פרפרים...

פרפרים...

מה עושים שמערכת יחסים/נישואים הופכת לשיגרה , אמנם שיגרה טובה, אבל שיגרה... ומה עושים כשרוצים קצת התרגשות? כשמתגעגעים לפרפרים?

liat ליאת

New member
אצלנו...

פשוט מתחילים לריב
וברצינות - בשושו מארגנים איזה ערב חמוד, שמים ת'בנות אצל ההורים ואומרים לבעל: עוד שעה אנחנו יוצאים לסרט וארוחת ערב, או משהו כזה

ואצלנו ....

יוצאים לאיזה סוף שבוע רומנטי ... על משקל משנה מקום משנה מזל ...משנה מקום משנה ריגוש .... משתדלים לשנות ולגוון ככל האפשר ...

כשרוצים פרפרים

מתפרפרים
או אולי מתחפשים לפרפר או לכל דבר אחר , זה יכול להיות משחק תפקידים נחמד אתה תהיה פרפר ואני אהיה פר
{פר-פרה} הכי חשוב זה לתבל את החיים בהמון דבש וסחוג

אצלי פרפרים זה להתקלח ביחד

להכין ביחד ארוחת ערב לשניים. עדיף תמיד בבית. להזמין סרט טוב בטלויזיה. והכי חשוב להרידם את הילדים מוקדם כדי שאפשר יהיה להנות בשניים.

להתקלח ביחד? בעעעע

הרי מישהו צריך לעמוד מחוץ לזרם המים אין מקום שם לשניים, גם אם נצמדים המרפק שלו נתקע לך בעין את זזה ומועכת אותו לקיר הקפוא השמפו שלו נכנס לך לפרצוף את מתכופפת לסבן את הרגליים ונתקלת במשהו מולך.... בקיצור- לאאאאאאאאאא

liat ליאת

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo12.gif

זה הכיף הכי גדול שיכול להיות! האמבטיה מספיק גדולה בשביל שניים <בפרט שאני נחשבת לחצי
> ואפשר ליהנות עד השמים! רק חבל שאפשר לעשות את זה לעיתים רחוקות, עכשיו שהילדה כבר גדולה...

אוי. זה כייף הכי מושלם בעולם.

אני כבר מתקלחת איתו 13 שנה ביחד. המקלחת שלנו מסודרת לשני אנשים ויותר בבת אחת באותו זרם מים = (2 ראשים או אחד ענק שמצאנו). איזה כייף שיש מי שעושה לך את הגב ועוד מסז' כמו שצריך. שום סבון או שמפו מעולם לא נכנס לי לעיניים ולא נפל על הרצפה - זה הכל עניין של אימון. ובקיצור שזה כייף כבר אמרתי. שחוסכים מים גם אמרתי.....אם לא אז הנה עוד סיבה למקלחת בשניים. וחוסכים גם זמן. ועל מה שעושים אחרי לא צריך להכביר מילים נכון? כבר אמרו שאנחנו פורום של פורנוגרפיה.

liat ליאת

New member
אם בחסכון של מים עסקינן...

אז לא עדיף לצאת ביום של גשם עם סבון ולהתקלח בחוץ?

liat ליאת

New member
אז זהו...

שאצלי זה ענין שבשגרה. לא סתם אין לי עלויות של מים. אני גם יורדת למלא את דלי המים לפני השטיפה כשיורד גשם. ובגלל שבקשתם פורום לא כחול, אני לא מצרפת תמונה שלי כשאני מתקלחת בחוץ

liat ליאת

New member
בוודאי שבטח ../images/Emo13.gif

למלא אמבטיה במי גשמים <כמובן, אלא מה?>, להתקלח פעם אחת עם סבון, ואח"כ לא לשפוך את המים. להשתמש כל החודש עם אותם המים שבמילא כבר מכילים סבון מהפעם הראשונה. גם חסכוני וגם תצא נקי

מוצרלה

New member
ליאתי, תנצלי את מי הגשמים ותמלאי

את האמבטיה איתם בשביל המקוה!!!!!!!! ואז ישירות מהאמבטיה, למיטה תוך כדי שריקות כדי לרמוז לבעלול שאת "מוכנה"

liat ליאת

New member
מוצי...

כמה דליי מים נראה לך שאני יכולה לסחוב? בכדי למלא אמבטיה שלמה אני צריכה לפחות 20 דליים
מה אני נראית לך, חמור?

למעלה