פרצו לי את חיפו!

• פותח הנושא EranR
  • פורסם בתאריך

EranR

New member
פרצו לי את חיפו!

אני רוצה לחלורק עמכם חוויה... ביום חמישי בלילה עבר לו איזה חולירה ליד חיפו, שישנה לה ביפו באיזו סימטה ליד שד' ירושלים, ושבר את החלון האחורי השמאלי, . שללו של האיש הרע - אחד ארגז כלים ענק, מופלא וכבד אחושילינג אחד פליז ירוק (מחמם כהוגן) ואחד ארגז קרטון קטן עם כמעט כל הספרים שרכשתי בשנה האחרונה... בקיצור, מחיר הלילה המפוקפק ההוא ביפו - נזק במאות ש"ח, חלון ולב שבורים. מוסר השכל, וחשוב מאוד לדעת... לא להשאיר כלום, אבל ממש כלום, ברכב - במקום נראה לעין. מה שקורה - עובר איזה דביל, שובר את החלון בשנייה לוקח והולך... ערן.

vq55205

New member
תחשוב חיבי

את הנעשה אין להשיב , תתקן את החלון כדי שלא יזכיר לך את החוויה המפוקפקת ,תרגם הכל לכסף ותראה את הכל כהוצאה כספית בלתי צפויה ,תראה את זה כהזדמנות לחדש את מלאי הכלים הישן ותמשיך הלאה , למרות הכל החיים יפים העיקר שנהיה בריאים.

EranR

New member
תודה כפרה...

כבר יומיים שאני חושב על שמיים סוכריות בחורות יפות גורי כלבים שוקו על בסיס חלב תמונות שחור- לבן ללכת הביתה מוקדם מהעבודה ספגטי בולונז וכ"ו ... זה קצת עוזר. ושוב תודה ערן.

RamN

New member
אחרי שלי פרצו לאוטו

ודפקו לי רמקולים חדשים שעלו לי באזור 200 דולר שבועיים אחרי שהתקנתי אותם....דבר ראשון הבנתי שאין אלוהים.... דבר שני החלטתי שמה שלא רואים לא לוקחים, ולכן אצלי הרמקולים מוסווים מתחת לקרש, ולא תראו אצלי תאוטו חונה עם הפאנל של הסטריאו באוטו!!!!! ערן אני מכיר תהרגשה ואני משתתף בצערך!

latino76

New member
ערן חובש,חבר,ידידי היקר

אני מהיום שסיפרתה לי על זה, תאמינלי אני יודע מה זה אפילו עוד יותר גרוע ליפני שנה פארצו לי את האוטו .שכחתי את החלון של הנהג פתוח!! ושבאתי להיכנס לרכבי דפקולי כול הדיסקים (48) בין כמה שהיו שווים יותר שקיבלתי מחו"ל ביקר של סאלסה זוג מישכפיים שמש,והמערכת סטריו לא יצליחו נכוון שהיא מולחמת על הצ'אסיס שלו ,והכול זה קרה ברחוב המגביל לבית שלי. הדבר אכי טוב שאני יאכול להגיד להם ולחה, שהרגע עושה את הגב ,לשיר דברים פרטים שבולטים לעיניים של האחרים מעל המושבים וכן הלא. זה מתחיל מלגביה פול ווליום לישמוע מוזיקה חזק ולהגיע לשחונה "יאללה" שכולם ישמהו יש לי מערכת סטיריו אני תותח ? חרתה ברתה לכמה אנשים פורצים להם הת המכונית בישביל להוריד לו האת המערכת או בישביל קובצה סיגריות ששחחו בפנים?או כמה שקלים אז ? שווה לתת להם דברים בחינם?

latino76

New member
גבר יש לי זוג מנועלים עים אתה מעוני

ערן רגב.גבר יש לי זוג מנעולים עים אתה מעוניין

Morticia

New member
באסה!

מכירה את ההרגשה, גם לנו שברו את החלון המשולש, אבל היה לי ביטוח שמשות. האמת היא שבתור פראיירית מוסמכת אני חושבת שהביטוח שלי אז כלל גם ברקים ורעידות אדמה... גנבו לנו רדיו,רמקולים מסכנים ואוסף קלטות בעל ערך רגשי רב, לקח לי המון זמן עד שקניתי רדיו חדש ורמקולים. בתקופה עד שקניתי על הפצע בדשבורד שמתי דף שהיה רשום עליו "כאן היה רדיו 1997-2001" לזכרו. אגב למתילדה יש אימובלייזר שהתקנתי בתקופה ההסטרית שבה הייתי קמה בלילה ובודקת אם היא עדיין מחכה לי בחנייה. טיש. יפואית. (אגב, בימים כתיקונן הייתי מקשרת להודעות התלונה וספירת מלאי הדברים שגנבו ממני, אבל יש בעייה עם החיפוש בפורומים, ואני ממש ממש עייפה. אז תתנהגו כאילו יש קישור לשם בהודעה הזו.)

למעלה