פרס גם הבריז

hungry penguin

New member
פרס גם הבריז

באסה
למישהו יש מושג אם יהיה אירוח בשלב מאוחר יותר?

EverMan

New member
פרס לא הבריז - לצערנו

לאנשים במעמדו לעיתים יש דברים לא צפויים. הוא יבוא להתארח מאוחר יותר - כנראה אחרי הבחירות. אני אשתדל שיהיה פה מישהו לפני הבחירות.

hungry penguin

New member
"מעמדו"

לכלכת. הוא לא שווה דמעה יותר מהמוסכניק שלי. התכוונת, אנשים בתפקידו.

EverMan

New member
שמעון פרס הוא אדם מאוד

מכובד , בארץ ובעולם. אנשים מתייחסים אליו יותר טוב מאשר לראש הממשלה בכל רחבי העולם ומכירים בו ומכבדים אותו. רק בישראל אין נביא בעירו.

hungry penguin

New member
אתם מדברים על שוויון

אבל כמו שאמר אורוול: "כל החיות שוות, אבל יש חיות שיותר שוות מאחרות"

EverMan

New member
אנחנו מדברים על שוויון

בין אנשים. כולם שווים. אבל אתה משווה בין כבוד לשוויון ?! בין אדם מכובד שתרם למדינה הזו יותר ממה שאוכל לתרום בכל חיי ?! מה הקשר בכלל ?!

hungry penguin

New member
הקשר בין השחצנות לבורות

אמרת "איש במעמדו". ברגע שאמרת את זה, נתנת לו מעמד גבוהה מלאחרים. חשבתי שמפלגת העבודה התיימרה להיות מפלגה של עובדים, ולא מעמדות.

EverMan

New member
מישהו אמר שהמעמד הזה הופך

אותו ליותר טוב ?! אתה מתנהג בצורה כל כך טיפשית ... למה אתה מחפש את השטויות האלה ? שמעון פרס מכובד , מה זה אומר ? שמומלץ להקשיב לדעותיו. זה לא מקנה לו שום דבר בחוק. אז מה הקשר לשוויון בכלל !? או למעמדות !?

רפי2002

New member
הוא שווה הרבה יותר מ2 דמעות של

המוסכניק שלך.....אפילו שלוש... ואני אהיה מוכן להסתכן ולאמר, שהוא שווה יותר גם מ4 דמעות שלך!

רחבעם1

New member
הוא שווה את כל נרצחי מלחמת אוסלו ?

אם הוא גדול כל כך הוא היה מחזיר את פרס נובל לשלום שהוא קיבל עבור מלחמת אוסלו. הדמעות של נרצחי ההסכם לא חשובות ? הדם שלהם לא חשוב ? הוא ממשיך לדבוק בהסכם הזה אחרי שניסו להסביר שערפאת צוחק על ההסכם הזה מהיום הראשון ! אחרי שהוכיחו שערפאת משלם למשפחות המתאבדים... לא הקשבתם המשכתם בניסוי של אוסלו כאילו שרק אתם צודקים... נתתם כוחות לערפאת הכרה בינלאומית זכויות כסף נשק וניסו להסביר שזה סכנה שזה יביא למלחמה... והוא ממשיך להחזיק בפרס נובל לשלום ? אם רבין היה חי היום הוא היה מתבייש באוסלו. אני מקווה שמותר לי להזכיר את שמו של רבין ז"ל. ושאף אחד לא יקלל אותי.

EverMan

New member
אני מבקש לא להשתמש בביטויים

כאלה. לא כ"מלחמת אוסלו" ולכ"הרוגי אוסלו" , הם לא מכובדים , לא מעוררים שיחה , ובהחלט פוגעים באנשים בפורום. האינתיפאדה (שאינה קרובה למלחמה) לא נגרמה עקב אוסלו. הרבה כבוד לבני שיחתך. אם רבין היה חי ... אתה לא יודע מה רבין היה עושה או לא. כבד את עצמך ואל תעלה מתים באוב.

רחבעם1

New member
האינתיפאדה לא בגלל אוסלו ? השתגעתם?

במקום להאשים את ערפאת תאשימו את העם שלכם ?

EverMan

New member
ערפאת הוא לא אוסלו.

ומי שאשם זה שני הצדדים. בדיוק כמו שבקטטה לא אשם רק אחד אלא שניים.

EverMan

New member
הוא היה עם ההנהגה הפלשתינאית

בזמנו. ובזמנו ההסכמים קוימו עד הפיפס הכי קטן.

EverMan

New member
ראש ההנהגה שקיים כל

סעיף בהסכמים - יאסר ערפאת. וקויימו מרגע חתימת הסכם אוסלו עד לתקופת ביביהו.

רחבעם1

New member
מאיפה המידע המדהים הזה ? חלומות ?

ערפאת קיים כל סעיף בהסכם אוסלו...? תגיד לי אתה חי בארץ ? מאיפה אתה כותב את המידע הזה ? השם שלך זה everman או אילן רמון במקרה ?! אז ביבי אשם בהכל ?! תאשים את כולם רק לא את ערפאת ?! אני המום. אין לי מה להגיד על הדברים שכתבת ונראה לי שאתה המיעוט הכי קיצוני שקיים בארץ ישראל. אולי כל הדיבורים האלה שלך זה מהשנאה לחרדים או אני לא יודע... אין לי הסבר למחשבות האלה שלך. רק תגיד לי את האמת בבקשה אלו הם שקרים או באמת אתה חושב ככה ??

למעלה