פרס 500$ - כנסו ! ! !

j u m p i n j

New member
פרס 500$ - כנסו ! ! !

שלום לכל הצנחנים. אני בקשר עם משרד פרסום שמחפש למתג את המוצרים של הלקוחות שלו בספורט אתגרי. יש לי משימה למצוא פעילויות אתגריות שהמטרה שלהן היא להיות ארוע (לא תחרות) שכלי התקשורת לא יוכלו לסרב לסקר אותם, כלומר שיופיע בחדשות ובעיתונים (גם אם זה בוצע בחו"ל אבל עדיין לא בארץ). זה חייב להיות ביצוע מטורף ולא יום יומי, עם שם מפוצץ שמתאים לכותרת של עיתון, וכמובן שיהיה צנחן בארץ שיוכל לבצע אותו. זה לא חייב להיות במועדון הצניחה, תחשבו עם ראש גדול ופתוח על כל האפשרויות וכל סגנונות הצניחה. לממציא הרעיון שיצא לפועל מובטח פרס של 500$ ! אז יללה תתחילו לחשוב ותשרשרו או תעבירו לי במסרים. ג'ו JUMPING JOE

yanivw

New member
יש לי חלום

משהו שלא נראה כמותו בארץ, משהו שכל עיתון וערוץ בטלוויזיה ייתחסו אליו. מעין חלום שלי (ולא רק שלי) שיא ישראלי בצניחת מבנה, משהו כמו סקיי ואן ביחד עם c208 ואיילנדר, בשקט אפשר ליצור מבנה מעל שלושים צנחנים (עם סקיי ואן ועוד מטוס) - בטוח יקח כותרות. שמיים כחולים יניב ו. אהה ובקשר לכסף - אני מעדיף מקום במבנה במקום כסף.

adietkin

New member
בונ'ה יגונב חלומות...

אני שנים מדבר על זה אבל שמח שיש לנו את אותו חלום

HaimH

New member
בקשר לחלום שלך ../images/Emo41.gif

יניב, בקשר לכסף אולי תעשה מגבית ותביא את PHILIP BIG FORMATION, שיעזור בארגון היעפים. חוץ מזה, תרשום אותי בפנים. חיים.

adietkin

New member
זה כבררר עשווווו (במבטא צרפתי כבד)

כן כן אני יודע שהוא כתב שאפשר כבר משהו שנעשה

zahivo

New member
החלום שלי...

לשבת ו RW 4 way אחר כך החלום שלי יהיה way 8,עמידה , headdown וכו וכו כו

danmordechay

New member
Jump for the Cause - Israel

שמעתם על זה קורה קראתם על זה בפרשוטיסט ראיתם את זה בסירטי צניחה ועכשיו זה גם יכול לקרות כאן בשמי הקודש! יום של צניחות למיבנה גדול מכמה מטוסים אשר תורם סכום נכבד מהכסף הנכנס למלחמה בסרטן ועושה טנדמים כל היום לילדים חולי סרטן. הרעיון הוא לעשות הד - באותו יום יהיו כמה נסיונות ואפשר אחרי כל ניסיון לשים באינטרנט וגם לעשות את זה בשיתוף גופים גדולים כמו הרשות למלחמה בסרטן, עירית ת"א ובמקום כמו פארק הירקון או משהו כדי שהיו צופים you may call me a dreamer" "but i'm not the only one שמיים כחולים דן

danmordechay

New member
נ.ב.

שכחתי לציין שכשעושים ארוע כזה זה בד"כ כדי להשיג תרומות נכבדות מתורמים נכבדים של סכומים נכבדים ונוכחים בארוע אנשים במעמד נכבד.. תחשבו על זה

רן בג

New member
אומנם עשו זאת כבר...

יציאה ללא מצנח, קבלת המצנח וחיבורו לריתמה מבן הזוג היוצא מיד אחריך...בדר"כ זה מצליח
(לתת כתובת למשלוח הצ'ק?)

זיידוש

New member
שלג

עזוב פרסים, אבל מה דעתך על התסריט הבא: (ללא סאונד) לונג שוט החרמון (ממטוס) זום אין על המדרון מתחת למצפה שלגים. קאט. (סאונד)בום של שלג. מתוך ענן השלג יוצא מישהו על סנו בורד. קאט. (מתחיל ללא סונד) מישהו יוצא (סאונד) עם בורד מממטוס (לא מראים את המצנח עצמו בשום קטע) קאט. הבחור באוטו בפקקים בדרך דרומה לת"א. סלוגן: זה לא המקום. אלא איך שתגיע לשם. לוגו (אורסיה? סלולר?) זה הפרומו כמובן, לא האירוע... אבל את הכיוון כבר קיבלת. פשוט לבצע! חוצמזה, מה קורה יוסי?

adietkin

New member
בייס מהבנין הכי גובה במזרח התיכון

מהבנין ההוא בתל אביב (לא עזריאלי) עד לא מזמן היה שם מנוף שכל כך דרש קפיצה שאני ממש מתפלא איך אף אחד לא קפץ משם (אולי קפצו ולא סיפרו לי על זה) אבל לאחר הדרכה ואימון אפילו אני מוכן לעשות את זה!!! (רק אל תגלו לאישתי! כי על בייס יש איסור מוחלט בבית ( משוגעת-:)))

FalxOri

New member
כבר לא...

הבניין בר"ג (וכבר קפצו ממנו) כבר לא הכי גבוה במזרח התיכון... מלון בורז' אל אראב בדובאי בגובה 321 מטר ונחשב לאחד הבניינים היפים בעולם (ואחד המלונות הכי יקרים...) נחכה לשלום ונקפוץ... O

למעלה