פרסומת מרצדת

רשר

Well-known member
מנהל
פרסומת מרצדת

אני לא בטוח שאני צודק אבל נראה לי כמו עבירה על חוק בנוגע לפרסומת תת מוחית. גם אם בארץ אין חוק כזה הרי נכנסים לתפוז אנשים מארצות בהם יש חוקים כאלה. ובנימה אישית "אותי זה מטריד מאוד" עד כדי הדבקת נייר שחור על הרצוע במסך מצד ימין. הריצוד המהיר (אולי אני זקן מדי לתפוז) מטריד כך שאי אפשר לקרוא הודעות ואחרי שאני מסתיר אותו, אני לא רואה את שאר הפרסומות. אין לי כל התנגדות לפרסומת אבל יש גבול!!! אתם לא חייבים לקבל כל דבר שפרסומאי רוצה כי בסופו של יום ללא קהל צופים אין מפרסמים. אז לסיכום אנא הפעילו קצת ביקורת על המפרסמים לפחות ברמה של הביקורת שאתם מפעילים על צילומי משתתפי הפורומים תודה רן

../images/Emo46.gif אז זהו שלא....

הפירסומת התזזיתית הזאת עדיין מרצדת בפורום "אופנה מלאה" למשל, האם לתפוז אין אחראי פירסום שתפקידו לסנן סוג פירסומות המזיקות לבריאות? זהו תפקיד של תפוז לומר למפרסם שהבזקים כאלו אינם באים בחשבון. אין לי בעיה עקרונית עם פרסומות,אבל יש גבול שאותו אתם צריכים להציב! המענה שלכם פה למתלוננים, ש"הועברו טענות הגולשים למפרסם" זאת בעצם דרך להתנער מאחריות!!! אני שבה וקוראת לתפוז לטפל בדחיפות במפגע!!!!!

madam pompadour

New member
ועדיין עולם כמנהגו נוהג

והפרסומת המחורבנת (וזו אחת המחמאות שלה...) של קסטרו עדיין ממשיכה לגרום לנו כאבי ראש וחוסר רצון בולט להיכנס לפורומים. למרות הבטחותיכם להעביר את המסר לחברה המרצדת ואח"כ ניתנה הבטחה מפורשת להוריד את הפרסומת, כנראה שכסף יענה את הכל וגם יענה בצוה סאדיסטית למדי את קוראיי תפוז. תשאלו את עצמכם האם הבוטחה שמשמלמת לכם "קסטרו" באמת שווה נטישת קוראים?! תפוז היקרים, אתם מעניקים למילה חוצפה וחמדנות משמעות חדשה (ועל "קסטרו" כבר חבל להוציא נשימה מיותרת).

מאאאדם נתת לי ../images/Emo62.gif רעיון מעולה

אולי נמצא בנתיים בוואלה פורום חלופי לשוחח, עד שיסירו את המפגע, שהפירסומת הזאת תרצד לאוויר הפתוח לפורום רייק... תפוז לזה אתם חותרים?

שון פרץ

New member
הכי טוב לקרוא לוואחד

יש לו צבא של טרולים והם היחידים שמזיזים פה משהו.

כאמור.......העין תמיד פקוחה

וחברי הפלוגה בהיכון

אוקה

New member
תעשו טובה ותחליפו את הפרסומת בפורום

מחפשי עבודה - 277 זה בלתי נסבל לגלוש שם!

למעלה