לדעתי זה איפה שהוא באמצע
לא צריך להיות קיצוני כמו קופמן, אבל צריך להודות שהקרירה של דודי נוהלה בצורה חובבני, ולכן הוא נמצא בחובות כאלה. מצד שני, מה רע שיהיה לך ספונסר ? כדי להצליח בטניס צריך השקעה אדירה ולא לכולם יש את האמצעים ורצוי שמישהו יקח את דודי תחת חסותו, מה גם שהוא באצמו צריך להבין שחלון ההזדמניות הולך ונסגר והוא חייב להוכיח את עצמו לאורך זמן, אחרת השנה תהיה באמת האחרונה שלו. אין ספק אבל שכישרון יש לו, אני הופתעתי לחלוטין מההופעה שלו מול סאפין, ואם האחים רוחוס יכולים להיות בטופ מאה גם הוא. דבר אחרון, אני לא מבין את האיגוד שלא מבין כמה דודי חשוב לטניס בארץ, ההצלחה של רם וארליך וכמובן של פאר רק מראה כמה חשוב שיהיה לנו שחקן במאיה הראשונה, שנוכל לראות אותו בטורנירים הגדולים, והצלחה שלו תביא הרבה מאוד כסף לטניס בארץ, כמות הילדים שיתחילו לשחק בגלל הצלחה כזו היא אדירה, מות הילדים שהתחילו לשחק טניס בזכות ההצלחה של מנסדורף, בלום גליקשטיין ופרקיס היא פשוט מדהימה, וחבל שההצלחה של לוי לא נמשכה יותר מידי כי גם הוא יכל למשוך יותר תצומת לב לענף, לא ברור לי העניין הזה שלא עוזרים לכשרונות פה בארץ, אולי אם תמיכה יותר טובה שחקנים כמו וינדנפלד, או ארליך ובר וכמובן שיש עוד, אולי כן היו מגיעים הרבה יותר גבוהה. הפעם אבל חשוב מאוד שדודי יצליח, כי אחריו אין שום שחקן שנראה שיש לו פוטנציאל להצליח, ושאוקון ולי נושקים לשלושים, וזה יכול לסגור את טניס הגברים בארץ להרבה מאוד שנים.זה אומר שנבחרת הדיויס שלנו תצלול לבתים לא מוכרים מול נבחרות ברמה גרועה, בלי דיויס בלי טורניר צ'אלנג'ר ראוי אחד ובלי שחקן אחד שיהיה בטופ 200 בעולם (בקרוב) זה באמת יהי הסוף