אותו ליותר טוב ?! אתה מתנהג בצורה כל כך טיפשית ... למה אתה מחפש את השטויות האלה ? שמעון פרס מכובד , מה זה אומר ? שמומלץ להקשיב לדעותיו. זה לא מקנה לו שום דבר בחוק. אז מה הקשר לשוויון בכלל !? או למעמדות !?
אם הוא גדול כל כך הוא היה מחזיר את פרס נובל לשלום שהוא קיבל עבור מלחמת אוסלו. הדמעות של נרצחי ההסכם לא חשובות ? הדם שלהם לא חשוב ? הוא ממשיך לדבוק בהסכם הזה אחרי שניסו להסביר שערפאת צוחק על ההסכם הזה מהיום הראשון ! אחרי שהוכיחו שערפאת משלם למשפחות המתאבדים... לא הקשבתם המשכתם בניסוי של אוסלו כאילו שרק אתם צודקים... נתתם כוחות לערפאת הכרה בינלאומית זכויות כסף נשק וניסו להסביר שזה סכנה שזה יביא למלחמה... והוא ממשיך להחזיק בפרס נובל לשלום ? אם רבין היה חי היום הוא היה מתבייש באוסלו. אני מקווה שמותר לי להזכיר את שמו של רבין ז"ל. ושאף אחד לא יקלל אותי.
כאלה. לא כ"מלחמת אוסלו" ולכ"הרוגי אוסלו" , הם לא מכובדים , לא מעוררים שיחה , ובהחלט פוגעים באנשים בפורום. האינתיפאדה (שאינה קרובה למלחמה) לא נגרמה עקב אוסלו. הרבה כבוד לבני שיחתך. אם רבין היה חי ... אתה לא יודע מה רבין היה עושה או לא. כבד את עצמך ואל תעלה מתים באוב.
ערפאת קיים כל סעיף בהסכם אוסלו...? תגיד לי אתה חי בארץ ? מאיפה אתה כותב את המידע הזה ? השם שלך זה everman או אילן רמון במקרה ?! אז ביבי אשם בהכל ?! תאשים את כולם רק לא את ערפאת ?! אני המום. אין לי מה להגיד על הדברים שכתבת ונראה לי שאתה המיעוט הכי קיצוני שקיים בארץ ישראל. אולי כל הדיבורים האלה שלך זה מהשנאה לחרדים או אני לא יודע... אין לי הסבר למחשבות האלה שלך. רק תגיד לי את האמת בבקשה אלו הם שקרים או באמת אתה חושב ככה ??