פרעושים

• פותח הנושא roy71
  • פורסם בתאריך

roy71

New member
פרעושים

מה התכשיר הכי מתקדם נגד פרעושים?

אני

חושבת ש זה קולר מיוחד שסמים

be_roo

New member
הקולר שהתכוונת עליו מויעד לקרציות

והוא מצויין ומומלץ בלי קשר לעניין הפרעושים - שמו קליטיקס. בנוגע לפרעושים - למרות שהחיפוש הכי קצר בפורום היה נותן את התשובה, אחרוג ממנהגי מאחר וכבר פתחתי הודעה: אדוונטג' - חומר שמגיע ב-4 שפורפרות, אחת לכל חודש, ומטפטפים על גבו של הכלב.

bimbo.

New member
הכלב שלי עונד את הקולר הזה ואין

טפילים משום סוג שהוא

be_roo

New member
אני לא עונדת את הקולר הזה

ואין לי טפילים מכל סוג שהוא. מסקנה - לא צריך קולר בכלל, הטפילים בכלל לא קיימים. נא לעבור קורס זריז בלוגיקה ולחזור.

angel151

New member
../images/Emo101.gifנהדר לכלב נגד פרעושים

טיפות האלו תוצרת שוויץ.. הדבר הכי טוב מצאתי לנכון להיום לא תרסיס עזר- כי הוא מתנגד חזק.. ולא קולר רק- טיפות.

כל רגע יוצא משהו חדש

בעיקרון התכשיר הכי טוב לפרעושים הוא התכשיר שבו בעלי הכלבים שבסיס מגורייך לא משתמשים בו. הסיבה לכך שהפרעושים מפתחים עמידות במשך הזמן לפרעושים ולתכשירים. בגלל זה יוצא בכל שנה תכשיר חדש. בעיקרון אני משתמשת ב"פרונטליין" טיפות, על העורף פעם בחודש ולכלב שלי זה מספיק עד שלושה חודשים. אבל למי שזה לא עוזר יש את החדש יותר "אדוונטג'" גם בטיפות. שני אלו נחשבים לטובים ומומלצים ונמכרים אצל ויטרינרים ובחנויות לחיות. קולר לפרעושים? לא שמעתי על זה. שמעתי על קולר לקרציות. בהצלחה

kasa

New member
הטיפול היעיל והמתקדם ביותר לפרעושים

טיפות אדוונטג'. מצויינות. קלות ליישום, ועושות את העבודה נהדר, גם באיזור מוכה פרעושים כמו זה שלנו... ניתן לקנות אצל וטרינרים.

מייקלס

New member
הבעיה היחידה עם האדוונטג'

שהוא לא פעיל כלל נגד קרציות. אבל פרעושים קוטל יופי.

../images/Emo26.gifתשמעו קטע בהקשר לשאלה...|ימין

קודם כל, לגבי פרעושים, אדוונטג' עושה על צוק עבודה מצויינת. והסיפור לגבי קרציות: התקשרתי לחנות בה אני קונה לצוק בן ה-3 וחצי חודשים את כל צרכיו, ושאלתי לגבי הקילטיקס. אמרתי למוכר בדיוק את משקל הכלב, גילו וסוגו, והוא אמר שאין שום בעיה והקילטיקס מתאים. הגיע הקילטיקס, ולפני שפתחתי קראתי את אזהרות החברה, והפלא ופלא... הקילטיקס מתאים רק לגורים מעל גיל 5 חודשים! לא רציתי לשים סתם, אז התקשרתי לווטרינר שאמר שהוא מסכים עם אזהרת החברה, ולא לוקח אחריות על התוצאות אם אני שמה לו את הקולר, וכמובן המליץ על תכשירים וקולרים אחרים. כשהתקשרתי למוכר ואמרתי לו, הוא תקף את הווטרינר, ואמר שהוא וותיק מאוד, הרבה יותר מהווטרינר, ויודע הרבה יותר טוב ממנו, ואין שום בעיה (להזכירכם, הקילטיקס עולה 100 ש"ח, לא זול לתקציב סטודנטיאלי, אבל מה אפשר לעשות, הבריאות של צוק מעל הכל). בכל אופן, הוא אמר שהוא יחליף את הקולר אם אני רוצה... אם גם הווטרינר וגם חברת BAYER יצרנית קילטיקס אומרים את אותו דבר אז מי צודק? את הקילטיקס אני אשים רק בהתאם להוראות, אבל יצאתי מבולבלת ודי מעוצבנת מ"מלחמת הווטרינרים/מוכרים" (כל אחד השמיץ את כוונות השני) שנעשתה על גבי, וכמעט על גבו של צוק. מה אתם אומרים על זה? טריניטי

מייקלס

New member
אם היית מספרת שהוטרינר

אמר להחזיר את הקולר, להגיע אליו והוא ייתן משהוא חליפי, ייתכן ואפשר היה לחשוד בו שהוא פועל ממניעים לא ממש טהורים. מן הסתם, אם הייתה אזהרה על אריזת המוצר - יש סיבה לך. האם המוכר כן מוכן לקחת אחריות במידה ומשהו יקרה לצוק? האם הוא מוכן לממן טיפול רפואי לכלב אם חלילה וחס הוא יורעל? מוכרים יכולים להיות מאד נחמדים, וחלקם אפילו בעלי נסיון רב ומאד מקצועיים. אך השורה התחתונה היא שהם מוכרים מוצר כדי להרוויח כסף. מוכר הגון מספיק היה מתנצל, ולוקח את הקולר חזרה ללא ויכוחים. לצערי לא פעם אני נתקלת במוכרים הסותרים המלצות הכתובות שחור על גבי לבן על מוצר מסויים, או המלצות וטרינריות. כבר ניתקלתי במיקרים בהם מוכר מסויים נתן מזון שונה מהמומלץ ע"י וטרינר בטענה שהוטרינר לא מבין כלום.. בדיעבד הסתבר שהמוכר הוא הוא היבואן של המזון עליו המליץ.

be_roo

New member
לחפש חנות אחרת

(אחרי שתחליפי את הקולר או תקבלי החזר). מבין כל הגורמים, המוכר הוא היחיד בעל אינטרס מנוגד לזה שלך. לצערנו יש אנשים שמוכנים לסיים את המכירות שלהם לפני המקצועיות. לוטרינר שלך אין שום אינטס, ולחברת באייר, למרות שיש לה אינטרס למכור, התעלמה ממנו ומזהירה את לקחותיה מפני שימוש לא נכון - אז מי כאן השפל? מלבד האינטרסים בואי נעשה עוד השוואה, נשים את הנסיון בצד לרגע, ונחשוב: הוטרינר למד לפחות 6 שנים, בבאייר עובדים עשרות רופאים ווטרינרים, רוקחים, כימאים ומדענים לרוב, ואילו בעל החנות שלנו???? איזו השכלה מדעית יש לו? אין שום סיבה לצאת מבולבלת.

למעלה