פרסומות? :p

YEFETNIR

New member
פרסומות? :p

נארוטו פאן - Naruto Fan http://www.naruto-fan.net אתר הנארוטו הישראלי אתר באמת מצוין לא בגלל שהוא שלי בגלל שהצוות הוא אנשים רציניים שמאוד משקיעים והאתר כל כך מקצועי ומציע המון דברים כגון: מידע, הורדות, תמונות, כתוביות בעברית, מנגה בעברית ועוד ועוד.. אנחנו מעוניינים שהיה לנו באתר גולשים קצת יותר בוגרים בגילאי ה 15-18 ולכן פניתי לפורום הזה :) אז.. אני אשמח לקבל תגובות ואני אעביר אותם לצוות של האתר. תודה.

Kakashi Sensei

New member
יש כאן כבר כמה אנשים שהם חברים

בפורום שפירסמת, גם אני למשל רשום שם(אותו ניק' כמו כאן)

Kakashi Sensei

New member
וווהוווווו, בואו כולנו נסגוד לך על

זה, אתה גאה בעצמך? עכשיו כולם ביחד: Give us some shnitzel all mighty one!!! XDDDDDDDDDDD עזוב, הצבא הזה דפק אותי... ><

YEFETNIR

New member
תודה, אנשים =]

דרך אגב, היום אנחנו עברנו את ה 1,000,000 חשיפות מפתיחת האתר.

Kakashi Sensei

New member
אם כבר מדברים, משום מה אני לא יכול

להכנס לפורומים, זה כותב לי את ההודעה הבאה: mySQL query error: SELECT moderator.mid as is_mod, moderator.allow_warn, m.id, m.name, m.mgroup, m.password, m.email, m.restrict_post, m.view_sigs, m.view_avs, m.view_pop, m.view_img, m.auto_track, m.mod_posts, m.language, m.skin, m.new_msg, m.show_popup, m.msg_total, m.time_offset, m.posts, m.joined, m.last_post, m.last_visit, m.last_activity, m.dst_in_use, m.view_prefs, m.org_perm_id, m.temp_ban, m.sub_end, g.* FROM ibheb_members m LEFT JOIN ibheb_groups g ON (g.g_id=m.mgroup) LEFT JOIN ibheb_moderators moderator ON (moderator.member_id=m.id OR moderator.group_id=m.mgroup ) WHERE m.id=61 mySQL error: Table 'naruto_forum.ibheb_members' doesn't exist mySQL error code: Date: Saturday 19th of March 2005 05:43:52 PM אין לי מושג מה זה אומר, רק הבנתי שאני לא רשום או משהו, ותאמין לי שאני רשום, הניק שלי זה Kakashi Sensei(כמו כאן), מבקש את עזרתך בדחיפות!!!

למעלה