פרסומות

פרסומות../images/Emo70.gif

אוחח....איזה חביב זה...כמו אצל דודו טופז.... ונעבור ל-פ-י-ר-ס-ו-מ-ו-ת טוף...יאללה נעבור לנושא שלנו... ת'אמת...חשבתי שזה יעלה שהפורום הזה רק יעלה...וזה לא עלה...או שלא הייתי כאן.....אז... סליחה שאני לא יודעת לנסח ואני מקווה שתבינו מה שאני רוצה לכתוב... מי שמבין כבר לפי הכותרת לא צריך לקרוא....אבל מי שלא- <<<ניגש ישר לעניין>>> למה לעזאזל לפרסומת לבגדים מופיעה אישה עירומה
זה פרסומת לבגדים או לניתוחים פלסטיים
הם אמורים לפרסם את הבגדים.....ובדר"כ לא מופיע שם בגד
למה בכל הסרטים יש ת'קטעים האלה....לדוגמא..."מטריקס2" סרט שבטח הרוב ראה...למה יש כזה קטע ארוך
הוא סתם היה ארוך ולא במקום
למה לעזאזל חושבים שאם הם יראו גוף של אישה זה יגביר ת'מכירות ולמה לא מתחשבים בדתיים ולמה אפילו לעלונים (של בגדים לדוגמא) יש ת'גירסא הלא מצונזרת

tamarhp

New member
כי זה עובד...

לצערנו.. ראש של בנים עובד אחרת משל בנות. תפנימו.

ב ה junior

New member
זה כי

קהל הלקוחות של החברות האלו הם חילונים או לפחות לא חרדים אדוקים
ובדרך כלל זה לא פוגע בקהל הנ"ל אלא רק מושך אותו לראות את הפרסומת.

tamarhp

New member
נכון

אבל מבחינת הנשים זה די פוגע ומשפיל (ראה שירשור בנושא הפלייבוי)

אמממ.....אני לא בטוחה שזה נכון

אבל...נראה לי שהבעלים של פוקס דתיים......

NYM

New member
עיתון לאשה

מספיק להסתכל על העמוד הראשון עם כל המיניות שבו... ובכל זאת זה מה שנשים רוצות לקרוא אצל גברים כבר הבנתי הם חולי מין אבל שמישהי תסביר לי את הסיפור אצל הנשים.

lala897

New member
הי- זה מזכיר לי שאלה שרציתי לשאול

אותכם: אני וחברות שלי ישבנו השבוע בלילה והדלקנו את הטלויזיה(בבית של סבתא של אחת מהם- לא שזה משנה אבל לנו בבתים בד"כ אין טלויזיה אז שלא תחשבו שאני מפנטזת או משהו) anyway זה היה סרט ישראלי מטומטם שלא ראינו את הכל פתחנו ל-5 דקות וסגרנו מיד זה היה פשוט גועל נפש כל הדיבורים, הקללות והגסויות אבל בכל אופן היה שם מים סצנה אחת שבחורה חתיכה יושבת באיזהשהוא מקום פתאום צץ בחור שואל אותה איך קוראים לה והשאלה הבאה היתה רוצה לבא לדירה שלי?- יאק!! אפילו לא הספקנו לקלוט את השמות שלהם והם כבר היו על הספה... ועכשיו השאלה- ככה זה באמת עובד אצליכם?

vizini

New member
האיש הנכון לשאול אותו שאלות כאלה

הוא אורי זוהר. (או שמא עלי לומר רבי אורי זוהר?)

Vdrums

New member
זה לא עובד ככה כל הזמן

יש אנשים ויש אנשים. זה כמו שיש מלא חרדים ודתיים שהולכים לזונות, איך תסבירי את זה?

lala897

New member
לא. התכוונתי אם זה דרך חיים או

לא. אני לא עומדת להסביר את זה שיש דתיים וחרדים שהולכים לזונות כי אין פה מה להסביר זה אפילו לא יש כאלה ויש כאלה זה פשוט דבר מזעזע ומגעיל. בדיוק שמעתי כמה סיפורים כאלה לפני כמה ימים והלכתי לבכות זה עושה אותי חולה פשוט.

מתנדב

New member
ויזיני, אני לא הבנתי אותך בכלל....

מה הקשר למה שהיא שאלה לבין מה שאתה ענית לה על הר' אורי זוהר?, אני שם לב שזה כבר כמה פעמים שאתה מנסה להתנגח בציבור הדתי / חרדי, לכל דבר יש גבול, תקרא מה שכתבתי בעידכון השבועי האחרון, כתבתי שם אין יותר אזהרות, להבא הודעות כאלו ימחקו מייד, ואם אצטרך להיגרר גם לדברים אחרים אני לא יהסס לעשות זאת.... כתבתי שמספיק להתנגח ולהכפיש את הצד השני, יכול להיות יותר ברור ממה שזה כתוב?

ראית פעם אחד מהסרטים...

שבהם השתתף אורי זוהר? תראי ותביני מה הקשר(אגב גם אני חושב שההודעה לא הייתה ממש במקום, אבל קורה).

lala897

New member
נו בסדר.

לא ראיתי ולא מענין אותי לראות. אבל נראה לי שאני יודעת למה אתה מתכוון. אז מה? מה זה קשור דוקא לאורי זוהר? בגלל שהוא שינה את דרכו? לבנאדם אסור להתחרט ושנות? לא שזה מזיז לי מאורי זוהר פשוט נדהמתי מהתגובה הלא קשורה הזאת.

כיף לצטט את עצמי:

"אגב גם אני חושב שההודעה לא הייתה ממש במקום, אבל קורה" חומצזה, מה שלומך?

lala897

New member
כן זה קורה לו די הרבה. מה לעשות.

אני בסדר גמור! כיף לי בחיים. באמת. מה קורה איתך? חזרת ב ג ד ו ל אה?

למעלה