פרסום סמוי

פרסום סמוי

שלום לחברי הפורום אני עוקבת כבר זמן מה אחרי ההתכתבויות המענינות של חברי הפורום. בדרך כלל הן ענייניות וכותבים אותן אנשים שריקודי העם יקרים להם.אולם לאחרונה אני מגלה "מכתבים תמימים" המוסרים אינפורמציה מדוייקת על הרקדות שונות. יש לי תחושה לא נעימה שהמכתבים נכתבים מטעם בעלי ענין. אני מציעה שמי שרוצה לפרסם את הרקדתו יעשה זאת בצורה גלויה ולא באמצעות מתווכים סמויים. אני מזהה הרקדות דלילות אוכלוסין ומקרטעות המוצגות כהרקדות המוניות ומצליחות ביותר. חבר´ה! אל תעבדו עלינו בעיניים!! הדס

וגם אם זה כך זה, בינתיים, בגבולות

המורשים כאן בפורום. אני עוקב בהתמדה אחרי פרסומים אלה. כבר היה מקרה שפרסום חזר על עצמו והורד מהפורום. הפורום נועד להעברת מידע בין הגולשים. אם חוג קטן שקיבל "סקירה" כאילו הוא חוג גדול ומרשים ובעיקבות כך הוא אכן גדל בעוד 2-5 רוקדים, מה רע בכך? האם תמיד נפרגן רק לחוגים הגדולים והמצליחים? ומאלה הכותבים את חוויותיהם והתרשמויותיהם במטרה להביא עוד רוקדים לחוג שלהם - אנא פעם אחת ולא יותר.

בעיה1

New member
פרסומים לחוגים והרקדות

ירון, צדקת בהערתך , שאין לאפשר פרסום קבוע לחוג, מרקיד או הרקדה. אבל אם יש אירוע יוצא דופן, או שבחוג קרה משהו מיוחד, כמו אירוח יוצר, או לימוד ריקוד יוצא דופן - מותר לתארו בקצרה. כמו שיודעים להבחין בין הגלידות השונות בפרסומת בתקשורת - כך יש לנהוג במה שכותבים על הרקדות. דבר אחד ברור. חוג מקרטע וכושל יגווע יותר מהר אם יבקרו בו הרבה אנשים. הפירסום לכישלונו יהיה פי כמה יותר גדול - בגלל מספר המתאכזבים היותר גדול. דוגמה - כמה פרסמו כאן הרקדה מסוימת בהדר יוסף, ומה גורלה עכשו. הלכה לעולמה.

הצעת ייעול לעניין פרסום הרקדות

כרקדן שחזר זה לא מכבר למעגל הרוקדים (תרתי משמע) נאלצתי לכתת את את אצבעותי לא מעט בפורום זה ובאתרים אחרים, בנסיון לאתר הרקדות מתאימות. טוב יעשו המרקידים ומנהלי ההרקדות אם בנוסף לפרסום הודעות "קידום מכירות" כאן בפורום, יעדכנו את מועדי ההרקדות ופרטים נוספים, בלוח האירועים שנועד ממש למטרה זו, ומשום מה עומד בשממונו... תודה מראש!

כל החוגים והשעות של החוגים

מצויים ב"היכן נרקוד?" באתר רוקדים. קישרים לאתר תמצא בראש הפורום בשורה הרצה משמאל לימין. זה המקום למציאת כל המידע הרלונטי

למעלה