פרעושים..

פרעושים..

למישהו יש המלצה על תכשיר מסויים? ובאיזו תדירות אתם ממליצים לרסס את הכלבים שלי יש לי שני כלבים אחת טרייר ואחד מעורב..הגודל שלהם בינוני..

אני משתמש על הכלב שלי

ב-Advantage, ובהחלט מרוצה. מנסיוני החומר יעיל ובטוח. אופן השימוש הוא לא ע"י ריסוס, אלא בטפטוף של אמפולות (מה שהופך את השימוש לסימפטי יותר, לכלב ולבעליו) על העור בעורף. אפשר להשתמש בחומר בתדירות של חודש עד חודשיים שלושה, תלוי ברמת הנגיעוּת ובעונות השנה (אני שם את זה על הכלב שלי פעם בחודש בקיץ ובפעם בחודשיים-שלושה בחורף).

............

צריך גם לציין שאנחנו גרים בבית פרטי והכלבים מסתובבים די הרבה בגינה? הגענו למצב שאנחנו צריכים לרסס אותם כמעט כל שבוע (זה הזמן להחליף חומר..) ובנוסף קנינו להם קולר נגד קרציות ופרעושים..אבל לא נראה לי שהוא עוזר כלכך..והוא אמור להיות באיכות טובה..

לפעמים אין ברירה וצריך לרסס את

הגינה. אם הגינה שלכם כ"כ נגועה, כדאי לכם לשקול הזמנת מדביר. מהנסיון שלי, קולרים נגד קרציות+פרעושים לא שווים את הגומי שהם עשויים ממנו. יש כמה קולרים טובים נגד קרציות בלבד כמו קילטיקס, ובמידה פחותה גם פרוונטיק.

בהחלט מכה...

גם אנחנו משתמשים עם צוק באדוונטג', אחרי שהפרונטליין (על אותו עיקרון של אמפולה כמו שיאן הסביר) לא הזיז לו בכלל. בעיקרון המליצו לנו כרל חודש. ביום הראשון כמה שעות אחרי הטפטוף כל הרעות החולות מתחילות ליפול ממנו (אפילו קרציות!) ויש לציין שאנחנו חיים בבית משותף שלרגליו מתנחלים ה-מ-ו-ן חתולי רחוב והדשא שורץ פרעושים. אחר כך צוק פשוט נקי מפרעושים וזה נהדר. אני מאוד ממליצה (וגם צוק). שבת נעימה, טריניטי

אוקיי..ננסה..

מהו המחיר פחות או יותר? ומה אני אמורה לבקש מהמוכר? איך זה הולך..?לפי גדלים..משהו..?

לפי גדלים:

1)לכלבים קטנים מארבעה ק"ג, 2) לכלבים במשקל 4 ק"ג-10 ק"ג, 3) למשקל 10 ק"ג- 25 ק"ג, ו-4)לכלבים ששוקלים 25 ק"ג ומעלה. זה בא בחבילות של 4 אמפולות, והמחיר נע בין 100-160 ₪ בד"כ (לקופסא של 4 אפולות).

למעלה