פרצו לי למסן

חחחחחחחחחחחחחחחח

אורטל,הכל בסדר איתך? מהניהיה עם הבלוגים- גם נהרסו וגם צצו להם כלמני אנשים שהומור אין להם-לא שחור,לא ציני,ולא פבלסטי,פשששש אשכרה בלוגים של חוזרי בתשובה ניהיה פה!

הומור יש בשפע..

אבל ברגע שאמרת שאני חיילת של מה נשמע זה כבר לא הומור כי אני מתעבת את האיש הזה ואם אי פעם אני יהיה חיילת של מישהו תיהיה בטוח שהוא יהיה האחרון.

bllog master

New member
תוריד פרופיל ותנוח.

אתה זורק מילים ומתגונן , תרגיע לגבי אורטל ולמסקנות המוטעות שלך לגבי ואל תנסה למשוך אותי בלשון , וכיוונים שאתה חושב למשוך אותי לא אתן לך את התענוג , אני אמרתי לך הכל תחת היגיון ואתה לא בסדר אם שלחת את האחרון צולע אני לעומתך הייתי מביא לו לפחות כסא גלגלים (המבין יבין) חסל מילי סרק ותסיסה , ואל תדחוף אפך לדברים שאינם נוגעים לך ותחפש עימותים. לידיעה כללית יכלתי באותו רגע שראיתי את התגובה שלך פה לעצור את הכל ולא להממשיך בזה, אך היה לי מסר לך ולאחרים ואני מקווה שישנם אנשים חכמים שהבינו אותם ,כולל אתה.

../images/Emo13.gif

המסר הובן ונשלם עם מוחי![סוף סוף הצלחתי להעביר מסר בפורום מבלי לפתח ריב] ובקשר לאורטל,צחקתי על הפורום הרדוד- רק אנחנו מדברים פה,חחח יום טוב- ותיהיה בכוננת,אמרו שיהיה גל של שירפות בגלל החום

שחר כנס

הפעם ירדת לדרגה כאילו מזה מגעילה מיאו חתולה אומר/ת: תגידי נפלת על הראש? אותי את מאשימה? מיאו חתולה אומר/ת: שלומי זה בחור שפל שאוהב להאשים את נעם בכל מה שקשור לבלוגים- פשוט מסכן מיאו חתולה אומר/ת: ואת נגררת אחריו- קוראים לזה חוק העדר[די דומה לך לא]? מיאו חתולה אומר/ת: למה את לא עונה? מיאו חתולה אומר/ת: בפורום את רושמת מיאו חתולה אומר/ת: ופה את לא עונה? 1.אני לא עונה כי הייתי בעבודה מותר לי להשאיר את המסן פתוח בבית נכון! 2.כן אני שמנה נו ו... אז אני פרה??? לא הבנתי חוק העדר כי אם אתה יורד עלי שאני כמו פרה אמממ עזוב אני לא ירד לרמה שלך 3.אמן שכל אחד יהיה פה כמו שלומי 4.לא נפלתי על הראש 5.יש לך דש מעופריים הבן דיברתי איתו אמממ ..... והוא סיפר לי דברים אחרים .... 6.אחלה חיים יש לך ללכת ולרדת על אחרים :S 7. אני מאחלת לך שרק תשמח בחיים ויהיה לך רק טוב אמן אמן אמן אמן אמן

חח לא לזה התכוונתי

כרגיל את משאירה אותי שעיר לעזזאל,חוק העדר- זה אומר שאם שלומי אומר שאני מניאק את כמו הגמד בהיה היה בכינוכית בשנות ה80 שהיה הולך אחרי המגודל ואומר כל מה שהוא אומר,משהו כזה בסגנון הבנת? לא? לא נורא

שחר 0 2

New member
שלום לכולם

אני רק רוצה להגיד שהעירו את תשומת ליבי לפה... אנשים מה נישמע מנסה לחסום להרבה אנשים אני לא מכיר מסנג'רים שהוא הצליח לפרוץ בלי שיביאו לו את הסיסמא בכל אופן מה שהוא עושה הוא חוסם את הזמינות עם תוכנה של 100 ק"ב תוכנה קלה... שפותחים וחוסמים את הכתובת של המסנג'ר כל מה שזה עושה זה חוסם לכם את האפשרות להיכנס למסנג'ר ואתם רצים לחפש מישהו שיעזור לכם לפתוח... אז כנראה שאתם נותנים סיסמא למישהו ואז הוא פורץ ומוחק וכדומה... בכל אופן כמו שאמרו פה בעבר! אל תתנו לאחד כזה להרגיז אתכם... פשוט תתלוננו... תאמינו לי שהוא לא יתעסק איתכם יותר מידי תודה מראש שחר!:p

למעלה