פרסים באליפות אוסטרליה?

פרסים באליפות אוסטרליה?

מישהו מוכן לתת לי קישור של טבלת הפרסים של האליפות...לא מצאתי באתר הראשי של האוסרליאן אופן.

ברוכי2

New member
לפי הלינק המצורף דודי הרוויח 30 אלף

דולר , אם זה אכן כך אני לא רואה ממש סיבה שמשהו צריך לעזור לו או לממן אותו יותר מידי...

Vamos Rafa

New member
הוא יכול לבנות את עצמו סביב 30000$?

כי אני לא זוכר עוד פעם שהוא הרוויח כלכך הרבה כסף. אז אם הוא מרוויח פעם בשנה כזה סכום זאת אומרת שהוא יכול להתקיים כשחקן טניס? את התשובה תגיד לבד.

ברוכי2

New member
לבבנות את עצמו הוא לא יוכל אבל

דחיפה רצינית זה כן יכול לתת לו. לפי מה שהוא אמר ההוצאות סביב הטורניר עלו לו בסביבות 4000 $ ולכן הסכום הזה יכול לתת לו אויר לעוד מספר שבועות לא מבוטל.

sharonsse

New member
תוריד מהסכום הזה מיסים והוא גם

סוחב חובות לאקדמיה , אז לא יישאר לו הרבה

a221

New member
אני ממש תומך במה שרון קופמן אמר

ביציע העיתונות. שאם הוא לא יכול להתקיים לבד אז שיפרוש. הדבר היחידי שאני לא מסכים הוא שאיגוד הטניס צריך להתאמץ הרבה יותר כדי לעלות את מספר הטורנירים הבינלאומים שמתקיימים בארץ כולל צ'לנג'ר בינוני.. בעיקר לבנים אבל גם 50 אלף לבנות יכול לעזור להן.. לפי דעתי הטורניר של הנרי זימנד הוא מבורך אבל (כמו פולני טוב) הייתי מעדיף לראות יותר טורנירים קטנים כי שחר ואנה ממש לא צריכות את הטורניר הזה(יש פדרציה כדי לראות אותם בארץ) והיחידה שתפיק תועלת אמתית היא ציפי... לייבגניה, יוליה וגם לשאר הצעירות יהיה יותר טוב 3 טורנירי 50K לפי דעתי...

Flendy

New member
רון קופמן הוא אחד האנשים המסכנים

במדינה יחד עם שלמה שרף. אני מצטער בשבילו שהוא נראה ונשמע כמו שהוא נראה ונשמע. לתת לאנשים כמו שלמה שרף ורון קופמן לדבר על טניס זה כמו לתת לנינט טייב לבקר את מוצרט.

nirte

New member
../images/Emo45.gif

אני גם ראיתי את יציע העיתונות, ונגעלתי מהתגובה שלו. הוא לקח את הדוגמא של דווידנקו ושל קפלניקוב, וואללה יופי שמדובר במדורגים ראשונים בעולם שאין להם צורך במימון כלשהו. הוא גם לקח את שחר פאר כדוגמא. לשחר פאר היה מזל שהיא באה ממשפחה בורגנית אמידה, הרי לא פעם ולא פעמיים היא דיברה על כמה שהטניס הוא יקר. לכן, לא ברור לי מה זו הרמיסה הזו. איך דודי סלע, שבא במקור מהפריפריה (קרית שמונה), אמור להתאמן ללא מאמן ולהסתובב טורניר אחר טורניר לבד בעולם התובעני הזה. אף שחקן לא מסוגל היום לשרוד ככה. הוא דיבר על זה שאין לו ראש - איך אמור להיות לו ראש כשמעסיקות ומטרידות אותו בעיות כלכליות קשות, שלא מטרידות אף שחקן טניס אחר ברמתו. הוא דיבר על זה שהוא אינו מציג תוצאות- כנראה ששלישי בעולם בנוער לא מספיק לקופמן, או שהוא פשוט לא טרח לבדוק את זה אף פעם. חוץ מזה שברור שיש לו כישרון ורצון על מנת להיות בטופ 100, אז למה סתם לתקוף אותו? מה גם שיש לו זכות לבקש עזרה כלכלית, הרי למרבית הטניסאים יש ספונסר כלשהו.

a221

New member
יכול להיות שהוא לא הבנאדם שהכי

מבין בטניס אבל במקרה הזה התגובה נכונה... הוא בעקרון אמר שזה לא המצב הכלכלי שמונע ממנו לנצח ולהשתפר אלא זה שהוא מאשים את הכשלון שלו בכך שאין לו גב כלכלי... ואם אין לו גב כלכלי ואף פעם לא היה לו אז איך זה שהוא חייב מאות אלפי שקלים למוסד הצרפתי?... ובנוגע לשחר פאר- לפי דעתי אבא שלה לקח הימור-לקחת מאמן+מאמן כושר+ פסיכולוג+ פיזוטרפיסטית לפני שהיא בכלל מתחילה לעשות תוצאות שמניבות רווח זה היה הימור גדול מאוד.. ושדודי סלע יפסיק להתבכיין, ושינסה להסתדר ממה שיש לו...

אדברג

New member
לדעתי זה איפה שהוא באמצע

לא צריך להיות קיצוני כמו קופמן, אבל צריך להודות שהקרירה של דודי נוהלה בצורה חובבני, ולכן הוא נמצא בחובות כאלה. מצד שני, מה רע שיהיה לך ספונסר ? כדי להצליח בטניס צריך השקעה אדירה ולא לכולם יש את האמצעים ורצוי שמישהו יקח את דודי תחת חסותו, מה גם שהוא באצמו צריך להבין שחלון ההזדמניות הולך ונסגר והוא חייב להוכיח את עצמו לאורך זמן, אחרת השנה תהיה באמת האחרונה שלו. אין ספק אבל שכישרון יש לו, אני הופתעתי לחלוטין מההופעה שלו מול סאפין, ואם האחים רוחוס יכולים להיות בטופ מאה גם הוא. דבר אחרון, אני לא מבין את האיגוד שלא מבין כמה דודי חשוב לטניס בארץ, ההצלחה של רם וארליך וכמובן של פאר רק מראה כמה חשוב שיהיה לנו שחקן במאיה הראשונה, שנוכל לראות אותו בטורנירים הגדולים, והצלחה שלו תביא הרבה מאוד כסף לטניס בארץ, כמות הילדים שיתחילו לשחק בגלל הצלחה כזו היא אדירה, מות הילדים שהתחילו לשחק טניס בזכות ההצלחה של מנסדורף, בלום גליקשטיין ופרקיס היא פשוט מדהימה, וחבל שההצלחה של לוי לא נמשכה יותר מידי כי גם הוא יכל למשוך יותר תצומת לב לענף, לא ברור לי העניין הזה שלא עוזרים לכשרונות פה בארץ, אולי אם תמיכה יותר טובה שחקנים כמו וינדנפלד, או ארליך ובר וכמובן שיש עוד, אולי כן היו מגיעים הרבה יותר גבוהה. הפעם אבל חשוב מאוד שדודי יצליח, כי אחריו אין שום שחקן שנראה שיש לו פוטנציאל להצליח, ושאוקון ולי נושקים לשלושים, וזה יכול לסגור את טניס הגברים בארץ להרבה מאוד שנים.זה אומר שנבחרת הדיויס שלנו תצלול לבתים לא מוכרים מול נבחרות ברמה גרועה, בלי דיויס בלי טורניר צ'אלנג'ר ראוי אחד ובלי שחקן אחד שיהיה בטופ 200 בעולם (בקרוב) זה באמת יהי הסוף

a221

New member
לפי דעתי הטענות היחידות שאפשר

להפנות כלפי האיגוד הן שהם לא מרימים ומגייסים מספיק טורנירים- דרך טורנירים השחקנים יכולים לגייס גם כסף וגם ניסיון וקידום.... המצב עכשו בארץ יחסית רגוע ככה שכמות הטורנירים היא פשוט מגוחכת.

Z

ziitf

Guest
לדעתי זה איפה שהוא באמצע

לא צריך להיות קיצוני כמו קופמן, אבל צריך להודות שהקרירה של דודי נוהלה בצורה חובבני, ולכן הוא נמצא בחובות כאלה. מצד שני, מה רע שיהיה לך ספונסר ? כדי להצליח בטניס צריך השקעה אדירה ולא לכולם יש את האמצעים ורצוי שמישהו יקח את דודי תחת חסותו, מה גם שהוא באצמו צריך להבין שחלון ההזדמניות הולך ונסגר והוא חייב להוכיח את עצמו לאורך זמן, אחרת השנה תהיה באמת האחרונה שלו. אין ספק אבל שכישרון יש לו, אני הופתעתי לחלוטין מההופעה שלו מול סאפין, ואם האחים רוחוס יכולים להיות בטופ מאה גם הוא. דבר אחרון, אני לא מבין את האיגוד שלא מבין כמה דודי חשוב לטניס בארץ, ההצלחה של רם וארליך וכמובן של פאר רק מראה כמה חשוב שיהיה לנו שחקן במאיה הראשונה, שנוכל לראות אותו בטורנירים הגדולים, והצלחה שלו תביא הרבה מאוד כסף לטניס בארץ, כמות הילדים שיתחילו לשחק בגלל הצלחה כזו היא אדירה, מות הילדים שהתחילו לשחק טניס בזכות ההצלחה של מנסדורף, בלום גליקשטיין ופרקיס היא פשוט מדהימה, וחבל שההצלחה של לוי לא נמשכה יותר מידי כי גם הוא יכל למשוך יותר תצומת לב לענף, לא ברור לי העניין הזה שלא עוזרים לכשרונות פה בארץ, אולי אם תמיכה יותר טובה שחקנים כמו וינדנפלד, או ארליך ובר וכמובן שיש עוד, אולי כן היו מגיעים הרבה יותר גבוהה. הפעם אבל חשוב מאוד שדודי יצליח, כי אחריו אין שום שחקן שנראה שיש לו פוטנציאל להצליח, ושאוקון ולי נושקים לשלושים, וזה יכול לסגור את טניס הגברים בארץ להרבה מאוד שנים.זה אומר שנבחרת הדיויס שלנו תצלול לבתים לא מוכרים מול נבחרות ברמה גרועה, בלי דיויס בלי טורניר צ'אלנג'ר ראוי אחד ובלי שחקן אחד שיהיה בטופ 200 בעולם (בקרוב) זה באמת יהי הסוף

W

wxivacvljkd

Guest
לדעתי זה איפה שהוא באמצע

Flendy

New member
מה אני אגיד לך, הוא באמת מבין בזה.

הוא מבין מה העלויות של טיסות על פני הגלובוס-על בסיס שבועי. הוא מבין מה העלויות של מחבטים, ביגוד, נעליים ושזירות-על בסיס יומי. הוא מבין מה העלויות של מחיה, אוכל מסוים, תוספים כאלה ואחרים-על בסיס יומי. הוא מבין מה העלויות של מאמן ,פסיכולוג,מאמן כושר,וכיוצא בזה-על בסיס יומי. תנסה אתה להסתדר עם העול הכספי הזה כשאין מי שמממן לך את זה. שחייבים המוני דולרים למוסד, וזה יושב לך בראש בידיעה שאתה לא יודע מה לעשות , זה משפיע על התוצאות שלך. בשביל להתקדם דודי סלע חייב עזרה כלכלית לפחות ברמה הבסיסית אז נא להפסיק לקשקש בבקשה. טניס זה הספורט הכי בעייתי בקטע הזה כי כל התחרויות נמצאות מחוץ לארץ ועל זה מתבזבז רוב הכסף.

a221

New member
הרי החובות שיש לו נובעים מזה שהוא

שילם לאקדמיה הצרפתית כדי שתתטפח לו את הכשרון... אם היה לו כשרון אז בזמן שלו באקדמיה הוא כבר היה צריך להתגלות, ואז לפחות בכמה תחרויות במשך השנה ובהדרגתיות הכשרון הזה צריך לפרוח... הרי אם מדברים פה על כשרון כזה גדול הכשרון הזה צריך לנצח צ'לנגרים או לפחות להגיע שם לחצי גמר או גמר בקביעות + לעבור מוקדמות ATP מדי פעם גם בלי פסיכולוג/מאמן צמוד/טיפולים.... מה שכן הוא צריך (כמו שקופמן אמר) זה ראש- להתחיל לקחת את עצמו בידיים להתאמן חזק ולא להאשים את המצב הכלכלי כגורם לחוסר ההתקדמות כי גם אם אולי זה באמת הגורם (לפי דעתי לא) אז מצב של תסכול ושל חוסר אונים לא יקדמו אותו לשום מקום... ובשביל ספונסר הוא צריך להצדיק את עצמו כמה פעמים... בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה!

Flendy

New member
לא יודע אם שמעת על הביטוי

LATE BLOOMER. אחד השחקנים האלה נמצא כיום במקום ה4 בעולם (אם כי לא לאורך זמן). הוא שילם לאקדמיה כסף בשביל להשתפר, זה נכון, אבל התנאים שלו היו קשים מאוד. הוא גר לבד, ילד בגיל 14, בארץ זרה, והיה צריך לנסוע ברכבת כל יום שעתיים בכל כיוון על מנת להתאמן. למה הוא נכנס לחובות? כי קרו דברים בדרך שלאו דווקא קשורים לכשרון. אני די בטוח שתרומה של 200 אלף דולר לכיסוי החובות+מחיה זמנית תעזור לו מאוד וכך הוא יתחיל להכנס לטורנירים הגדולים ביותר. הוא כשרוני מספיק בשביל להיות שחקן טופ 50 אם לא יותר ולמרות שזה לא מספיק, ברגע שתהיה לו התמיכה אין לי ספק שהוא יפרוץ. אם אחרי שהוא יתמך הוא לא יצליח לפרוץ, יכול מאוד להיות שהוא לא טוב מספיק-אבל כרגע אנחנו לא במצב של לשפוט אותו כל כך לחומרה.

a221

New member
אז אתה אומר לי שהוא לא יכול לנצח

שחקנים ממקומות 150-200 רק בגלל בעיות כלכליות? ועוד יש לו כשרון לטופ 50? לי זה נשמע קצת אבסורד.. מה עוד שלרוב השחקנים במקומות הללו אין גב כלכלי יציב(גם אם הם לא בחובות) שיעשה תוצאות טובות בצ'לנג'רים ואז שיבקש תמיכה.. למה שמישהו ישקיע בו על סמך סיבוב אחד באוסטרליה?

Flendy

New member
לגמרי כן.

עובדתית הוא יכול לנצח כי הוא כבר עשה זאת. הבעיות הכלכליות שלו עצומות, וכששחקן צריך לעלות למשחק בידיעה שיש לו חובות, אז כן -זה משפיע לו על הראש. אל תשכח שהוא נפצע לתקופה ארוכה בשנה שעברה והפסיד הרבה נקודות.

למעלה