פרקים אהובים...

פרקים אהובים...

ישנם המון פרקים שאהבנו בספרי הארי פוטר... מה הפרק האהוב עליכם בכל אחד מהספרים? שלי... אבן החכמים - הראי של ינפתא חדר הסודות - היורש של סלית'רין האסיר מאזקבאן - הסוד של הרמיוני גביע האש - הביצה והעין מסדר עוף החול - מעבר לפרגוד הנסיך חצוי הדם -המערה

ZoHaRoT

New member
אני לא זוכרת בספרים הראשונים

אבל בספר השישי הכי אהבתי את "החדר שאין לדעת אותו" ואת "פלעכס אצל הוויזלים" ובכלל את כל הקטעים שהארי צועק על שר הקסמים.

הו!

אני תמיד דנה בזה עם עצמי
ככה, בערך: אבן החכמים- הילד שנשאר בחיים, שומר המפתחות, הראי של ינפתא חדר הסודות- הממ. יש הרבה. נראה לי שהיורש של סלית'רין. האסיר מאזקאבן- דואר ינשופים, ירחוני, זנב תולע, רך כף וקרניים גביע האש- בית רידל (אוח. איזה פרק), פריורי אינקנטאטם, על פרשת דרכים מסדר עוף החול- בית בלק האצילי ועתיק היומין, הזכרון הכי גרוע של סנייפ, היחיד שאי פעם ירא מפניו, ובעיקר- הנבואה האבודה. הנסיך חצוי הדם- הורקרוקסים, המערה, הקבר הלבן. יש עוד המון המון, כמובן. זה הכי תמציתי שיכולתי.

light angel

New member
המממממ

לא זוכרת ממש, אני אגיד כמה אהובים- הפרק שפרד וג'ורג' עוזבים, בספר החמישי הפרק הראשון בספר השישי הפרקים של המשימות בספר הרביעי, בעיקר המשימה הראשונה [עם הדרקון] כל הפרקים שמתארים שיעור כלשהו, בעיקר את גילוי עתידות (
) ושיקויים הפרק בספר הראשון שהשלישיה עוברת את מסלול המכשולים עד האבן פרק הסיום בספר השלישי

ZoHaRoT

New member
אה נכון!

כל הקטעים עם שיעורי גילוי עתידות קורעים לגמרה!!!!!!!!!!!!!!!! והקטע שהרמיוני מתעצבנת על טרלוני זה קטע טוב!

אנה92

New member
אממ

מכייון שקראתי רק 3 ספרים ואני קוראת עכשיו את הכי ראשון חח ראיתי רק את הספט שלו אז עכשיו אני קוראת בעיקר אהבתי את החמישי והשישי אז: הזיכרון הכי גרוע של סנייפ, הנבוא האבודה,האריה והנחש.. בשישי: אחרי הקבורה, סקטומסמפרה, מנוסת הנסיך...

שלי זה

בראשוןהפרק שהאגריד פורץ לבקתה ומספר להארי הכל (שכחתי את השם של הפרק) בשני היורש של סלית'רין כמצופה בשלישי עם הערבה המפליקה שכל האמת על סיריוס מתגלה ברביעי כל פרקי המסימות והפרק שוולדי חוזר. בחמישי כיכר גרימלוד מספר 12, שהארי צועק עליהם(רון והרמי) והנבואה האבודה, גם שהארי צעק עליו (דמבי) בשישי אין על מה לדבר, ברור שהרואה בקלקלתה ומנוסת הנסיך.

Shiri from the block

Active member
אוו אצלי אצלי! כרגע אני לא זוכרת לגבי השאר אבל בספר החמישי זה-הלטת הכרה!../images/Emo9.gif

n u k e y

New member
שלי

ספר ראשון: סמטאת דיאגון, האיש בעל שני הפרצופים ספר שני: שיקוי פולימיצי, המחילה ספר שלישי: ירחוני, זנב תולע, רך כף וקרניים, סודה של הרמיוני ספר רביעי: שובו של רך כף, נשף חג המולד, פרשת הדרכים ספר חמישי: הזיכרון הכי גרוע של סנייפ, בית בלק האצילי ועתיק היומין, צבא דמבלדור ספר שישי: הקבר הלבן, רידל איש החידה

The T Shirt

New member
גמני גמני גמני!

אבן החכמים - הילד שנשאר בחיים, סימטת דיאגון. חדר הסודות - לא ממש זוכר - אממ.. שיקוי פולימיצי אולי? האסיר מאזקאבן - ירחוני, זנב תולע, רך כף וקרניים, סודה של הרמיוני. גביע האש - פריורי אינטקטאטם וממ.. נשף חג המולד (והמשימות, מן הסתם.) מסדר עוף החול - הפרק הראשון (שליטה!), הנבואה העבודה. הנסיך חצוי הדם - הורקרוקסים, המערה, קינת עוף החול.

shahar615

New member
אצלי בערך

ואבן החכמים- הילד שנשאר בחיים וחדר הסודות- היורש של סלית'רין והאסיר מאזקבאן- כל הספר
וגביע האש- המשימה הראשונה, נשף חג המולד ואוכלי המוות (הפרק הכי טוב לפי דעתי בכל הספרים עד אז כ"כ הרבה מידע לשלושה הבאים..) ומסדר עוף החול- אני לא אוהבת כ"כ את הספר הזה. אני מניחה שאת הקטע שפרד וג'ורג מתעללים באמבריג' היה אחד טוב. והנסיך חצוי הדם- אחרי קבורה בעיקר

sirius felton

New member
אני

לא מתכוונת לדפדף ולראות איזה פרק אני הכי אוהבת מכל ספר... אבל בכל ספר יש ת'מוסר השכל שדמבי תמיד מציין וזה בעצם מסביר הכל..... וזה נחמד.... ובספר השלישי אהבתי את 'סודה של הרמיוני'
סוד מגניב ביותר.......

משימה בלתי אפשרית../images/Emo11.gif

אבל נענה לך
ספר 1 - הפרק שבו הארי הולך לסימטת דיאגון. לא זוכרת את השם. ספר 2 - חדר הסודות ספר 3 - סודה של הרמיוני, והפרק בו גוררים את כולם מתחת לערבה המפליקה.. ספר 4 - דם, בשר ועצם ספר 5 - כל הפרקים הראשונים.. כשהארי צועק, ונואש בחופש.. ספר 6 - הקבר הלבן, המערה, הנסיך חצוי הדם, מבוא ספינר.. היו קטעים מאוד טובים.. *הערה: שמות הבחירות והכל, נעשה מתוך זיכרוןן של רגע. ישנם קטעים מ ע ו ל י ם שפשוט לא עולים במוחי. נא לא לסקול

"הפרק שבו הארי הולך לסמטת דיאגון"

שם הפרק הוא.. *תופים* סמטת דיאגון כמה מפתיע..

למעלה