פרסומת לשברולט

אורז

New member
נוראית!

לא ברור לי איך מוצר בינלאומי, יוקרתי ומכובד כמו שברולט שיכול וודאי לקחת את אחד הסרטים המעולים שלו מחו"ל, בחר לקחת משרד ישראלי מצ'וקמק ולעשות פרסומת כזאת מחורטטת, עם בחור שמדבר אנגלית עילגת בחיקוי של מבטא איטלקי ונשמעת בעצם כמו ישראלי ממוצע שנקלע לרומא. כל הפרסומת מבוססת על הטקסטים של אותו "מעצב/ן", ההית מצפה שהטקסטים יהיו שנונים או חכמים או מצחיקים או מעוררי מחשבה או כל דבר אחר פרט למשעממים ודביליים. הפרסומת הזו, טוב שלא הייתה משודרת כי היא נותנת לשברולט תדמית של סוברו פשע. גם אם כוונת המפרסם הייתה "להוריד קצת את המכונית לעם" זו בטח לא הדרך.

LordZhfa

New member
אני מצטער להרוס...

אבל אני ממש אהבתי. נמאס מפרסומות הרכבים שמשודרות בארץ: נוף שוויצרי, כביש חלק שזה עתה זופת, הרבה ירוק ורכב חדיש נוסע במהירות. פרסומת קלילה, נעימה. דרך אגב, נתקלתי בכמה אנשים שאהבו מאוד את השינוי המרענן. חשוב לזכור שמדובר בדגמים חדשים של מכונית ותיקה - על כן צריך לבצע שינוי פאראדיגמא בכל הקשור לחברה הספציפית הזאת. ההערה על חברה מכובדת, לא תופסת בהקשר הזה. זו בדיוק המטרה של הפרסומת.

אורז

New member
שינוי זה אחלה

שינוי? אני בעד שינוי! אני גם חושב שזה טוב שלא כל הפרסומות למכוניות יהיו עם מכוניות מבריקות שנוסעות בכבישים מפותלים בנופים אירופאיים. אבל גם שינוי צריך לדעת איך לעשות ומה שהם עשו לא נראה לי. כמו שכבר אמרתי, משעמם ולא מצחיק. קח לדוגמא את הפרסומת של הונדה. גם היא מיוחדת ושם יש רעיון שעובר. יש שאוהבים אותו, יש שכועסים על המסר החברתי, אבל המסר עובר. בגדול עובר!

סודה

New member
דווקא אוהבת

אפשר להתווכח על רמת ההפקה אבל מעבירים שם את המסר אחלה - מה שרצו להגיד עובר. ובאופן חביב יחסית. בלי לשעמם או להציק או לייבש. (והבחור...יאמי! אבל זה שולי....)

למעלה