יש סיבה לטיפוח הקונספירציה
מרבית הקונספירציות מופרכות לחלוטין, אבל בהחלט יש בעיה עם הגירסה הרשמית. בסרט שהקרינו בערוץ 2 נראה צילום הסיטי של רבין, בצילום נראה בבירור כדור בעמוד השדרה, אלא מה, על פי הדוח של הפתולוג היס, לא הייתה כל פגיעה בעמוד השדרה. מלבד העיניים שלי ושל כל אדם אחר שרואה את התצלום, יש חוות דעת של מנהל מכון הרנטגן בהדסה, פרופסור ליבסון, שאישר שבתצלום נראית פגיעה בעמוד השדרה. בנושא זה הוגשה עתירה לבג"ץ בדרישה לפסול את הדוח הרפואי של היס, עד היום, כבר יותר משנה, אין מענה מבג"ץ וזאת לאחר שהוא למעשה הוציא צו על תנאי והורה לשר הבריאות להשיב לעתירה. התשובה עצמה עלובה ביותר והיא מבקשת לזרוק את העותרים מטיעונים טכניים ולא לגוף העניין. לא בכדי בג"ץ נתקע עם העתירה הזאת, מחד אי אפשר לזרוק את העותרים מאידך מפחדים לקבל את העתירה. כל יום שבג"ץ מחכה עם תשובה לעתירה, הדעה שלי מתחזקת כי יש בעיה חמורה מאוד עם הדוח הפתולוגי של היס. אני חשבתי בהתחלה שהתיאוריות האלו חסרות כל בסיס, עד לנקודה שראיתי את צילום הרנטגן. מצטער, אין לי שום דרך להסביר מדוע נראה בצילום הרנטגן כדור בעמוד השדרה שעל פי הדוח הפתולוגי ודוח ועדת החקירה אינו קיים. אתה מוזמן לראות בעצמך, אשמח לשמוע הסבר הגיוני לסתירה הנ"ל. זה באמת מציק לי ועדיין לא נתקלתי באיזשהו הסבר הגיוני. כמו שאמרתי, התנהלות בג"ץ בנושא זה רק בגבירה את אי הנחת שלי מכל הסיפור. לי אישית נראית העתירה כיריה באפלה שאינה מציאותית, אבל הסתירה שהם הצביעו עליה, ובגינה מבקשים לפסול את הדוח הפתולוגי, נראית לי בלתי ניתנת ליישוב. כמו שציינתי, אל תטרח להגיב לגוף העתירה, אותי מעניינת הסתירה כביכול בין צילום הרנטגן לדוח הפתולוגי. אשמח לשמוע איזשהו הסבר לסתירה הנ"ל.