פרקים ועוד

גליה 90

New member
פרקים ועוד

בשנים האחרונות עברתי טיפולי הפרייה מרובים ומאחר והיו מספר הפלות נבדקתי ונמצאה APLA. בנוסף, יש לי שקיעות דם מוחשות ומצב של RF מאד מאד גבוה, שהיה ללא סימנים קליניים של מחלות פרקים. אני בת 42, בריאה בדרך כלל רק שלאחרונה כן החלו כאבי פרקים בכפות הידיים ובכפות הרגליים. איני מקבלת טיפול מלבד אספירין במהלך טיפול פוריות.(לקלקסן אני אלרגית). מספר שאלות: האם מצב של RF גבוה קשור לתסמונת APLA או שזו 'חגיגה' נפרדת? 2. בטיפול האחרון נגרם זיהום באגן ובעקבותיו אני מקבלת אנטיביוטיקה במינון גבוה. החלו ביומיים האחרונים כאבי תופת בפרקי כפות הידיים והרגליים. האם עצם חשיפת הגוף לזיהום שנגרם בטיפול ההפריה מביאה להתפרצות סימפטומים של מחלת פרקים? 3. האם מצב נפשי של סטרס גורם להתפרצות? 4. מי יכול ללות את מצבי, לאבחן ולטפל: ראומטולוג / אימונולוג / גניקולוג ? אני מועברת מיד ליד ולא נותנים לי שום תמונת מצב ברורה מה ואיך אפשר לעשות? תודה

מפרקים וAPS

הRF כנראה חיובי במסגרת נטייה לפתח נוגדנים על רקע אוטואימוני- יתכן והוא קשור לכאבי המפרקים - זה מחייב בדיקה יסודית של ראומטולוג על מנת להגיע למסקנה סופית ולהמליץ על טיפול כמו כן - זיהון יכול לגרום להתפרצות של כאבי מפרקים - כך גם לגבי מצב נפשי אני סבורה שאת צריכה לפנות לראומטולוג בהקדם על מנת לקבל המלצות להמשך הטיפול

למעלה