פרץ תרסן את חלוץ

• פותח הנושא ls48
  • פורסם בתאריך

ls48

New member
פרץ תרסן את חלוץ

הגיע הזמן לרסן את הצבא קבוצת גברים שמקבלים אורגזמה מאזרחים מתים מזכיר לי מערב פרוע שכל אחד מסמן על קת הרובה את מי הוא הרג אם עמיר פרץ ימשיך כך א)הוא יפסיד אותי לא אבדה גדולה ב)הוא יפיסק להיות רלונטי לשמאל הציוני כי השמאל הציוני לא חושב שחיסולים וטעוית בהפגזה זה חלק מהמצע.

נראה לך הגיוני בכלל שזה היה בכוונה?

מה האינטרס שלנו לפגוע באזרחים בכלל?, הם לא מטרה, הם מעולם לא היו, ניסת בכלל לחשוב על אפשרויות אחרות שגרמו לתקרית המצערת הזו?, ברור שזה לא היה צריך לקרות וברור שאם היתה כאן פשלה מישהו צריך לשלם עליה, אבל ממה שאנחנו מכירים מהטקטיקות של הטרוריסטים הפלשתינים יותר סביר שמשגרי הקסאמים שמיואשים מכך שצה"ל מכסה להם את כל מרחבי השיגור ניסו לירות ממקום קרוב לים וליד אזרחים ובכך משכו עליהם אש, עליהם ועל האזרחים שליד, זה הרבה יותר היגיוני. בבקשה לא להתלהם, אנחנו לא כמוהם ולנתונים סטטיסטים אין משמעות, אנחנו לא מכוונים ומתכוונים לפגוע באזרחים, הם כן, כאשר יש ירי בקרבת אזרחים או מתוך שכונות צפופות, הברירה היא או לספוג את הירי ולהסתכן בנפגעים בצד שלנו או לשתק את הירי, ירי לאיזורים כאלה כמעט תמיד יעלה לצד השני, לפלשתינים בנפגעים אזרחים, אין מה לעשות, זו המציאות, אלה האיזורים הכי צפופים בעולם, תחליט מה אתה מעדיף, נראה לך שזו החלטה קלה להשיב אש לאיזורים האלה?, מה אנחנו לא יודעים שהפלשתינים ינצלו את הנפגעים וסבלם ניצול ציני ומכוער ויהפכו אותו לממתק תיקשורתי?, תאמין לי אנחנו יודעים, אבל איזו ברירה יש לנו?

ls48

New member
לא רלונטי אם זה בכונה או לו

תגיד לי אם אדם דורס משהוא בכביש הוא לשלם וחוץ מזה אני לא כל כך מאמין נכון להיום לצהל!!!! שיוכיחו שזה לא היה בכונה ושיכניסו משהוא לכלא.

על איזה בסיס אתה לא מאמין לצה"ל?

הם לא צריכים להוכיח לאף אחד שזה לא היה בכוונה, אתה ושאר המאשימים צרכים להוכיח שזה היה בכוונה ואין לל שום בסיס לכך, כמות ההרוגים גדולה ככל שתהיה ומצערת ככל שתהיה הינה נתון סטטיסטי יבש שלא מעיד על כלום. אם הירי לאיזור בוצע מאחר והיה ירי קסאמים בקרבת אותה משפחה אזי האחריות לפגיעה בה מוטלת כולה על כתפי המחבלים וצה"ל עם כל הצער והכאב נקי וטהור שהרי אם צה"ל לא היה מיירט את החולייה והקסאם או טיל אחר היה פוגע בבית מגורים והורג אצלנו אז הרי צה"ל נכשל וצה"ל מעל בתפקידו. אם לא הבנת, אין כאן שיוויון, צה"ל הוא צבא ההנה לישראל, רק לישראל ורק לישראל ותושביה הוא חייב דין וחשבון ואם הברירה היא היא בין סיכון שלנו לבין סיכון שלהם הבחירה צריכה להיות תמיד חד צדדית והיא סיכון שלהם וביטחון שלנו. אם הירי לשם היה עקב טעות בזיהוי, טעות בכיוון, טעות בפקודה וכו' אז ורק אז מישהו מאצלנו צריך לשלם.

sigmund7

New member
לעומת זה אתה מאמין לזרוע הצבאית של

אבו א' ואבו ב' ומהם אתה לא מבקש 'הו-ה-הות'.

1אברהם

New member
צריך לרסן את השמאל הקיצוני

השמאל הקיצוני מזמן כבר אינו השמאל שרוצה את טובת המדינה בדרכו שלו , כבר לא מדובר בקבוצת אנשים שחושבים שלטובת עם ישראל צריך לתת שטחים ששוחררו במלחמת מגן קיומית. יותר ויותר מתבר שהשמאל הקיצוני הוא ממש סכנה למדינת ישראל , אם הגענו למצב שהשמאל קורא לפרץ ( שהינו די שמאלני בדעותיו) רוצח, שמשמיץ את צה"ל וקורא לסרוב כאשר צה"ל סוף שוף עושה משהו ( גם אם נפגעו "חפים מפשע" )מעבר להפצצת שטחים ריקים כנגד הירי הבילתי פוסק על ישובי הנגב המערבי , אז כנראה שכבר לא מדובר בעוד תנועה שמאלנית שדוגלת בעקרון של שלום תמורת כל השטחים שנכבשו במלחמת ששת הימים אלה מדובר במפלגת ימין לאומנית פרו פלסטינית שפוסלת על הסף את זכותו של העם היהודי להגדרה עצמית בכל גבול שהוא.

emerald3

New member
אם הצבא מקבל אורגזמה מאזרחים מתים

מה תגיד על הערבים?

למעלה