רוצה ריגושים
Member
פרפר...
קניתי לנו פרפר קטן ורוד ונחמד, סימסתי לך,
מה קנית? שאלת..
פרפר קטן שיצטרף לחגיגה הגדולה שלנו..
תגיע מחר כמו תמיד...תראה ותבין את הכל..
הגעת כמו תמיד אחרי פיזור הילדים..
סקסי כל כך, ריח מטריף...מלראות אותך עומד מולי אני כולי רטובה..
טוב אז מה זה הפרפר מיד שאלת...
רגע חכה לאן אתה ממהר כל כך שאלתי... התקרבתי לנשיקה ארוכה ומחרמנת בטירוף...הזין כבר בולט לו, מחכה לפרוץ החוצה..מנשקת את כולך בדרכי אליו,
מפשיטה אותך מהמכנסיים משחררת אותו מהתחתון ישר לתוך הפה החם שמחכה למצוץ אותו מציצה עמוקה ורטובה..
אנאלי או וגינאלי שאלתי אותך...הסדר לא חשוב ענית וזרקת אותי על המיטה ונשכבת מיד לידי מנשק ושולח ידיים לחזה ולכוס הרטוב שרק מחכה שתחדור אליו.
שנוסיף את הפרפר שאלתי? סוף סוף תסבירי לי מה זה אמרת בחצי חיוך ממיס...
הלבשתי אותו על הדגדגן ממקום בנק' הכי רגישה...
תחדור לתוכי אמרתי והפעלתי את הרטט של הפרפר...
וככה בזיון מטריף מלא ברטט שעינג אותך ואותי הכרת את הפרפר...בכל חדירה שלך עמוק הפרפר הוסיף לחיצה רוטט על הדגדגן האורגזמה נבנתה אצלי ואצלך..הרטט בזין הטריף אותך....
גמרת חזק כל כך...עמוק בתוכי...
נפלת עלי עם חיוך ומבט מסופק בעיניים...
רוצה להכיר את הפרפר החודר שאלתי בלי לתת לך להתאושש....המבט בעינך אמר את הכל ואז הצטרף הפרפר החודר לחוית חדירה כפולה מטריפה ומענגת...
אך הפרפר הורד הקטן כמה טוב שהוא התעופף יש אלינו
קניתי לנו פרפר קטן ורוד ונחמד, סימסתי לך,
מה קנית? שאלת..
פרפר קטן שיצטרף לחגיגה הגדולה שלנו..
תגיע מחר כמו תמיד...תראה ותבין את הכל..
הגעת כמו תמיד אחרי פיזור הילדים..
סקסי כל כך, ריח מטריף...מלראות אותך עומד מולי אני כולי רטובה..
טוב אז מה זה הפרפר מיד שאלת...
רגע חכה לאן אתה ממהר כל כך שאלתי... התקרבתי לנשיקה ארוכה ומחרמנת בטירוף...הזין כבר בולט לו, מחכה לפרוץ החוצה..מנשקת את כולך בדרכי אליו,
מפשיטה אותך מהמכנסיים משחררת אותו מהתחתון ישר לתוך הפה החם שמחכה למצוץ אותו מציצה עמוקה ורטובה..
אנאלי או וגינאלי שאלתי אותך...הסדר לא חשוב ענית וזרקת אותי על המיטה ונשכבת מיד לידי מנשק ושולח ידיים לחזה ולכוס הרטוב שרק מחכה שתחדור אליו.
שנוסיף את הפרפר שאלתי? סוף סוף תסבירי לי מה זה אמרת בחצי חיוך ממיס...
הלבשתי אותו על הדגדגן ממקום בנק' הכי רגישה...
תחדור לתוכי אמרתי והפעלתי את הרטט של הפרפר...
וככה בזיון מטריף מלא ברטט שעינג אותך ואותי הכרת את הפרפר...בכל חדירה שלך עמוק הפרפר הוסיף לחיצה רוטט על הדגדגן האורגזמה נבנתה אצלי ואצלך..הרטט בזין הטריף אותך....
גמרת חזק כל כך...עמוק בתוכי...
נפלת עלי עם חיוך ומבט מסופק בעיניים...
רוצה להכיר את הפרפר החודר שאלתי בלי לתת לך להתאושש....המבט בעינך אמר את הכל ואז הצטרף הפרפר החודר לחוית חדירה כפולה מטריפה ומענגת...
אך הפרפר הורד הקטן כמה טוב שהוא התעופף יש אלינו