פרסומת פוגענית

דהאמא

New member
פרסומת פוגענית

ראיתי אתמול בערב פרסומת למכשיר GPS: משה הולך במדבר ואלא מה - הולך לאיבוד. ומי בא להצילו? מכשיר ה- GPS. לא יודע, בתור יהודי זה די פגע בי. איפה הצעקות על פגיעה ברגשות הדת כעת?

salt of earth

New member
לא ראיתי

הנה פה בהצלחה במאבק שאתה תנהל

דהאמא

New member
ישוע לימד להניח את החרב

ולכן לא אצא למאבקים. רק רציתי להדגים שאתם צועקים בריש חוצות "אפליה" כאשר הפגיעה היא, ולו במרומז, בדת הנוצרית בלבד. רציתי גם להראות שאין זלזול בתקשורת בארץ ברגשות נוצריים דווקא, ושהומור הוא משהו שמיושם על כל הדתות והגזעים.

salt of earth

New member
סבבה

הבנתי את הכוונה שלך ולכן עניתי לך כך
, הרי 99% מהדברים שאתה כותב אצלנו זה רק התרסה. אני גם יודעת מה אתה כותב בפורום תיאולוגיה על היהדות
אפשר גם לשלוח תלונה על המקרה הזה... ואני בטוחה שאתה תיזום משהו

lion 7

New member
חבל שדהמא התדרדר כך

גם בודה הנסיך לא יראה את זה בעין יפה מה שאחד מנתיניו המימר להיות מחסידיו מעליב את הבודהיזם בצורה כזאת .. ישוע אמר מה הרויח האדם כאשר הרויח את העולם והפסיד את עצמו ..

בהצלחה דהאמא../images/Emo45.gif

מחזיקים לך אצבעות, כמו שאנחנו הצלחנו בשמירה על כבוד הדת שלנו, אין סיבה שאתה לא תצליח. מבינים את הפגיעה ברגשות שלך, תפתח שרשור בפורום יהדות ותשלבו ידיים כדי להוריד את הפרסומת המגעילה הזאת(למרות שעדיין לא ראיתי אותה).

michaeld1

New member
אני לא מבין אותך !!

אנחנו, כנוצרים, הרגשנו פגיעה ברגשותינו, פעלנו והצלחנו
אתה, כ_____, מרגיש פגיעה, תפעל ומאחל לך הצלחה. מבחינתי אני מוכן לעזור (רק תתחיל לפעול).

lion 7

New member
הוא סתם אנטי-יהדות

אנטי-נצרות אנטי-עדי יהווה , ומתימר להיות בודהיסטי טוב , אפילו להיות נזיר בודהיסטי מצריך מדיטצות של הרבה שנים בכדי להגיע להארה רוחנית .. הוא נתקע במלחמה טפשית בכל דת אברהמיות מונוטיסטיות .. כל זה בכדי להראות עד כמה הוא רוצה להיות משונה מאחרים , זה נקרא בפסיכולוגיה להיות שונה , בכל חברה יש את הליצן של החצר , והתפקיד נתפר עליו בול.

salt of earth

New member
خلص

بلاش نعطيه إهتمام اكتر من اللازم لان اهدافه بإستفزازنا واضحة جدا. ميخائيل هدا الشخص اساء للهودية اكتر من اي دعاية بس هو قال هيك عشان يستفزنا... بلاش نخليه ينجح بمهمته ליון, מה נשמע? איך הכנס הולך לכם ומתי אתם חוזרים כבר

lion 7

New member
הי מלח

לפני שעה חזרתי מבית לחם , היה נחמד ,שונה , רוחני , למשפחה היה גם שבוע נופש , בבית מלון יש בריכה , כך שאין זמן פנאי או שעמום , האוכל היה מצוין , אשתי כבר מעכשיו רוצה להרשם לשנה הבאה , היה חיזוק רוחני בשבילה , הכנסיה של שיפרד ובן ישוע עובדת כמו כוורת של נחלים , בצניעות באהבה ובמרץ רב בכדי שישוע יתהלל , האולם תמיד היה עד אפס מקום , אשתי התרגשה מעדות חיה של חזרתו לישוע בדרך נס , בעזרת ישוע אנחנו רוצים להיות בכנסיה בראשון הבא , אין מלים בכדי לתאר את השבוע שעבר מהר , ורצינו שלא יגמר , האוירה היתה ממש אבל ממש מהממת , עשינו גם קניות (זה היה חלק מהתוכנית שלנו ) , רציתי לבקר במקומות אחרים מלבד כנסיית המולד ולהפתעתי יש הרבה מה לראות ולצלם , אולם אני מוגבל עם הילדים שלא הניחו לנו להמשיך את המשימה .. כל טוב לך מלח יקרה , וערב טוב פורום נצרות יקר , התגעגנו ..

salt of earth

New member
איזה יופי לשמוע

טוב אתם בטח מותשים אחרי הנסיעה ובמיוחד שפרד וסהר שצריכות בטח קצת לנמנם איזה יופי לשמוע על אישתך, אני מבינה את ההרגשה שלה כי גם אני חשתי יותר התקרבות לישוע אחרי שחזרתי מהכינוס בגרמניה וכל הכבוד לאלה שפעלו והשקיעו להצלחת הכנס
אחרי שתנוחו קצת נצפה לעדכונים, עדויות, תמונות... מה הבאתם לנו בבית לחם
ما غلبوكوا على المحسوم؟

lion 7

New member
אני מחכה לשיפרד שתדבר על הכנס

אני הייתי על תקנ אורח , לגבי האוירה , אנו עדיין באוירה היפה משם . בן ישוע החליט ללכת בדרך ישוע האהוב שלו , אני לא נוכחתי בטקס הטבילה מחדש שלו בבריכה , אולם כרגיל הבנות היו מכשול בלהיות שם , בסוף הטקס לברך אותו בנשיקת אחווה נוצרית , אני גם פגשתי את אחיו ואמו המקסימים, את שיפרד שעבדה קשה עם האחראים להצלחת הכנס איך לא גם את מרי היקרה עם שני בניה המתוקים במיוחד הבן ששיחק עם הבן שלי כל הזמן , מרי גם היתה שמרטפית לבנים בעת שאישתי עשתה קניות עם כמה נשים , אישה מקסימה את מרי תבורכי , הבטחנו במפגש לדבר בכנס והנה ובמקרה , יצא לנו לשוחח בבריכה . יש הרבה דברים לומר , היתה לי שיחות על מצב הנוצרים בישראל וברשות , דבר בטוח מלח (אני לא רוצה להפוך את הרוחניות כאן לפוליטיקה) , המצב של הנוצרים שם גרוע פי כמה מכאן , היה עדיף שלא תהיה רשות פלסטינית וחזרת הפתח מתוניסיה , היה עדיף כי לא היה להם מושג שכמעט 20 אלף נוצרים יהגרו מבית לחם , ושאר הנוצרים בירושלים (זכור לך קריאת יאסר לנוצרים שלא לעזוב את ירושלים ולא להגר ) , מה שהבנתי משיחות עם נוצרים מישראל , המצב שלנו מאז קום המדינה היה טוב יותר בלי כל הדמגוגיה של להיות לאומנים וחדש ושאר דברים (ואתם יודעים כמה מבני משפחתי הם חדשים ) , יש טעויות ויש תיקונים , אמרת מחסום כן היה קשה לעבור בלי התר (מצב בטחוני בא בתועלת לי ולמשפחתי פחד מאיזה חמסניק שיוציא את הנשק ויאיים אם לא יהרוג אותי עם המשפחה) . ‏ ‏ מה לעשות מלח יקרה , אמרתי בסוף השיחות לנוצרים מקומיים ומישראל עדיף ישראל פי כמה , אולי גם סיפוח ירדני .. אמן

למעלה