פרעושים....

• פותח הנושא zidi
  • פורסם בתאריך

zidi

New member
פרעושים....

איזה חומר הכי מומלץ לטיפול בפרעושים בחמוס? הבנתי שכול חומר לחתולים טוב גם לחמוסים אבל אי עדיין מפחדת היה לי פעם ניסיון מר עם דבר כזה שהסתיים במוות....

mikonww

New member
מצטער לשמוע אבל.....

יצא לי פעם לשמוע על אדם שמת מהקמול, כן כן הקמול. מסתבר שיש כמה אנשים בודודים בעולם שהלרגים להקמול. אז יש מצב שבעל החיים שהיה לך היה אלרגי לטיפות האילה ויש אפשרות שאולי במקרה חישבת את הקמות הלו נכונה וסמת לו יותר מידי, זה גורם להרעלה
בכל מקרה בגדול המוצרים (טיפות) בטוחים לשישמוש ואת יכול לראות כאן בפורום על מה אנשים ממליצים ואת הכמויות. רק לא קולרים וכאלה רעיל מסוכן לחמוסים

zidi

New member
טעות מצערת

מקרה המוות לא קשור באלרגיה אלא באימי הנהדרת שחשבה שהחתולה הפרסית שלי תעמוד באותו חומר נגד פרעושים שבו היא ריססה את הרועה גרמני שלנו, טעות חמורה, אני איבדתי את החתולה והיא הפכה לגורמת מוות ברשלנות. אם מישהו יכול לתת לי שם של חומר ומינון מדוייק זה ממש יעזור...

Sweet Fantasy

New member
טיפות של אדוונטג'

המינון הוא 0.5 מ"מ - 4 טיפות וכדי להגיע לדיוק מדוייק, תקני את הטיפות לחתולים מתחת ל4 קילו.. יש אומנם שיטות יותר זולות אבל כדי למנוע הרעלה ועוד מקרה מצער עדיף שתקני את הטיפות ככה ולא תסתבכי

Lovable Stray

New member
אני משתמשת בטיפות ותרסיס

של פרונטליין ולפעמים טיפות אדוונטג' לחתולים.

mikonww

New member
אחד הדרכים הכי יעילות הם

לכבס את המצעים של החמוס על בסיס קבועה ממש כל כמה ימים, גם אוזר למנוע רחות רעים וגם במידע יש פרעושים מונע מהם מרבץ נוח.

DR SHORR

New member
פרעושים בחמוסים

הטיפול הבטוח ביותר הוא ב"רוולושן" (להשיג אצל וטרינרים), במינון שייתן הוטרינר. ד"ר שור מרכז וטרינרי הרצליה הירוקה והמרכז לבריאות החמוס

למעלה