"פרס המחזמר"!

MUSICALSpras

New member
"פרס המחזמר"!

חלוקת פרסי "פרס המחזמר" למחזות הזמר של שנת 2003/04 בישראל. יוצא לדרך! לחצו-כאן כדי להיכנס לבלוג המיוחד של "פרס המחזמר" לצפיה בקטגוריות ולהצבעה. בין המצביעים יוגרלו מוצרים של המחזות זמר.

sharon59

New member
יש לי שאלה

כל הכבוד על היוזמה, אבל רציתי לדעת מי עומד מאחורי זה. האם המפיקים של מחזות הזמר קשורים לרעיון, או שזה רעיון פרטי שלך? האם אתה אדם פרטי או שייך לאיזשהו איגוד? זה רעיון באמת נחמד, רק מסקרן אותי מי עומד מאחורי כל זה.

MUSICALSpras

New member
תשובה לשאלה:

קודם כל - אשמח שתיכנסי ותצביעי ועכשיו לשאלתך. לא, המפיקים לא קשורים לזה.. זה רעיון שגובש על ידי איש שאוהב מחזות זמר וגם נערך על ידו ואספנו מספר אנשים והעלנו את זה.. מטרתנו העיקרית היא שהרבה אנשים יצביעו והתוצאות יחשפו ונעשה כל שביכולתנו כדי שהזוכים ידעו על כך. ואנחנו לא סתם ממציאים את הפרסים, יש פרסים שווים. :) אשמח שתיכנסו ותצביעו תודה.

barmiz

New member
אני לא מבין

למה רק מחזות זמר "עשירים" או "מפורסמים" מתחרים? מה עם "קברט" של תיאטרון הספרייה, "ללכת עד הסוף" של הבימה, "מסעות הנסיך הקטן" של לירן הפקות, "ספר הג'ונגל" של סולן הפקות, "עוץ לי גוץ לי" של תיאטרון הקאמרי ו"שלגיה ושבעת הגמדים" של משגב עורי הפקות? מה עם כל אלה? למה הם לא משתתפים בתחרות?

MUSICALSpras

New member
תשובה לשאלתך

את רוב מחזות הזמר ששמנו ראינו בעצמנו ולכן יכלנו לקטלג אותם לקטגוריות.. העדפנו שחידושים כגון: "ספר הג'ונגל" ו"עוץ לי גוץ לי" לא להכניס לתחרות. כן הכנסו את הנסיך הקטן, שלגיה ופרח לב הזהב לתחרות, אבל שסיננו את המתמודדים, אף אחד מהמועמדים לא הגיע לשלב הסופי. לגבי "ללכת עד הסוף" ו"קברט" התלבתנו, ולבסוף החלטנו שלא. אתה צודק - אך לא ניתן לשנות, כבר קיבלנו הצבעות ולא יגיע הוגן להכניס עכשיו עוד מתמודדים. אתה מוזמן להצביע גם ( על פי מה שזכור לי - לא הצבעת) תודה שוב "פרס המחזמר"

MUSICALSpras

New member
ירון

קיבלנו את האי מייל שלך. תדע לך שטעמך דומה לטעמי, מלבד בחירה אחת או שתיים.. :) בהצלחה בהגרלה.

s h o o b i

New member
יש לי שאלה...

אני הצבעתי-קוראים לי מירי. בכל אופן, למה לא הכנסתם מחליפים לקטגוריות (מיכל אמדורסקי "מרילו" לדוגמא.ויש עוד...) ? ? ? הם נמצאים כבר הרבה זמן בקאסט ויש סבורים שהם אפילו יותר טובים מהמקוריים.

MUSICALSpras

New member
שלום מירי - תשובה

את צודקת ב100%. יש פיתרון לבעיה הזו - אך כרגע אני לא יכול לחשוף אותו. אבל אני מבטיח שאת תדעי עליו. בנתיים - פרסמנו בבלוג את תאריך חשיפת תוצאות ההצבעה. בהצלחה לכולם.

RAKA

New member
מיקה שלי!!!

איך אפשר לפספס את השלאגר הכי גדול בארץ כיום? וכמובן הכי רציני ואיכותי בהשוואה לספיד, תום סוייר, מרי לו וכו'. חבל

קוליפון

New member
חלק ממחזות הזמר שמופיעים

לא הועלו בשנים 2003-2004, אלא בשנים קודמות, חלקם כבר זכו לפרסים ולהכרה, אז מדוע הם מופיעים ברשימה????

MUSICALSpras

New member
תשובות

למה לדבר ברמזים? תגיד "מרי לו" העולה לפני 2003. וכן, "מיקה שלי" לא נכלל בתחרות. ולשאלה הזו אותה תשובה שנתתי למירי: אנו נטפל בעניין - פרטים בקרוב.

s h o o b i

New member
אני באמת מצטערת...

מילא לומר שמיקה שלי רציני יותר מספיד ותום.. אבל מרילו... הגזמת:) וזה גם לא השלאגר הכי גדול בארץ..אבל לא משנה..

Morshורש

New member
מירי מותק אני איתך

חח מרילו כופל את מיקה שלי גם בקופות ובקרוב אני יראה מיקה שלי אבל אני בטוח ב99% שגם באיכויות

mary lou

New member
מור ומירי... חחח חמודים...

קודם תראו מיקה שלי אחר כך תדברו... אני אומנם עדיין לא ראיתי את מיקה אבל ראיתי את אחים בדם, כך שאני מניחה שמיקה לא נופל מאחים בדם, וע"פ הביקורת גם עולה עליו, ואחים בדם מדהים!!! שזה אומר שמיקה שלי זה הרבה יותר ממדהים... עם כל אהבתי למרילו, מרילו הוא מחזמר בשביל הכיף, ובשביל החברה לא בשביל ערכים אומנותיים או משהו כזה...

למעלה