פרפרי הבטן

פרפרי הבטן../images/Emo127.gif

פרפרי הבטן רוחשים, כרחש של רוח נושבת, פרפרי הבטן נושבים, כמשב של סערה מתקרבת. פרפרי הבטן גועשים, כגלי ים סוערים, פרפרי הבטן מסתחררים, כמערבולת במים מושכים. פרפרי הבטן הם פרפרים אחרים, פרפרים שבאים מתוך געגועים. פרפרי הבטן נוצרים אצלנו מתוך דמיון, וגורמים לנו על אהבתנו לחלום. פרפרי הבטן בגופי חוגגים, פרפרי הבטן מטרפים את נשמתי חודרים עמוק לתוך הנשמה, חודרים מתוך....פרץ של אהבה.

ניקו 45

New member
מפירפורי ביטני אלייך ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

כשבטנך תרשרש כזוג קסטנייטות, כשמשפתייך יצאו מילות שטות , כששנתך תנדוד וללא עיפות , כשתהלכי בחיוך אווילי ללא דעת , כשתבקשי בכל גופי ללטף ולגעת , כשתאבונך יפסק ולמטעם תסרבי , כשליבך ירונן ושירים תזמרי , כשענייך יברקו כזוג פנסים , כשתלחשי את שמי לכל האנשים, שכל תושבי העיר והכפר ידעו , כשבכל החוצות את הבשורה ישמעו, שכאן קרה דבר גדול ונפלא , שפתאום מתוך האפלה באה הארה , אזי אהובתי, בודאות תדעי , ואת מילותי אלו בקול שמעי , את מאוהבת , את מאושרת , את חושקת , את נחשקת , את עורגת , את שמחה , את חיה

פרפרי האהבה../images/Emo127.gif

כשבטנך תרחש בהמלת הפרפרים, כשבליבי לא יפסקו הגעגועים, כשתחוש אלי ים של ערגה, כשאחוש אליך עד אין סוף כמיהה, כשמשפתייך תצאנה מילים אוהבות עד בלי די, כשאדע, שמילים נוגעות אלו מיועדות אך ורק אליי, כשתרצה אותי כל היום לחבק ולעטוף, כשתרצה אותי עד אין קץ לאהוב, כשלא אוכל להפסיק בך לגעת, כשאחוש שרוצה אותך עוד ועוד לדעת, כשאשתכר מרוך שפתיך, מתאוות נשיקותיך, כשאתמכר לליטוף ידייך, למגע אצבעותיך, כשאחוש שליבי דופק כתופים מקצביים פראיים, כשאראה מול עיניי זיקוקים בשלל אורות וצבעים, כשלא ארצה איתך להפסיק להיות, כשארצה שלך תמיד להיות, אז נדע... כי מתעופפים על ראשינו פרפרי האהבה, אז נדע... כי חל כאן חיבור של נשמה אל נשמה. אז נדע... כי אכן אהבה עזה זו בלבינו מקום תפסה. אז נדע... כי אתה שלי ואני שלך.

ניקו 45

New member
אהובה שלא חסרה ../images/Emo23.gif

אהבתי מאוד , נפלא ומרגש , מקסים , כי את שלי ואני שלך

למעלה