פרסומות סמויות

דנה 74

New member
פרסומות סמויות

האם אתם רואים פרסומות סמויות בפיג'מות? עם כן, רשמו מהם.
דנה​

B o N u s

New member
מיץ התפוזים שנשפך לאילן..

גם קלמרים הפיג'מות, עפרנות הפיג'מות ויותר מהכל - יומני הפיג'מות.. בנוסף לכל גם פרסומת למלון זה נקרה פרסומת.. אז מה אם מלון קליפורניה?! כמה אנשים באו לנתניה ולא מצאו את המלון?! כמו שהלכתי לרחוב בת"א מאזה פינת מאפו.. והופה, התגלתי לראות שאין שם אף המבורגרי
[אה ובובה קולה גם.. אה!! מה זה המשקה המרענן הזה?! אה!! מה זה המשקה הכ"כ טעים הזה?! בובה קולה, ואני כבר נהיה צעיר יותר! בובה קולה! עכשיו בחנויות!]

היוגורט הזה..

אולי אין כזה אבל זה ירידה על יופלה עם כל השזיף קמצן,אפרסק מאוהב,תות חכם וכ'ו...
אם אני לא טועה פעם היה לאלונה חולצה של TNT או משהו כזה... אבל הם נמנעים מפרסומות סמויות, שהם אוכלים במבה נגיד אז זה לא משקית שמשווקת את הבמבה של חברה מסוימת ואותו דבר כשהם שותים. וגם המקרר של המשקאות של גרי הוא לא פרסומת סמוייה כי לא רואים שם את החברה של המשקאות והמשקאות בכלל.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif לא כנון בקשר לבמבה...

הם אוכלים משקיות צהובות כאלה של אוסם שהם עדיין מוכרים כאלה שקיות לכי לסופר ותראי...

באיזה פרק הם אכלו

שהיה ברור שזה שקית של אוסם
ואני מכירה את השקיות האלה... פעם קובי אכל משהו דומה אבל זה לא היה בברור של אוסם. ובכלל קובי טוחן הכי הרבה במבה

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif היו מלא פרקים... ../images/Emo26.gif

היה את הפרק מסטיק המזל שבפישולים של פרדי אז היה בתוך שקית הבמבה "עכביש".. וגם היה בפרק שחשבו שנתן הוא גנב [שחכתי את שם הפרק...] אז נתן הביא מצרכים הביתה וקנה לעצמו שעון וקוויאר לקובי וכל מיני דברים והוא קנה גם במבה...

אבל לא שמו ../images/Emo23.gif

שזה בזוקה חוץ מהדיחה... ויש בדיחות כאלה בעוד מסטיקים
אבל זה נחשב לא?

מ א מ י2

New member
../images/Emo6.gif ההמבורגרי של גרי! ../images/Emo219.gif

"במאז"ה פינת מאפו ב-19.90 שווה שווה!" אמנם לא אמיתית,אבל פרסומת. כשהוא צועק את זה כל הזמן

למעלה