פרסים ותחרות

שמחה37

New member
פרסים ותחרות

פנו אלי מתפוז ואמרו לי שיש להם פרסים לחלק פגישה עם סטייליסטית, מעצב שיער ספא ועוד כל מיני. אממה צריך תחרות. ולי אין שום רעיון. אז זרקו רעיונות לתחרות שלפחות משהו מאתנו ילך לעשות מסג'
תודה שמחה

שכל אחד יקבל מה שהוא צריך...אני מעצב שיער!

טוב אני יודעת זה לא תחרות אבל בינינו עושים תחרות?? הרי אנחנו משפחה גדולה וטובה סתם אני מתחילה לדבר שטויות - אבל תחרות אצלנו זה לא ישמע טוב מה אפשר לעשות? מי ירד הכי הרבה? הרי יש ותיקים וחדשים מי מדבר הכי הרבה בפורום? גם זה יהיה קל מידי עבור כמה :p אולי תחרות התפריט היומי המאוזן ביותר או הבריא ביותר...

דקר31

New member
שכל אחד /ת יספרו על פנטזיה שלהם שקשורה למשקל

והפנטזיה הכי משוגעת עם הכי הרבה הצבעות תקבל את הפרס.. כמו למשל שהפנטזיה הכי משוגעת של שמחה לרדת במשקל זה בגלל שהיא רוצה להכנס במגלשה של הילדים בממדיון.. הצעה שניה: שכל אחד יספר/תספר על 3 דברים שהיו לוקחים לאי בודד ומה הסיבות.. הכי מצחיק/פנטזיונר/משוגע שמקבל הכי הרבה הצבעות.. יזכה בפרס הצעה שלישית: אין לי.. סתם רציתי להגיע ל3

PavlovsDaughter

New member
רעיונות לתחרות.

1. מה תעשו ביום שבו תגיעו למשקל היעד? איך תחגגו? הפתרון היצירתי ביותר יזכה בפרס. 2. תמונות לפני-אחרי, כל מי שיפרסם תמונה ישתתף בהגרלה (רנדומלי, לא שיפוט של תחרות יופי חלילה). 3. תחרות משפטים מצחיקים שאנשים אומרים לשמנים או שמנים לשעבר.

רוייקו

New member
גם אני ניסיתי לחשוב על רעיונות

לא עולה לי משהו ספציפי. עניין של רייטינג. אני בעד.

ליבי3617

New member
אצלנו היה סקר מאד חמוד

מה המשפט הכי הזוי שאמרו לך כשסיפרת שאת/ה עובר/ת ניתוח? התשובות היו מפילות.

למעלה