פרסום שיר

פרסום שיר

יש לי שירים שאני כותב ומעוניין לפרסם מבלי לפגוע בזכויותיי איך ולמי אפשר אצרף קטע קצר שתביני האהבה היא אויר לנשימה שברכות בבוקר אלחש את שמה היא הגלים שמתנפצים אל החוף ומשם הם עולים לשמיים כמעוף חומה של השמש אותה היא מחממת ולעולם האהבה לא מתקררת האהבה היא מילות של חמשיר כמו בארנקו של איש עשיר אהבה היא מילה שזורה בכאב אותו מרגיש כל אדם אוהב רק בזכותה נכתבים השירים ורק בגללה אנו מאושרים זכות שלי על הקטע מאיר

מצחיק אתה :-ג

זה שאתה כותב בסוף השיר "זכות שלי על הקטע" לא מגן עליך בזכויות יוצרים כדי לשמור על זכויות יוצרים,אתה צריך לשלוח את השיר לאקו"ם בדואר רשום, וגם לשלוח אל עצמך בכתובת הבית שאתה גר בו (לשמור את הטפסים של הדואר), את השיר בדואר רשום, ורק אז ובמידת הצורך, אתה יכול להגיד שזכות היוצרים על השיר הספציצי הוא שלך. למה לשלוח לעצמך??? כי אלו החוקים, ביזאריים עד כמה שיהיו, אבל ככה זה עובד.

mr_lonely

New member
אני כותב כאן

http://softy.co.il/default.asp מציע לך לקראו שם את ההנחיות יש שם גם הסבר מקיף בנוגע לזכויות יוצרים האתר הזה הוא בתשלום שנתי.

ערסlight

New member
זכויות יוצרים

אנשים כותבים שירה בכדי למלא איזשהו צורך פנימי ויצירתי. אם יש לך צורך לקבל הכרה, אתה אמור לחזר ולשדל אותנו, הקוראים הפוטנציאליים... אולי נסכים לקרא. אם אתה חרד שלמישהו יהיה רצון לחמוד את "זכויותיך"... תכתוב למגירה. שמה הכי בטוח. וגם [לא יכול להתאפק], הדוגמה הדביקה מיומן הגימנזיסטית שצירפת... נראה לי שאתה מפתח פרנויה לחינם.

למעלה