פרפר

Shira Esther

New member
פשוט וקל.

זה שהפרפר חולם שהוא את, לא אומר שאת פרפר. השאלה המקורית היא, אם אני לא טועה, 'אתמול חלמתי שאני פרפר. או אולי בעצם אני פרפר שחולם שהוא אני?'

tweeg

New member
פרפרים לא חולמים?

אם כל החיים שלי זה חלום,ובעצם החיים האמיתיים שלי מתרחשים בזמן שאני ישן? אם אני באמת תמנון ירוק בעל 8 זרועות,וכל החיים שלי בתור בנאדם זה שקר? יחי הסוליפסיזם

סתם לקחתי את הסינים

זו לא הפעם הראשונה שאני חושבת על זה. שבזמן שאני ישנה יש משהו ער, אפילו רתם נוספת בעום מקבלי, וכשאני ערה היא ישנה.

שמעתי על תיאוריה כזאת אבל

אני לא חושב שהיא הגיונית, הרי כמעט כל חלום שאנחנו חולמים הוא על משהו אחר.

tweeg

New member
אממ

למרות שאני לא מאמין בה,לפי הסוליפסיזם אין שום דרך להפריך אותה יכול להיות שה"נשמה" שלנו עוברת מגוף לגוף וממקום למקום כל לילה ולכן כל חלום נראה שונה כמו שחוקי הפזיקה לא תופסים בחלומות,ככה גם "מיקום,ואני" לא תופסים בקיום ה"אחר" אולי החלומות זה תוצרי הזיות של המעבר בין הקיומים? אולי בזמן השינה אנחנו עושים הקרנה אסטרלית למיקום אקראי? (אני לא באמת מאמין בזה,אבל לדעתי אי אפשר לסתור את זה)

Dragonaut

New member
אם זה נכון

הקיום שלי הוא הדבר הכי הזוי ביקום. תת מודע ארור

tweeg

New member
מה משנה לך קיומו של אלוהים?

סה"כ תאוריה לא מוכחת שלא משפיעה בשום אופן על החיים שלך אני אישית לא מאמין בשניהם,ככה ששתיהם לא משנים לי

nylon maiden

New member
רגע, אבל אפשר לפתור את זה לא?

אני פשוט בודק אם הלכתי לישון לפני שעברתי לעולם השני, ואם הלכתי לישון לפני זה, אז העולם השני הוא עולם החלומות. זה גם יותר הגיוני שהעולם שאני נמצא בו כשאני ער הוא העולם האמיתי כי החלומות נוצרים במוח שלנו, מסיבות ביולוגיות, ובחלום אין שום דברים ביולוגיים שגורמים למציאות.

nylon maiden

New member
אבל במציאות אני כבר כן זוכר את זה

ואני לא הולך לישון בסוף החלום שלי.

למעלה