פרסומות

אלי ו.

New member
אהה! אבל למה בודקים?

הרי לא מדובר במחקר אקדמי שבודק אם יותר אנשים מעדיפים את הסופרבול על פני שידורים ישירים מהקונגרס. הרייטינג מיועדים לתמחור זמן פרסומות אותם הצופים אמורים לראות. ברור לי שזו אינדיקציה בכלל לא רעה אבל בכ"ז יש כאן פן משעשע.

אטיוד5

Active member
ברגע שמתחילה פרסומת

אני מזפזפ לערוץ אחר. לפעמים אני חוזר בזמן ולפעמים לא.

יוסי ר1

Active member
לא רואים פרסומות.

בד"כ מקליטים את מה שרוצים לראות, ומצנזרים את הפרסומות בצפייה. אלא אם כן זו מהדורת חדשות, שרואים בערך פעם בחודש.

eliUSA

New member
בשביל זה המציאו DVR

אם צופים באיחור אפשר להקפיץ פרסומות

בריקוד לא מקריבים אלא מצמידים.

בשנותיי כסטודנטית בעלת הרגלי למידה מזעזעים הייתי רואה טלויזיה ולומדת למבחנים בזמן הפרסומות. לפעמים כשאני צריכה להתרכז במשהו אני מדליקה את הטלויזיה ולא צופה, אבל רעש הרקע עוזר לי להתרכז- מפחיד לחשוב מה נכנס לי לראש בלי שום סינון בזמן הפרסומות
. בהרצאות באוניברסיטה הייתי מאבדת ריכוז אחרי חצי שעה בדיוק. אני חושבת שזה הזמן שאני מסוגלת להתרכז רצוף גם עכשיו.

D o r o t h y

New member
אני שונאת פרסומות../images/Emo70.gif

אם משהו מהן נקלט זה רק באופן לא מודע כי גם אם אני לא קמה לפיפי או משהו, אני לא נשארת להביט בפרסומות. הפרסומות המעצבנות והכי פחות אפקטיביות לטעמי הן של ג.יפית (שלפי מה ששמעתי, יש לה אתר שונאים ברשת)

אני כמעט לא צופה בטלויזיה

וכשכן - הפרסומות בהחלט מעצבנות לעתים נדירות יש פרסומת עם רעיון מבריק, ואז זה נחמד (והעובדה שאני לא יכולה לשלוף מהזיכרון אחת כזאת, מעידה כנראה על מינונן הנמוך, או על הסניליות שלי) ולחשוב על זה שפעם רק בקולנוע היו פרסומות, ואז כל כך השתוקקנו לחזות בהן...

לא מסתכלת בערוצים שיש בהם פרסומות

ולמען האמת, כמעט לא מסתכלת בערוצים ישראלים. וזאת משום שהטלויזיה משמשת אצלי בעיקר לאסקפיזם. אני צופה בעיקר לפני השינה, ותוכניות קנדיות או אוסטרליות עושות לי חלומות יותר טובים מאשר תוכניות ישראליות.

משתדל מאד להימנע מהן ../images/Emo141.gif

ונעזר לשם כך בעיתון, או בספר שאינו דורש ריכוז רב מדי. בכל פעם שעוברים לפרסומות, אני עובר למדיה הכתובה. בסוף כל פיסקה אני מציץ לראות אם המפגע עדיין שם, ולפעמים אני שם לב לירידה במפלס הדציבלים, כי הפרסומות תמיד צעקניות יותר מהתכניות שנהגתי לצפות בהן בערוצים 2,10 ("הסופראנוס", "עמוק באדמה", "ניפ טאק", "בנות גילמור"). אני לא חושב שיכולת הקשב והמיקוד שלי נפגעות יותר מדי מן הפרקטיקה הזו, וזאת משתי סיבות: ראשית, אני לא צופה כל כך הרבה בערוצים האלה, בזמן האחרון בכלל לא, ושנית, התברכתי ביכולות גבוהות בתחומים הללו, אז גם אם יש איזושהי פגיעה היא לא מורגשת. את שואלת אם המפרסמים "מפסידים" אותי ? לתחושתי, הם מוותרים מראש על אנשים כמוני. המפרסמים שמחפשים אנשים כמוני (למשל חברות ביטוח ישיר, בתי השקעות, הוצאות ספרים), אלה מפרסמים ב 88FM ואני מניח שהם יודעים למה.

למעלה