פרסום וידע

havzitzi

New member
פרסום וידע

לדעתי צריך להתחיל לפרסם כאן אנשי מקצוע ואמנים של מזכרת בתיה, תמיד אני מתאמצת לחפש איש מקצוע או אמן או משהו מיוחד שאני צריכה כגון אוכל טוב.{מאיה} .ואני מחפשת באינטרנט והולכת למקומות רחוקים. חבל חבל חבל. אפילו עוזרת בית טובה לקח לי 3 שנים למצוא. לדעתי, צריך לקדם כאן את מי שיש לו מה להציע לתושבים והוא ממזכרת בתיה. אז היום היה אצלי חשמלאי ממזכרת בתיה, לאחר שהשיפוצניק שלי החליט לצבוע את הבית ביחד עם המפסקים {וזה לא נראה טוב}. ואני ממש מרוצה ממנו, המחיר היה סביר, הוא לא עבד בזריזות ושם דגש ושם לב לכל מפסק/שקע. והוא לא הפסיק לחייך. והוא ממש אמין. אני ממליצה עליו ושמו אהרון זלינגר ויש לו פרסומת בדפי מזכרת בתיה עמוד 73 {2007} ואני אשמח לקבל מאנשים המלצות על הכול.... מטבחים, חדרי ילדים, תריסים, הכול הכול הכול. תודה

גיאספס

New member
מריוס הטכנאי הוא שועל לא קטן

הוא ממזכרת בתיה ויש לו חנות מחשבים בביל"ו (בצד הנידח יותר, ליד "למטייל"

dor219

New member
מריוס!

הוא היה הטכנאי שלנו בבית הספר (הייתי בפרוייקט כתו"ם- (כיתה תלמיד ומורה)- פרוייקט בו לכל אחד מהמורים והתלמידים יש מחשב נייד, ובשיעורים עובדים עם המחשב ולא עם מחברות, הפרוייקט עצמו לא הצליח בבית ספרנו, והופסק בסוף השנה השלילית, עקב זאת שקיבלנו מחשבים שהיו פגומים מלכתחילה, אבל מריוס היה הטכנאי! טכנאי טוב מאוד! ואהרון זלינגר באמת חשמלאי טוב.

כיתת כתום?

פרוייקט כיתת כתום החל בקול תרועה בכותרת של עיתון ידיעות שבה היללו את ראש המועצה והצוות על הפרוייקט וכרגיל לאחר שהושגה הכותרת מתחילים לזלזל. לידיעתכם הפרוייקט נסגר רק משום שלא שילמו לאיש המחשבים את התשלום עבור ההחזקה. בטענה שאין כסף בקופה אבל ראה איזה פלא למידרחוב כן יש כסף. מוכרים את חינוך ילדינו עבור שלמות הקואליציה!!!!!!!!!!

shlinik

New member
אכן

זה היה פרוייקט שאפשר לסכם אותו במשפט אחד- "כגודל הציפייה, גודל האכזבה".. למרות שדווקא לנו הוא היה די כיף.. ומריוס באמת אחלה, חבל שלא שילמו לו כמו שצריך.

V I X

New member
אהה!

אהרון זלינגר! הבן שלו מתאמן איתי בקראטה ובוגר קן של הנוער העובד, והבת שלו גם בנוער העובד.. אני מדבר איתם די הרבה. אגב שמעתי על הרבה שהוא עובד אצלם.

למעלה