פרסומות חדשות - חוות דעת

tvguy

New member
פרסומות חדשות - חוות דעת

בשבוע האחרון עלו מספר פרסומות חדשות. להלן סקירה: 1. פלאפון נקסט - דחיל ראבקום קשר בראל, משרד הפרסום הגדול במדינה (by far) כבר טחן את הקונספט של `` עד שיגמרו לך המילים`` עד דק דק דק - באמת מספיק, תראו חידוש. חוץ מזה זה קונספט שבכלל לא מתאים לאינטרנט סלולרי כי הרי קבלת מידע על כדורגל זה לא בילוי ובכלל אין קרקס בגו נקסט ( תאמינו לי חיפשתי בתפריט ) 2. תנובה לחלב מאושר: גיתם, יש לי שתי הערות לא מחמיאות: * רועי לוי-הקריין אמנם המציא את טון הדיבור המתחנחן למי שלא זוכר זה היה לפני כשנתים בטל ברמן( מה שלומךךךךךךךך) וזה מזמן לא בטרנד ולכן אתם כמובילי דעת קהל צריכים לחדש ולא להתיישן * הפראפרזה על הפרסומות של הלוטו עם שי אביבי ומנשה נוי ( גם הם לא בוננזה) פשוט מראות על תסכול גמור, יובש קריאטיבי וקופירייטר מתוסכל. 3. ראובני פרידן בסרטון השלישי של yes הסרטון הכחול ( הראשון נקרא הירוק - עם הצפרדע השני נקרא האדום עם הזקן והצעירה) לדעתי פרסומת נחמדה בהפקה מאוד מושקעת אבל לא יעזור כלום. ראובני פספסו עם הטרילוגיה הזו ( לעומת 012 שנחל הצלחה מרובה) 4. אורנג` החדש עם הנזירות, גם של ראובני פרידן זוכה אצלי לאותה בקורת כמו של פלאפון - דייייי טחנו את הקונספט, הגיע הזמן לחדש. 5. הפרסומת החדשה של סלקום- הולך איתך לכל העולם - חרא של פרסומת, חרא לוגו חדש ( עם הכוכב הסגול), זלזול בהפקה. סלקום יותר ויותר הופכים את המותג שלהם לעגבניה אני במקום סלקום הייתי לוקח את התקציב מבאומן בר ריבנאי ותובע אותם לדין באשמת רצח של מותג ( אגב באומן מפשלים בזמן האחרון על ימין ועל שמאל ). הערה לסיום - לצערי מישהו בבזק בנלאומי קרא כנראה את הבקורת שלי על דלות הכלב לעומת התוכי והעיך את הכלב והחזיר את התוכי למרקע - מצד אחד מחמיא לי אך מצד שני - איזה בעסה, כל כך נהניתי לראות אותם מתבזים.......

yonatan

New member
סלקום - הפאשלות

אין לך מושג כמה צדקת אין מילים להביע את הסלידה מהפרסומת היא פשוט זוועתית. לגבי אורנג` - אני לא מסכים איתך מאחר ואני חושב שאין פה את הקונספט של המשפחתיות, אלא איזשהו משהו משעשע עם הנזירות הלא כל כך צנועות שבא להגיד אם הם כן גם אתה יכול

מסכים עם כל מילה

לצערי אני במילואים עכשיו ולכן את חלק מהפרסומות החדשות אני לא מכיר. אבל אני מסכים עם מר TVGUY בנוגע לפלאפון נקסט ובנוגע לתוכי של בזק בינלאומי. באמת שוס.

הבנאדם מותג.

יפה אח שלי, אהבתי הכל ומסכים עם הכל... כנעט. לדעתי הפרסומת של yes (ראובני פרידן) מצויינת, דוקא מעניין לראות איך גם יס וגם פלאפון הולכים על הקונספט המרגש: יס עבדו פה יפה - קטע של חלום, פאן, אחלא טרק ואוירה מגניבה שתורמת לקונספט של ``החופש להחליט``. קרש בראל, לעומת זאת, עשו סיפור פשוט מדכא ! ואני מאוד מסכים איתך שיש גבול - אבא גרוש עם הבת שלו מייצר תקשורת דרך מה יש בפלא-פון - וואלה יופי. מישהו שם חזק על סמים. תקבל אצלי הסכמה מקיר לקיר בעניין סלקום והתביעה שהם צריכים להכין על באומן - פשוט מזעזע. אני חושב שהקמפיין של 012 היה מצויין - אני רק לא בטוח שטרם לחברה בשורה התחתונה = רווח. הפרסום היה תדמיתי בתקופה שבה מתקצר הזכיון למפעילים הבינלאומיים, ככה שאני לא בטוח שהיה חכם ללכת על מיתוג - אלא על קידום מכרירות כמו ברק עם ה `` 15 דקות בחודש `` שלהם, שלמרות שזו זבל של פרסומת - נראה לי שהיא משיגה מטרה.

Kai.Kai

New member
עד שיגמרו לך המילים - אינטרנט?

100% צדק.... אחרי מספר פרסומות ``נוגעות ללב`` להמשיך באותו ליין ולקשור אותו לאינטרנט במסע לא ברור של עלילה... ממש ממש לא זה! איך זה שכולם שמים לזה לב מלבד תמיר כהן? לפי דעתי לפאלפון-נקסט כבר מזמן נגמרו המילים.. וזו התוצאה!

Omeo

New member
רוגל אלפר פראייר לידך..

הערה קטנה: הפרסומת של אורנג` (נזירות) אמור להיות מצחיק עד בכי, אבל בפועל היא לא מעלה אפילו גיחוך. חבל שפוחדים פה ללכת עד הסוף עם רעיונות.

magic-girl*

New member
פרסומת כן שווה ומקורית...

מי שראה את הפרסומת של OK היא לא יפה או משהו אבל היא ממש חמודה וגם נקלטת מהר...אז הנה דוגמא לפרסומת ממש חמודה אז אולי גם תתבו ביקורת טובה OK..?

קיקסטרט

New member
לדעתי פלאפון שיחקו אותה

גאי מאסטר יקירי, עם מכלול הדברים שכתבת אני מאוד מסכים חוץ מנושא הפרסומת החדשה של פלאפון גו נקסט עם הילדה להורים הפרודים. לדעתי היא גדולה וגדולתה נובעת מהשונות שלה והיכולת לרגש. בים הפרסומות שאנחנו מוצפים בו לא כולם כמו הגאי ערניים לכל פרסומת בשביל הרוב הן פשוט שקופות. בסקר החודשי של מדור נתח שוק בגלובס הפרסומת הזכורות ביותר (יעני המוצלחות) זוכות לשיעורים של 6-5 שיעור זכירות ואלו הם שיעורים שמתקבלים לאחר שנשפכו תקציבים של מילוני דולרים רק על קניית מדיה. ולכן הפרסומת של פלאפון מוצלחת לדעתי דווקא בגלל הזאנר השונה, היכולת להעביר מסר בלי גלורפקיציה של החיים בלי לנסות להראות אנשים מזויפים ומאושרים, בלי לנסות להעביר דחקות לעוסות (ראה מקרה הנזירות) אלא פשוט להפעיל את נימי הרגש בסיטואציה מאוד אמינה מהחיים. גם נושא הצפת התועלות בנוי יפה,תוך הצגת השימוש במכשיר, הרבה יותר טוב מהעבודה הבנאלית שטמיר כהן עשו להם הם מאיה ישעיהו שנופלים עליה מיילים מהשמיים. בכלל ראוי לעלות לדיון את הנושא של טמיר כהן שלדעתי הפכו להיות המשרד הכי בנאלי בשוק ודעתי הם פשוט דועכים. קשר בראל פשוט לקחו להם את פלאפון מתחת לידיים והדוגמא של גו נקסט שגם עבר מטיפולם לקשר הוא המסמר לפני האחרון בתיק העבודות שלהם... גם טבעול אומרים להם שלום לאחר 10 שנים איזי בונוס....

tvguy

New member
קיקסטרט-תיקון טעויות

1. לפי מיטב ידיעתי, פלאפון לא עזבו את טמיר כהן, התקציב תמיד היה מפוצל. 2. איזי בונוס אחלה פרסומת. 3. אם היית מכיר את גו נקסט והשירותים שהוא נותן ( תוכן ולא בילוי) היית מבין שהפרסומת טיפשית משום שההצעות שהאבא מציע לילדה בכלל לא רלוונטיות הוא יכול לשאול אותה אלף פעם אם בא לה כדורגל, אבל כל מה שהיא תראה זה שורות טקסט ולגבי הקרקס אין כזה בכלל בגו נקסט. 4. הבחורה בפרסומת של גו נקסט היתה קרן מיכאלי ולא מאיה ישעיהו 5. הפרסומת של גו נקסט היתה אמורה להיות תדמיתית ומפתה ולא להעביר שום מסר של הנעה לפעולה ובכך היא ענתה על הבריף והקונספט, כמובן שניתן לחלוק על איכותה- אני מסכים שהיא לא טובה בכלל.

קיקסטרט

New member
מסכים

לגבי הנושא של הצגת השירותים שלא רלוונטים מסכים בהחלט הקרקס זה יציאה חצופה. וכך גם לגבי קרן מיכאלי אבל... לגבי התקציבים הם אכן עוזבים את טמיר כהן, זה שהתקציב מפוצל נכון אבל עיקר משקלו עובר בזמן האחרון לקשר בראל ראה מקרה גו נקסט שהיו בטיפול טמיר ועברו לקשר בגלל כילשון הקמפיין, תקציב טבעול, תקציב סאני-סמסונג ועוד תקציבים רבים.

למעלה