פרסומות להורדה

Deosette

New member
פרסומות להורדה

אני מחפשת פרסומת ישנה לפלפון GONEXT שבו שני חברים מדברים בפלפון ועושים "יש מצב..." כזכורני האחד היה בלונדיני חמוד והשני צ'אבי כזה ג'ינג'י עם מסרק תקוע בראש ושואל "מה שלום אחותך"? היכן אני יכולה להשיג את הפרסומת הזאת? ואיך אני יכולה להוריד אותה? או לפחות רק לצפות בה.

shumdavar1

New member
הנה אתר אפשר לחפש בו.

השגתי במקרה דף עמוד באתר של ערוץ 2. יש מנוע חיפוש של כל הפירסומות ששודרו בערוץ 2. שווה חיפוש.

b0y1o1

New member
הנה אבל נתתי לך את הקישור ישר.

אבל לא משנה הנה www.channel2.co.il

יכול להיות שאת מתכוונת לזה?

כתבת שאת מחפשת את פלאפון נקסט, אבל אני חושב שאולי את מחפשת את פלאפון צ'אט עם ההוא שצועק: "גברררררר!". לזה התכוונת? אם כן, הלינק כאן. באופן כללי האתר היחיד שמרכז פרסומות ישראליות להורדה הוא אתר אייס (וגם שם אין את כל הסרטים ומנגנון החיפוש עובד לסירוגין). באתר הרשות השנייה לא ניתן להוריד סרטים. אם זה לא הסרט שהתכוונת ואת מאוד נחושה למצוא אותו, יש את "ערוץ הפרסומות"- קלטת וידאו שיוצאת פעם בחודש עם כל הפרסומות ששודרו באותו חודש. יש את זה בכל משרדי הפרסום והטלפון שלהם הוא: 03-688-3888

itan1

New member
מירן, הקלטת היא רק של פרסומות

ששודרו בטלוויזיה, נכון?

tv007

New member
מירן, איך מקבלים את הקלטת?

צריך להיות מנוי או משהו? זה בחינם בתשלום? והכי חשוב: הטלפון שלהם יצא הפוך ולא ברור!

ערוץ הפרסומות

כדי לקבל את הקלטות צריך להיות מנוי כמובן. זה עולה בסביבות 2000 ש"ח בשנה ל12- קלטות. שייך לסיגלר (נמר של נייר) למי שמתעניין. והטלפון שכתבתי היה נכון ולא יצא הפוך.

למעלה