פרסומת בלי בושה!

פרסומת בלי בושה!

אבל אני חושב שזה ספר מעולה בלי קשר לזה שהסופר הוא חוזר בתשובה (וגם לא קשור לזה שהוא אחי)

לו הייתי אלוהים

הייתי מתהפך במרומים למראה הטימטום האווילות הבורות והעיוות שמוצגים בסרט הזה.. מבייש לדעת שב-2011 יש עוד אנשים שבאמת ובתמים מאמינים בזאת,ומנהלים את אורח חייהם ומחשבתם לפי צרות מחשבה רחבה כל כך.

כן, אין לי ספק

שאם יש אלוהים הוא בטח דופק את הראש ואומר שהוא ממש לא התכוון לזה.

כן ברור..

מה, לא ידעת שהסיבה לשואה היא פריצות? ואחר כך באים אליי בטענות שאני עושה פרובוקציות כשאני מביעה דעה ואומרת שהיהדות מבוססת על הפחדות איומות... יופי באמת..

His Dudeness

New member
הזוי וקצת מפחיד, לאן זה הולך??

אין לדעת לאן זה מוביל אותנו ואת ילדינו, גם כשאנו לא חלק מהם

קטנטונט

New member
אם כבר בזמן עסקינן

קבלו את התזכורת הבאה:

נצל״ש רלוונטי לכבשה...

ויבוא האל היושב במרומים אל בחיר ברואיו ויאמר לו ״והנה כי נתתי לכם את תורתי לעבדה ולשמרה, ואתם זנחתי אותה בקרן זווית לבכות ולהרטיב הקלף היקר, קצה נפשי בכם ואבקשכם רק זאת- הבו לי את תורתי חמדתי שעשועיי חזרה- ונפרדה לדרכנו. אם הימין- ואשמאילה, ואם השמאל- ואיימינה״. ויקשה היהודי בקול עזות ויאמר ״והיה כי נחזיר את תורתך- היאונה לנו כל רע?!״ ויאמר אלוהים בברק ורעם: ״הנה נתתי קשתי בענן וחיצי בכבדי לאות ולסימן כי לא יאונה כל רע, וכי נפרדה כידידי נפש אב הרחמן״. ויאסוף היהודי את כל חבריו, הליטאים והחסידים, הרפורמים והמחדשים, המשכילים והבני-ברקים, וילכו מדלת לדלת ומכנסת למדרש ויאספו את כל ספרי הדת והמנהגים, איש איש כפי מנהג ביתו, המרבה והממעיט, הדל והעשיר. ויבואו ויערמו הערימה בין הר גריזים ובין הר עיבל, ותעל השמימה ותכס את עין השמש. ויהיה כמקצה ארבעים יום, ויגל האל מבין ענני הקולומבונימוס ויתמה בקול גדול ״מה כל אלו אשר הבאתם להסתיר את זיו האדמה ובנות הארץ אשר בחוף הכרמל???״ ויען היהודי ויאמר ״הן זו תורתך תמתך, אשר שיעשעת בה מימי קדם, ולא נחסר דבר- ככל אשר דיברת נעשה!!״ ויזעף האל וכיווץ גבותיו באמרו ״הן חמישה ספרים שלחתי ביד משה, ואיכה באתם עלי בנשך ותרבית והבאתם רבבות אלפים ספרים אלו???״ וכל מילה נוספת- מיותרת...

למעלה