פרקים ישנים

kobi 23

New member
פרקים ישנים

שאלתי השבוע איך אני יכול להוריד פרקים ישנים של הסימפסונים מהעונה הראשונה אמרתם לי שאפשר להוריד מהביטורנט או אימיול, באימיול אין את העונה הראשונה והביטורנט לא מורידה אצלי כלום הורדתי את התוכנה פתחתי את הפורטים כמו שהם כתבו ושום דבר לא זז, כתוב בצד web service : inactive אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה שאוכל להוריד את הפרקים אני אודה לו מאד

starman

New member
באימייול יש הכול

תחפש לפי שם הפרק או לפי הקוד של הפרק .

kobi 23

New member
אין שם פרקים ישנים בכלל

חיפשתי שוב דרך אימיול ולא מצאתי,רק בביטורנט יש פרקים ישנים ואני לא מצליח להפעיל אותה

starman

New member
הרגע חיפשתי ויש , אתה לא מחפש טוב

תעשה חיפוש לפי simpsons s01 - בשביל עונה ראשונה או אם אתה רוצה פרק מסוים אז תחפש לפי השם לדוגמה - "bart the genius" או לפי המספר הקטלוגי - " 7G02 " . הקבצים שם בסוגים שונים החל מ- avi ועד ל - rm .

shlomov2001

New member
זה תלוי במחשב שלו....

גם לי אימיול עושה בעיות ולפעמים אני בקושי מוצא פרקים... אבל לא נורא, אני לא משתמש באימיול. אני ממליץ בחום ללמוד להשתמש ב-mIRC, מאחר ושם תוכלו להשיג כל פרק, באיכות מאוד טובה. הורדתי עונות שלמות באיכות VCD. פשוט נגמר לי המקום בהארד דיסק, אז אני לא יכול להמשיך...

יש אתר

www.the-realworld.de יש שמה קישורים ישירים לכל פרק שזה יוריד אותו באימיול

kobi 23

New member
איך אני מגביר

איך מגבירים את מהירות ההורדה מהאימיול,יש שם את כל הפרקים הישנים של הסימפסונים אבל זה איטי לאללה,כל הזמן בהמתנה ובשאר הזמן מקסימום קובץ הורדה הוא 5-8 וזה במצב הכי טוב,יש לי פס רחב 750, יש למישהו טיפים איך זה ירד יותר מהר ? (פתחתי את הפורטים כמו שכתוב בעזרה וכל מה שצריך)

shlomov2001

New member
תכתוב

HELP בחלון הזה יהיה לך את כל הפקודות אגב תבדוק בהגדרות של mIRC בקשר ל-DCC שאין הגבלות על סוגי קבצים, אחרת לא תוכל לקבל את הקבצים

demoloc

New member
נאיפה אתה מוצא

קבצי ביטורנט? [ אני מוריד מסופרנובה (www.supernova.org )

למעלה