פרסוסטט של מדיח

צבי2

New member
תקלה בפרסוסטט של המדיח

יקי שלום המדיח שלי אינו מתקדם בתוכנית העבודה. האם לדעתך אוכל לבצע עיקוף ע"י מפסק סגור בהתחלת עבודה ומפסק פתוח עם גמר מילוי המים וכך לקבל איבחון מדויק שהתקלה בפרסוסטט.הפרסוסטט בעיקרון תקין בנשיפה המפסק נפתח.אין בריחת לחץ בצנרת.האם יש לך הערכה כמה בערך עולה פרסוסטט?

יקי30

New member
פרסוסטט

אוליי תגיד מה הבעיה במדיח? אם לא ניכנסים מים יכול להיות שגם מפסק הדלת לא תקין או ברז המים או פילטר ברז מים אם המדיח מכניס מים ונתקע באמצע פעולה אז זו בעיית טרמוסטטים או גוף חימום

צבי2

New member
איפיון התקלה

המים נכנסים לאחר מכן משאבת לחץ מתחילה לעבוד אח"כ התוכנית תקועה אין חימום מים אין החלפות מים בקיצור תקועה

צבי2

New member
תוספת לאיפיון

הבעיה היא שלפעמים הוא כן עובד בסדר ולפעמים נתקע

יקי30

New member
זו לא בעיית פרסוסטט

תבדוק את גוף החימום,אם הוא תקין אז זו בעייה בטרמוסטט הטיימר לא ייתקדם עד שייקבל איפשור מהטרמוסטט על חימום המים הפרסוסטט אחראי על גובה המים ולכן הוא לא קשור

צבי2

New member
טרמוסטט

גוף החימום חדש ותקין ,איך יכול הטרמוסטט להשפיע אם גוף החימום לא מקבל פקודה לחמם?

יקי30

New member
הטרמוסטט

מעביר בקרה לטיימר שבוצע חימום ועד אשר הטיימר לא יקלה את האינדיקצייה הזו הוא יישאר באותו מצב תנסה לראות שהטיימר נעצר האם המים מתחממים? ותנסה להעביר אותו שן אחת ותראה מה קורה

צבי2

New member
המדיח דיגיטלי

המדיח דיגיטלי כך שאיני יכול להעביר שן

צבי2

New member
טרמוסטט מה מצבו ההתחלתי

מה מצב הטרמוסטט לפני התחלת עבודה פתוח או סגור

צבי2

New member
תפקיד הפרסוסטט

יקי תודה לתשובותיך המהירות אם הפרסוסטט אינו משפיע במתן הפקודה להמשך פעולה אז מתי הפקודה שלו באה לידי ביטוי.

יקי30

New member
בעיקר

בתחילת העבודה בבקרת גובה מיים אולם הטיימר כל הזמן מתקשר איתו על מנת לוודא את גובה המים,אם חסר הטיימר דואג להכניס עוד מים

צבי2

New member
השפעת הפרסוסטט על תהליך ההדחה

במצב הנוכחי שהפרסוסטט כל הזמן במצב סגור אזי לפי דבריך היה צריך להכנס עוד ועוד מים ללא הפסקה עד כדי הצפה?!האם הפרסוסטט אינו משפיע להתקדמות תהליך תוכנית ההדחה?

יקי30

New member
לא

הפרסוססט מחובר לצינורית אויר שהמים דוחסים אותם וכך נסגר מפסק בפרסוסטט וזה מעביר את האינדיקצייה לטיימר שממשיך הלאה ומפעיל את המשאבה הראשית(משאבת סחרור) ואחר כך הוא עושה חימום וכו' הפרסוסטט משפיע על ההתקדמות רק בשלבים מסויימים,אם הטיימר הפעיל את המשאבה הראשית הוא מקבל פיקוד נכון מהפרסוסטט

צבי2

New member
המגע כל הזמן סגור

חברתי אבומטר על הפרסוסטט והחיבור כל הזמן סגור ,מילוי מים אינו פותח את המגע

יקי30

New member
הממ

אתה בטוח שבדקת על המגעים הנכונים? תבדוק את הפרסוסטט גם בחוץ כאשר תנשוף לתוכו אויר ייתכן גם שיש סתימת אויר בצינורית בדרך לפרסוסטט, אולם נראה מוזר כי לפי דבריך המדיח היה צריך להציף

צבי2

New member
בדיקה ותיקון

יקי בוקר טוב תודה לכל תשובותיך המקצועיות והמהירות ,אני הולך לבדוק שוב ומקווה שאצליח לתקן לבד ,הצנרת לפני הפרסוסטט נבדקה נקייה ותקינה ,הבדיקה נעשתה על המגעים NC ובנשיפה הם מתנתקים אני חושב שרגישות הדיאפרגמה השתנתה וטוב היה אילו ניתן היה לכוון מחדש כך שהלחץ שנוצר לאחר מילוי היה משנה למצב פתוח ,במידה ואמצא דבר מעניין אדווח לך ,מועדים לשמחה.

יקי30

New member
ערב טוב

יכול להיות שיש לך בריחת אויר בדרך לפרסוסטט קשה לי לדייק מרחוק לכן תבדוק ביסודיות..

למעלה