shtml אור.

Or Jacob

New member
אממ היו פרקים עם יותר שירים

כמו פרק 701 (IM A LITTLE BIT COUNTRY) ועוד הרבה (אני ממש אוהב פרקים עם שירים!) אבל לא היה עוד פרק כמו הקריסטמס קלסיקס שהוא כולו שירים. אור

dansha

New member
../images/Emo58.gif יש גם כמובן...

את Christians Rock Hard המעולה . קרטמן שר בו מלא שירים.

dor307

New member
יש את זה

שאם להקה והם שרים בקניון (לא זוכר איזה פרק זה) ויש את זה אם ג'ניפר לופז ( 705) ואחד אם אלטון ג'ון (שאני לא יודע ת'מספר כי אני לא מסתכל)

אף אחד לא זוכר את

417-a very crappy christmas??? ואפרופו זה, למה בפרק יש קטע כשקייל שר על ניסים, שפתאום הוא נהפך למן פינוקיו לרגע??? מה זה אמור להביע???

wanna get high

New member
הוא לא נהפך לפינוקיו...

הוא נהפך לילד כמו בסרט של כריסמס... ככה הם נראים...

היתושה

New member
כל פרקי הכריסמס - מוזיקליים????

אז אתם מייעצים לי פשוט להוריד את כל הכריסמסים למיניהם?? בפרק עם האסיר צ'ארלי מונסון לא היו שירים, למשל... רק בסוף, שיר אחד מעפן. ובכתוביות הסיום.

המממ כשאני חושב על זה

הפרק המוסיקלי היחיד הוא 315... יש גם את הסרט אבל הוא לא פרק... אבל אם את מחפשת העיקר פרקים עם שיר או שניים, כמעט בכל פרק יש...

היתושה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

רוצה מוזיקלי!!!! בהההההההההההההההההההההההההההההההההה זה מה שלא טוב בסרטים טובים מידי של סדרות. הם גורמים לך לרצות דברים שאין בהכרח בסדרה. אגב, איזה שיר הכי אהבתם בסרט?? אני את "it`s eazy mmmmkay"

למעלה