פרצוף של גבר נשוי

r o n35a

New member
פרצוף של גבר נשוי

בימים הקרובים ניגשת הכיתה למבחני הסמכה. כחלק משבירת דיסטאנס שאלו אותי שאלות ילדים , משפחה וכו' כאשר סיפרתי שאני גרוש החלה מהומה בכיתה איך , מתי, למה וכמה כמובן שאינפורמציה נוספת לא נידבתי מה שהצחיק אותי מאוד, כאשר תלמידה פנתה אלי ואמרה "רונן, בכלל יש לך פרצוף של גבר נשוי". חשבתי, פרצוף של גבר נשוי -אין סיכוי לא מתחתן לעולם !!!

Netta79

New member
../images/Emo13.gif

גם לי אומרים שיש לי פרצוף של נשואה אני חושבת שהכוונה היא שאין לך עיניים משוטטות כמו רוב הרווקים ואתה נראה בחור בגיל הנכון עם האישיות הנכונה - "להצליח" במערכת יחסים כך שהם לא מאמינים שאתה לא "נשוי באושר " כך נראה לי ... אתמול חברה לעבודה ממש לא האמינה לי שאני גרושה - הייתי בטוחה שכבר כולם יודעים עש שלא הראיתי לה תעודת זהות - פשוט לא האמינה ... נו - אנשים סטיגמטים ... מה נעשה איתם ???
~נטע

d a n i e l s 5

New member
הצחקת אותי !!!!!!!!!

"עיניים משוטטות כמו רוב הרווקים" עיניים משוטטות , יש כאלה שישי להם את זה בלי קשר למצב האישי ויש כאלה שאין להם את זה , וזאת עובדה . וכשאתה בא ללמד אנשים ממקום של מורה/מרצה.....לא יכול להיות מצב של "עיניים משוטטות" לפחות למיטב הבנתי ולהשקפת עולמי.

d a n i e l s 5

New member
להבדיל...

כשמנהל בית הספר התיכון של הבת שלי שהוא חתיך הורס ושווה סיפר שהוא גרוש + 2.....היו התלחששיות בקהל (שמן הסתם הורכב ברובו מאמהות) "מעניין באיזה אתר הכרויות יש לו כרטיס"... נשבעת לך שזה אמיתי. מה אתה מלמד?

d a n i e l s 5

New member
וזאת אולי הסיבה...

שיש לך פרצוף של גבר נשוי........... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם האמת לא ממש מבינה את המונח הזה . חשבונאות כלכלה....יותר מידי מספרים...מסובך לי מידי.

r o n35a

New member
הסיבה האמתית

לדעתי היא: שכאשר אני נכנס להרצות מבחינתי כל בחורה ותהיה יפה וסקסית ככל שתהיה היא קודם כל תלמידה. מבחינתי: מקצועיות, ורק מקצועיות מעל הכל. לכן לא התאים להם לדימוי של גבר גרוש ,ולכן אמרה את שאמרה.

r o n35a

New member
עפרלה את מוזמנת להרצאה

המגוון רחב מניח שלא ישעמם לך

למעלה