פרעושים וקרציות

אביבוש23

New member
פרעושים וקרציות

איך משתמשים עם פרונטליין?? לפני מקלחת אחרי מקלחת??

אביבוש23

New member
תודה רבה.....

כדי לראות שאני מבינה נכון אני עכשיו מקלחת ועוד יומיים אני שמה את החומר?! כמה פעמים מומלץ לחזור על זה?או שבכלל רק פעם אחת

veredtered

New member
הבנת נכון ../images/Emo13.gif

צריך לשים טיפות פעם בחודש - אבל לא חייבים לרחוץ פעם בחודש! אפשר לרחוץ גם פעם בחצי שנה, בתלות בלכלוך ובסוג העור של הכלב. כלומר - אפשר לשים טיפות גם בלי רחצה - אבל אם רוחצים, צריך לחכות יומיים עד ששמים טיפות. ובשיא הקיץ (עכשיו?) צריך לשים טיפות אפילו כל שלושה שבועות. ורד (הוטרינרית)

טון טון1

New member
קלחי את הכלב, ייבשי אותו היטב

בעוד יומיים או שלושה תוכלי לרסס עליו את התרסיס. ניתן לחזור על פעולת הריסוס לאחר מספר שבועות (בין שבועיים לחודש), תלוי במידת הנגיעות בפרעושים.

רֵעוּת

New member
איך משתמשים בפרונטליין ספריי:

הספרי של פרונטליין מאוד יעיל בתנאי שהוא מרוסס על פרווה מאווררית נקיה משומן ויבשה. 1.הברישי את הכלב היטב, ודאי שאין קשרים בפרווה ושלפי כמה שיותר שערות מתות. 2. חפפי את הפרווה בשמפו לכלבים (ניתן להשתמש בשמפו נגד טפילים אל לא חובה). 3. יבשי את הפרווה יבוש יסודי ביותר לעומק הפרווה (עדיף באמצעות פן ומברשת, אבל בחום הזה גם הברשה בשמש יכולה לעזור בחלק מהכלבים). 4.סרקי את הכלב וודאי שהפרווה אכן יבשה. 5.מיד אחרי היבוש רססי היטב את כל הגוף (כולל בטן וכפות רגלים) במינון לפי ההוראות על המיכל (כל הפרווה אמורה להרטב מהריסוס). אם יבוצע נכון הטיפול יהיה יעיל נגד פרעושים לשישה שבועות (יש לחזור על הטיפול כל חודש וחצי).

האם הספריי יעיל גם על שיער ארוך ?

הבנתי שהריסוס צריך להגיע לעור ולא מספיק שהוא מותז על הפרווה - נכון ? שאלה נוספת - אם שמתי אמפולה של פרונטליין לפני יומיים, האם אפשר לרחוץ את הכלב כעת או שהרחצה תוריד את החומר ?

רֵעוּת

New member
כן בהחלט, בתנאי שהפרווה מאווררת לחלוטין

במקרה של בארני הבדיקה היא שלפני ואחרי מקלחת את מצליחה להעביר על כל הפרווה מסרק מתכת עם שיניים צפופות (לא מסרק פרעושים, מסרק רגיל, אבל צפוף). מה שכן, כשהפרווה ארוכה מאוד כמו במקרה של בארני יש לרסס כמות גדולה יותר מהמומלצת למשקלו (אולי אפילו כפול, כמות שתרטיב את כל הפרווה עד לעור). הספרי אפקטיבי כשהוא ספוג בפרווה, הוא צריך להגיע עד העור רק במובן של להיות ספוג לכל עומק הפרווה. עדיף לחכות לפחות עוד יום יומיים כדי לתת לחומר אפשרות להתבסס ועדיין סביר שהרחצה תפגע קצת ביעילות האמפולה אבל לא בהכרח.

למעלה