פרפר כלוא

פרפר כלוא

כבר ניסה הכל. ניסה בכל דרך לעוף ותמיד קיבל מכה ונפל שוב. הנפילות האלה שואבות את כל הכח. הזכרונות האלה לוקחות אותי רחוק אחורה כמו בגיל 16 יושבת מביטה בתיקרה מסתתרת עם הדמעות ובוהה. המוזיקה מנגנת שעות בעצב והדמעות לוקחות שוב אל ימים אחרים. כאילו היו אתמול. הפרפר רוצה לעוף ולא מצליח. גם סמים קלים וגם משקאות חזקים לא יכלו לגרום לו לשינוי. גם כדורים וגם שיחות נפש לא שיחררו את הפרפר. לפעמים מבקש הפרפר למות. הולך ברחוב ורוצה לברוח ואין לאן. צריך עוד כח לעוף אך הכנפיים לא עובדות לא מעיפות לא עולות. הפרפר הזה שהבאת לי אכן מסמל את הפרפר הזה שצץ לו פתאום ועף עם חיוך ואז שוב החיוך כלוא בפנים. הפרפר הזה צריך הפעם לסמל את המעוף שלך להשתחרר מכאן להשתחרר ממני. הפרפר מבקש סליחה על שלא יכל לעוף איתך יותר. וביום אחר הוא קם בבוקר שוב מחייך אוסף את הממחטות ורוצה שוב שוב להיות פרפר חופשי ומאושר ומבקש את סליחתו של בורא על שרצה לעוף מעל העננים. ניסה הפרפר את כל הטכניקות של המעוף. את החיוך שיביא עוד אחריו. את הליטוף שיביא עוד אחריו. את התקוה ואופטימיות. אפילו את הצחוק המתגלגל. ושוב נפל לעוד באר. באר קטנה רטובה חלקלקה עם ציפוי סוכריות ושוקולד. פרפר מבית כזה כלוא . מלא אשמה מלא כאב. לקח הפרפר על עצמו והעמיס גבו. עכשו כואב ומבוהל על הימים הקרובים שאולי הוא אשם בהם. מתפלל שיעבור בשלום שתחזור בשלום. רק שלא יגידו ששוב אשם הפרפר שרצה לגדול אחרת. ימים נוראים ימי סליחות ובקשות מבקשת להגיד סליחה ממך חבר שהוכיח את מילות השיר "להציל אותך" שבא להציל מרחוק בכל דרך בכל שעה על כל צרה ! מבקשת סליחה מעצמי על שהמשכתי להחמיר איתי שוב ושוב. מבקשת סליחה מכל מי ששמע שראה שהבין או לקח מילים שלי שלא בהקשרם. מבקשת לעוף בפעם האחרונה בלי ליפול רוצה להיות פרפר חופשי ובטוח לעוף בלי להביט לצדדים בפחד! רוצה לחיות בשקט לא כלוא. בשקט אמיתי שגר איתי.. עם האופי.

../images/Emo141.gif

קורא אותך ויודע! שהפרפר הזה מלא כוחות כוחות שהוא לא מודע אליהם או לחוזקם ויודע פשוט יודע שאת תתעופפי למרחקים גדולים וחברים הם שם בשביל להציל אותנו גם מעצמנו.

ושכחתי עוד משהו...

יופי...יופי חיצוני ופנימי... רק מה,לשון יש לה ופה יש לה.. שמי שיעמוד מולה כשהיא
כדאי שיצטייד במגבת גדולה כי נכונה לו "שטיפה גדולה" דייקתי?

פעם רק מישהו היה פוצה פה

בכאב או עין בדמעה ואני הייתי אפילו מוחלת הייתי שוכחת הכל אבל היום רק אלוהים רואה ואלוהים שומע גם אלוהים קורא כאן הואשמתי בהרבה דברים גם בקרירות סגרירות ורישעות בפעם האחרונה הואשמתי האשמה שאם הייתי אלוהים הייתי בולעת את עצמי מהאדמה אז השנה אני חורגת ממנהגי מתרבותי ומחינוכי ומקוה שאת הכיתוב הנוסף או את הטון לא אשמע כי יש אנשים שלהם אני לא מוחלת ולא אמחל עד שלא יבקשו מהלב (וזה כמובן לא קשור למה שכתב החתול הזה למעלה
) אופי שמופי יופי טופי העיקר שהפרפר יקום לי שוב

תקשיבי ילדה !!

מי שגרם לך עוול-בעיה שלו-אל תיקחי אחריות על מה שאנשים מוציאים מהפה ואת תורידי את "המטען" הזה מעלייך,אולי זה "מכביד" על גבו של הפרפר ומונע ממנו להתרומם? ותאמיני לי,אין כמו למחול,לסלוח,לשחרר-עשי מה שתלוי בך. פעלי ב"אזור ההשפעה {השליטה}" שלך. אל תחכי שמישהו יבקש סליחה {מהלב}-אולי הוא לא יודע לבקש? אולי גם הוא נפגע כ"כ-מהמקום שלו? כשאנו מוחלים אנחנו משחררים מאיתנו מטענים של כעס ואכזבה ואז קל לנו יותר "לנוע"-אז שחררי,זה כדאי ונכון ומצדיק עצמו לאורך זמן. שבת קסומה לך

וואלה קמתי הבוקר

והרגשתי שאתה צודק עוד לפני שכתבת מילים אלה! נותרים לי ארבעה ימים לסלוח ולהתנקות. לאט לאט משחררת
ועכשו אחרי שהסחרחרה של כל הסיגריות של אתמול עברה. שותה קפה שחור להמריץ את הדם ונוסעת שוב אל הים ..לשחרר שם עוד קצת ברוח. שבת נהדרת שתהיה

נקיטה...

New member
פרפרים.

הם חייבים לעוף. ככה הם...פרפרים. ואולי רק עצירה למנוחה ואז ממשיכים.

קורא אותך פעם אחר פעם

ומתרגש מחדש... שולח לך מכאן חיבוק בתוך מסגרת ועל הזכוכית כתוב "להשתמש בשעת חירום בלבד"...

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

טבע הפרפר לעוף... שחררי... תני לו לעוף לבד... כשתשחררי (כעסים) ותסתכלי על היופי שבפרפר (חצי הכוס המלאה)... הוא יעוף מעצמו... לבד... בכיף... חופשי ומאושר...

G a v ® i e L

New member
סליחה על ההתעסקות בטפל,

אבל אשמח לקבל פירוט לגבי התמונה שצירפת. פשוט פרפרים לטעמי הם בדיוק ההיפך ממה שהם מסמלים, רוב חייהם הם זחלים וגלמים בשביל כמה ימים של פרפורים צבעוניים. כל תפקידם הוא קישוט זמני של הטבע והפריית פרחים. פרפר אינו חופשי, בואי נסי ציפור דרור. בדיוק אתמול ראיתי אחת כזו מנקרת להנאה גוש ג'חנון חום על המדרכה. מתאים !

פרפר כלוא כתבתי

אומרים שהוא מסמל חופש דרור ויופי אצלי אין פרפר אני הפרפר/ציפור.. בדרך אל החופש ג'חנון על המדרכה? ימגעיל למה לפני שאני הולכת לאכול אותו?

למעלה