../images/Emo26.gifתשמעו קטע בהקשר לשאלה...|ימין
קודם כל, לגבי פרעושים, אדוונטג' עושה על צוק עבודה מצויינת. והסיפור לגבי קרציות: התקשרתי לחנות בה אני קונה לצוק בן ה-3 וחצי חודשים את כל צרכיו, ושאלתי לגבי הקילטיקס. אמרתי למוכר בדיוק את משקל הכלב, גילו וסוגו, והוא אמר שאין שום בעיה והקילטיקס מתאים. הגיע הקילטיקס, ולפני שפתחתי קראתי את אזהרות החברה, והפלא ופלא... הקילטיקס מתאים רק לגורים מעל גיל 5 חודשים! לא רציתי לשים סתם, אז התקשרתי לווטרינר שאמר שהוא מסכים עם אזהרת החברה, ולא לוקח אחריות על התוצאות אם אני שמה לו את הקולר, וכמובן המליץ על תכשירים וקולרים אחרים. כשהתקשרתי למוכר ואמרתי לו, הוא תקף את הווטרינר, ואמר שהוא וותיק מאוד, הרבה יותר מהווטרינר, ויודע הרבה יותר טוב ממנו, ואין שום בעיה (להזכירכם, הקילטיקס עולה 100 ש"ח, לא זול לתקציב סטודנטיאלי, אבל מה אפשר לעשות, הבריאות של צוק מעל הכל). בכל אופן, הוא אמר שהוא יחליף את הקולר אם אני רוצה... אם גם הווטרינר וגם חברת BAYER יצרנית קילטיקס אומרים את אותו דבר אז מי צודק? את הקילטיקס אני אשים רק בהתאם להוראות, אבל יצאתי מבולבלת ודי מעוצבנת מ"מלחמת הווטרינרים/מוכרים" (כל אחד השמיץ את כוונות השני) שנעשתה על גבי, וכמעט על גבו של צוק. מה אתם אומרים על זה? טריניטי