פרסום עצמי גס

Kodachi

New member
פרסום עצמי גס

שלום, גם אני, כמו חצי מהפורום הזה בערך, חזרתי לאחרונה מיפן, ויש לי מקבץ של תמונות שמפורסם באינטרנט בלינק הבא: http://www.flickr.com/photos/34111462@N00/sets/72157594267298524/ אם זה מעניין משהו אשמח לשמוע תגובות, ואני מתנצל על הדחף הבלתי נשלט שלי לתקוע את זה בכל מקום שבו אולי זה יעניין מישהו.

Ryo

New member
בתור אחד שחובב צילום בעצמו, מאוד

אהבתי את התמונות, המון צבע ושמחת חיים. נראה שעשית חיים פה ביפן.

ToHrU

New member
ווואווווו!!!!!

איזה תמונות מדהימות!!!! אוף גם אני כבר מתה לנסוע ליפן!!!! אני ממש מקנאה :) איך אני אוהבת את ימי הקומיקס והאנימה שכולם מתחפשים . . . מגניב. . .

איקידו

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמקסים

מעורר בי דחף עז להרים טלפון לסוכנות הנסיעות ולטוס עוד הלילה אל הארכיפלג המופלא הזה.

fwave

New member
אוף! אני חייב לחזור לשם!

יש כ"כ הרבה שלא עשיתי ולא ראיתי! אה, ושאלה: מישהו יודע ממה עשויים הכדורים הלבנים עם רוטב חום ומתוק שבאים על שיפוד? הם נורא טעימים, אבל אין לי מושג מה זה...

GnomeBubble

New member
כזה?

נדמה לי שזה מעין "בצק אורז" בפנים, פחות או יותר כמו מוצ'י.

fwave

New member
כן, כזה בדיוק.

אבל המרקם שלו אחיד. כלומר, אין כאן משהו בציפוי. זה לבן ורך. ומתוק. (מה זה מוצ'י? סליחה על הבורות...)

GnomeBubble

New member
לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון

(במרקם אחיד ואין משהו בציפוי), אבל קח בחשבון שיש הרבה סוגים של דאנגו (השוני הוא בעיקר ברטבים). אתה יכול לחפש ב-Google Images את המילה Dango ואני מניח שתמצא את מה שאתה מכיר
ומוצ'י זאת "עוגת אורז". האמת היא שאכלתי משהו כזה רק פעם אחת, וזה גם בכלל היה בסין, אז אני לא יכול לספר לך בוודאות, אבל בגדול זה מעין גוש בצקי שעושים מאורז דביק. מה שאכלתי היה צמיגי וממש כיפי ללעיסה, אבל אני לא יודע אם תמיד עושים את זה ככה. אני ממש אהבתי בכל מקרה, אבל: א - אני אוכל כמעט כל דבר שהוא לא בשר או אננס ב - אני פריק של כל מה שעשוי מאורז או פולי סויה אז קח בחשבון
צירפתי קישורים למידע נוסף:

fwave

New member
תחשוב על כדור טופו.

מרקם אחיד.
יש סיכוי טוב שזה אכן מוצ'י, אבל מכל התיאורים אפשר לחשוב שמדובר בסוליית עור בלתי ניתנת לאכילה. הכדורים שאכלתי היו רכים וטעימים. בכל מקרה, התמונה שצרפת היא בדיוק זה. תודה!
נ.ב. קניתי את זה מדוכן חבית עם שיפודי דגים. באלבום של "המפרסם העצמי הגס", קודאצ'י, יש תמונה של כזה דוכן, ולכן נזכרתי. http://www.flickr.com/photos/34111462@N00/233212407/in/set-72157594267298524/

SashTheRed

New member
ידידה שלי פעם שלחה לי את זה

למרות שזה לא היה על שיפוד T_T חח, אבל זה עדיין היה ממש גמישי כזה ונחמד ללעיסה. אני חושב זה היה דאנגו. היה כתוב על זה dango mitarashi או משהו כזה...

SashTheRed

New member
אוף, כמה בא גם לי לחזור

בפעם הקודמת, ביישתי את עצמי עם היפנית הגרועה השלי. אני חייב לנסות שוב והפעם להצליח. גררררר... חייב לחזור יום אחד!

Kodachi

New member
תודה לכל התגובות.

יפן פשוט כ"כ יפה, אי אפשר להפסיק לצלם, נה? ראוי לציון: החרקים שם גדולים בצורה מבהילה, עכבישי ענק זהובים, פרפרים שחורים בגודל של מוצצי דבש, ג'וק מפלצתי משוריין ומעופף וכמובן חיפושיות הקרן הפופולריות. בישראל קיץ זה ים, שמש ואבטיח, ביפן זה Bug Season.

tals56

New member
או או...

יש שם טרנטולות? ועד כמה גדולים העכבישים שם?(בסנטימטרים)

Kodachi

New member
יש גדולים וקטנים

אבל הכי גדול שראיתי היה בטח בסביבות ה8 סנטימטר. לא ראיתי טרנטולה קלאסית.

Tenguy

New member
יש לך כישרון לצילום - תמונות נהדרות

לא נורא לשתוק או למעט לדבר...
כל תמונה פה שווה אלף מילים (לפחות...)

למעלה