פרצו לי למסן

פרצו לי למסן

ושינו לי סיסמא.. אנא מכם אנשים אני פונה אל ליבכם מי שיודע לשחרר חסימת מסן שיפנה אלי במסר ומה נשמע אתה תשלם על זה ביוקר יא חסר חיים גלמוד עם קטטר

bllog master

New member
../images/Emo91.gif לכל אלה שחושבים שפרצו להם !

1. זה לא פריצה! פריצה באה לידי ביטוי בכך שהם משתמשים לכם במסנג'ר , וזה לא. 2.כל התעסקות שלכם עם הססמא תחמיר את המצב. 3.אני יודע שזה אולי טעות לומר , אבל אני אסביר לכם איך העסק הזה עובד : אותו מחבל(מה נישמע"שאגב אחותו אוח יפעת") לוקח כתובת מסנג'ר של אותו קורבן , והמחבל(מה נישמע"נועם ציוני") בודק שהקורבן אינו מחובר ומנסה בססמאות שגויות מספר לא קטן של ניסיונות להכנס למסנג'ר זה מה שגורם למסנ'גר להנעל ולא נותן להפעילו למרות שהקורבן שם את הססמא הנכונה. זה פשוט צריך מנוחה המלצה שלי לכולם לפתוח כתובת מסנג'ר משנית, ולא לתת למחבל(מה נישמע"בת כמה אחותך יפעת?") את העונג. מחבל גמגמגממממממניי מ...הההה נישמעעעעע
שבוע טוב

open door1

New member
לא נראה לי שהוא בדק סיסמא

אם זו רק בדיקה איך הוא ידע את הכתובת מסנגר שלה? לפני כמה זמן רשמו בפורום שלא רק שהוא פרץ אלא גם רשם לנפרץ אבל שוב אני לא מחפש אשמים מי שאשם הוא זה שצריך לשלם

open door1

New member
מה שאני מבין מכל העסק הזה

שלא תמיד צריך לסמוך על המשטרה ובית המשפט שתפוז חשב שבית המשפט יעצור אותו אבל אותי זה לא מעניין אם הוא נעצר או לא אלא מי שאשם הוא זה שצריך לשלם את המחיר

אביטלי24

New member
בלוג מסטר!

אכן אתה צודק לגבי זה שהוא ניסה כמה וכמה פעמים לרשום את הסיסמא בדרך כלל זה ככה אז לירזי מאמי שמעי מה תעשי גם לי זה היה כנסי לשכחתי סיסמא ואז נותנים לך אפשרות להחליף את הסיסמא יאללה מאמי בהצלחה !!!!! ולגבי אלה שפורצים חפשו חיים כבר חאלס להיות עלוקות באמתתתבגרו !

../images/Emo12.gif

זה לא מה נישמע,לירזי כנסי אלי למסרים אגיד לך מי זה וגם איך להכנס בחזרה למסנג'ר שלומי תפסיק להאשים את מה נישמע בכל דבר- אני מבין שאותך מכל אחד אחר פה הוא"אנס,"חיסל" ודפק ת'אחות הכוסית שלך.

שחר עכשיו אבל עכשיו באמת הגזמת

בואנה מה אתה טמבל מה אתה מדבר ככה מה זה דפק את האחות הכוסית שלך מה אתה טמבל לא מבינה את ההומור שלך ועדיף שתתנצל ומייד!

אביטלי24

New member
חחחחחחח יאמההההההה

שופט טיפשון כניראה אתה הז.. של מה נישמוחססס יאללה לך תהיה חייל מה עזבת את העמדה או שזה בכלל מה נישמע בקיצור ממש לא מעניין לא אתה ולא מה נישמע ולא מה המצב תפסיקו להכנס לאנשים לחיים שלהם לא חסר כאלה במציאות

bllog master

New member
שחר אכן אחותי כוסית תודה ../images/Emo13.gif "וכנס כנס"

שחר יש לך ביצים אני רואה, בוא תראה את הפרצוף שלך מולי אם יש לך אומץ יא פחדן כמו נועם ציוני. משחקים אותה פה במשחקי מילים בוא מולי ותאמר לי אני שחר "הגיבור" וגם מה נישמע. פחדנים ,מתוסכלים, חסרי חיים, מתרוממים, לכו תעשו אחד את השני בחריץ מאחור.

bllog master

New member
מאמי יש רק שני אנשים שיכולים לעצבן אותי../images/Emo13.gif

האחד - הוא עוד לא נולד. השני - הוא כבר לא בחיים! שיבושם להם אם זה גורם להם לעונג לנסות " לעצבן אותי" אולי זה נתן רושם כזה אבל אני הכי רגוע בעולם ביחוד שזה מדובר בעולם וירטואלי ומבחינתי הבחור הוא אדם זר לחלוטין שמכך אני מפעיל את ההיגיון בלבד. אם הוא היה יותר מאדם זר , אז היה נכנס לפה רגש ופחות היגיון והייתי ניפגע ומתעצבן. אולי תלמדו מכך משהו . שיזדינ* הם ואחותם ביחד
( את רואה זה היגיון התגובה הזו וממש לא רגש ברגע שמישהו זר אומר לך משהו שלו משייך אלייך יש לך את הזכות להפעיל היגיון "ולא רגש" ןלהחזיר לו באותה מטבע) חיכו כולה עולם וירטואלי

העלילה ועלילו.....

בכל פעם שמישהו כאן נזרק,או נאנס,אונפרץ לו מסנג'ר...מאשימים את מה נישמע למה אין פה עוד גולשים שיודעים איך לעשות את זה? חשבתם שאולי למשל לירונה נה נה,הכיר\ה במבוגרים איזה מופרע אחד שלא קשור לבלוגים שהוא טכנאי מחשבים שפורץ לאחרים- וניצל אותו שיפרוץ לה\ו...על זה לא חשבתם אנשים טיפשים ישר להגיד שאני חייל,שומר,מורה,חבר של מה נישמע לא אני לא זה ולא זה פשוט לשלומי יש פריבלגיה להאשים את מה נישמע בכל דבר שקשור לגולשים פה! לא יודע איזה רגשי נחיתות הוא יצר אצלך אדון שלומי אבל כנראה שבכל פעם אתה רץ לפה לצעוק,זאב זאב.כולם חושבים ששלומי יודע[אבל אתה לא...] שמע זה כבר לא קונה ה"זאב זאב" שלך פעם היה טוב,לא היו פה עד אנשים שיעשו את זה? מה עם הXמחתרת?השועלים?וכל מני חברים נוצצי גורמטים של אבשוש תמיד אתה חייב להאשים אחרים אחות של מה נישמע די סובלת מהאח שלה- למה להזכיר אותה? נכון שזה מעצבן להגיד לה את זה? ההה? ובוא ניפגש- מה אני מפחד ממך? האחרון רק חזר צולע הביתה
מה תעשה תכניס לי ת'גרזן של משלם המיסים בגבי?[זה היהי איום מצדך או שהיה נדמה לי?] אין שום דבר נגדך שלומי- ולא נגד אף אחד אחר כאן בבלוגים אבל חלאס להאשים כל מני אנשים אחרים שלא ביצעו כלל כו עברה אשר חפותם הוצרה בפני רבים תענה לי על שאלה אחת.רק אחת שלומי! מדוע שמה נישמע נעצר- המשיכו כאן אנשים להאנס,להפרץ,ושאר הדברים האלו? מה היה לו לפטופ במעצר? חחחחח נועה את תירגעי,את מכירה אותי מספיק שאני צד ניטרלי בכל מה שקשור לפריצות,אני כבר לא מתעסק בזה יותר- גילתי שיש לי חיים[שכנראה לך אין...] צאי לי מהווריד לפני שבאמת ...יהיהי...איזה...סתם סתם
לסיכומו של עניין זה,לא מה נישמע פרץ, אם כי מישהו שהיה חם על לירזי זה די המון זמן! ושיהיה לכולם יום כתום
אפשר להגיב, אבל לא בג'בריש,למה פה כולם דיסלקטים[קל לצחוק על גימגום סוג של נכות] הה?

טוב טוב אתה והשטויות שלך חחח להלהללה מצוגע

יאללה שים פס!! אין לי כח אליך שאתה עצבני אז תמשיך לחייך מובן ! להלהלהלה לשיר איתי במקלהלהלהלה יאללה תתחיל להתפשט להלהלה כבאי במסיבת רווקים אמממ אה וכן ערן אני מאוהבת אוהבת אותך מאמי צליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ושיחיו הקנאים אוחח וימשיכו לקנאות

לירזי כנסי מאמי

שמעי גם אני חשבתי שפרצו למסנג'ר לפני שבוע, והוא היה רק חסום. אתמול ניסיתי ליכנס אחרי שבוע שהוא לא התחבר לי וכנס לי בסופו של דבר. תנסי אחרי כמה ימים ליכנס וזה יכנס לך זו לא פריצה רק חסמו לך אותו אבל זה בסוף ישתחרר. אוהבת המון

שלומי ראית?

אורטל היא חיילת של מה נישמע,באה להסית את לירזי שלא פרצו לה............. אתה יותר גרוע מאיזור הדימדומים חחחחחחחחחחחחחחח

חמוד שלי אני לא חיילת של אף אחד

תתחיל לנוח ומהר. אני סך הכל אמרתי מה שקרה לי עם המסנג'ר ואני בחיים לא יהיה חיילת של אף אחד.

למעלה