פרסמו בYNET

coolk12

New member
פרסמו בYNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3321977,00.html לא אמרו כלום לגבי נהגים שיש להם כבר רישיון.. מעניין

P Rod

New member
לפי מה שרשום שם

המשטרה תפסיק לאכוף את החוק הזה מה שאומר שלכולם יש רק חודשיים מלווה..יעני מי שנשאר לו חודש יכול לנסוע כבר בלי מלווה ממחר ויכול לקחת אוטו מלא

ertert15

New member
זה הכי מענין ...מה אתם אומרים מחר

מי שנהג חדש ונוסע עם אוטו מלא לא יעשו לו כלום? ואפילו נניח אם יסתים לי חודשים מהמלווה אפילו שיש לי שלוש חודשים..השוטר יוכל לסלוח לי או מה?! אפילו שכתוב שזה רק למי שעבר מה11.1 ....

ertert15

New member
אני מקווה ..בכל מקרה זה די בעיתי

עד שכל השוטרים ומתנדבי משטרת התנוע יבנו את זה ויאלצו לפעול לצערם לפי החוק הישן....

Superdror

New member
ובהמשך הדף יש תגובה מדובר

משרד הרישוי שאומר שמי שהוציע לפני ה 1/11/06 ימשיך להיות מוגבל במספר נוסעים, אז מה ? על מי נסמוך ? הכתב מYNET או דובר משרד הרישוי ? האמת, אני לא יודע על מי לסמוך ולא מתכוון להכריע את הסוגיה. אף פעם לא נתתי דעה מוחצת בנוגע לחוק המגביל על 2 נוסעים ועל מי הוא חל ואיך אוכפים אותו וכו' - ואני לא מתכוון להתחיל לתת עכשיו ובטח שאני לא רוצה להטעות אף אחד. בנוגע למלווה, מי שהוציא רשיון לפני ה 1/11/06 נדרש ב-3 חודשי מלווה, התאריך בו הוא אמור לסיים את חובת המלווה רשום ברשיון ועל פי תאריך זה נוהגים. החוק לא משתנה רטרואקטיבית. אם כתוב לך נדרש מלוהו עד 1/12/06, אתה לא מחסיר מזה חודש בגלל שהחוק שונה.

ertert15

New member
בסופו של דבר מה שחשוב זה משטרת

התנועה.... כי משרד התחבורה לא גוף שאחראי על אכיפת החוק הזה ....מצדי שמשרד התחבורה ימלצו שחייבים לשים בובה מתנפחת ברכב ..כל עוד המשטרה לא אוכפת זאת אז זה לא ישנה לאף אחד...

P Rod

New member
אם למישהו יש מושג אז שיענה-

נגיד ועכשיו יכניסו חוק חדש אז פתאום שוב יתווסף לי חודש למלווה אם הוא לא נגמר עדיין? ואם הוא כבר נגמר אז פתאום שוב אני אוכל לקחת רק 2 נוסעים?

E G the men

New member
סבבה רצח.

סוף סוף אפשר להסיע אוטו מלא, החוק הזה כל כך מעצבן, מזל שבוטל, לפחות לבינתיים.

למעלה