אני מחכה לשיפרד שתדבר על הכנס
אני הייתי על תקנ אורח , לגבי האוירה , אנו עדיין באוירה היפה משם . בן ישוע החליט ללכת בדרך ישוע האהוב שלו , אני לא נוכחתי בטקס הטבילה מחדש שלו בבריכה , אולם כרגיל הבנות היו מכשול בלהיות שם , בסוף הטקס לברך אותו בנשיקת אחווה נוצרית , אני גם פגשתי את אחיו ואמו המקסימים, את שיפרד שעבדה קשה עם האחראים להצלחת הכנס איך לא גם את מרי היקרה עם שני בניה המתוקים במיוחד הבן ששיחק עם הבן שלי כל הזמן , מרי גם היתה שמרטפית לבנים בעת שאישתי עשתה קניות עם כמה נשים , אישה מקסימה את מרי תבורכי , הבטחנו במפגש לדבר בכנס והנה ובמקרה , יצא לנו לשוחח בבריכה . יש הרבה דברים לומר , היתה לי שיחות על מצב הנוצרים בישראל וברשות , דבר בטוח מלח (אני לא רוצה להפוך את הרוחניות כאן לפוליטיקה) , המצב של הנוצרים שם גרוע פי כמה מכאן , היה עדיף שלא תהיה רשות פלסטינית וחזרת הפתח מתוניסיה , היה עדיף כי לא היה להם מושג שכמעט 20 אלף נוצרים יהגרו מבית לחם , ושאר הנוצרים בירושלים (זכור לך קריאת יאסר לנוצרים שלא לעזוב את ירושלים ולא להגר ) , מה שהבנתי משיחות עם נוצרים מישראל , המצב שלנו מאז קום המדינה היה טוב יותר בלי כל הדמגוגיה של להיות לאומנים וחדש ושאר דברים (ואתם יודעים כמה מבני משפחתי הם חדשים ) , יש טעויות ויש תיקונים , אמרת מחסום כן היה קשה לעבור בלי התר (מצב בטחוני בא בתועלת לי ולמשפחתי פחד מאיזה חמסניק שיוציא את הנשק ויאיים אם לא יהרוג אותי עם המשפחה) . מה לעשות מלח יקרה , אמרתי בסוף השיחות לנוצרים מקומיים ומישראל עדיף ישראל פי כמה , אולי גם סיפוח ירדני .. אמן