פרסום| זהותה של האמא [אשתו של טד]

yakoveis

New member
פרסום| זהותה של האמא [אשתו של טד]

שלום! לאחרונה התחלתי לראות את איך פגשתי שוב מההתחלה... בעודי צופה בפרק 12 של העונה השלישית נתקלתי בפרק שבו טד הולך למסיבה ביום חג פיטר הקדוש ובפרק הוא מספר לילדיו שאמא שלהם [אשתו] הייתה גם היא במסיבה... כידוע בפרק רואים רק את המטריה הצהובה..... ולא את פניה של אשתו......זה לפחות בתחילת הפרק אבל אם תשימו לב בערך בדקה ה13 טד נתקל בטעות בבחורה במסיבה מבקש סליחה וממשיך הלאה.... מעבר לזה אין שום התייחסות למקרה מה שמיד הדליק לי נורה אדומה.. למה שסתם יראו את טד נתקל במישהי ו... זהו לא ייתיחסו לזה יותר והכל ימשיך הלאה לי זה נראה כאילו כותבי הסדרה שיחקו אתנו ונתנו לחדי העין הצצה לפתרון הסדרה הענקית הזו "איך פגשתי את אמא".... עוד נקודה מעניינת בדקה 13 בערך כשטד נתקל בבחורה ומבקש סליחה אפשר לראות בירור שהיא אוחזת ביד שמאל ארנק... ובדקה שלוש בערך או בתחילת הסרטו שהעאתי ניתן לראות שהבחורה במטרייה הצהובה אוחזת את המטרייה ביד ימין ואת יד שמאל אנחנו לא רואים אולי כי היא מחזיקה משהו... משהו כמו....ארנק???....... הנה סרטון שיעזור להמחיש את התאוריה שלי... תראו תגיבו ואולי תעמידו אותי על טעותי.... http://www.starterguide.net [video=youtube;RrupG1pDY9g]http://www.youtube.com/watch?v=RrupG1pDY9g[/video]

elad218

New member
זו תיאוריה מוכרת, דעתי: שטויות

על הסט קורים גם דברים לא מתוכננים ואם אפשר לאלתר בלי להפסיק את הצילומים זה מה שעושים. הסבר הגיוני הרבה יותר הוא שאחת הניצבות הייתה אמורה לחלוף על פני טד אבל הם בטעות נתקלו אחד בשני, אילתרו "סליחה" -"זה בסדר" וזה הכל. גם אם ההיתקלות הייתה מכוונת, אולי הבמאית חשבה שזה יוסיף לאמינות של הסצנה אם מישהי סתם תיתקל בו, בלי שום סיבה מיוחדת או משמעות נסתרת, כמו שקורה בדרך כלל במועדונים מלאים באנשים. הנקודה השנייה שלך משכנעת רק את המשוכנעים, באותה מידה יכול להיות שלא רואים את היד שלה במקרה, כמו שלא תמיד רואים את כל חלקי הגוף של דמויות אחרות. זו דעתי, בכל אופן.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo45.gif מאוד פול מקרטני מת

מישהו מצא כמה שטויות לא קשורות והחליט שזאת תאוריה מגניבה. אני מבטיחה לך שהיו יותר מטייק אחד לסצנה הזאת ושבשאר הצילומים זה לא היה ככה.

למעלה